Προς το περιεχόμενο

Openpandora - Η φορητη επανασταση που ερχετε!

s33k3rgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να σας πληροφορησω επειδη το παρακολουθω το θεμα οτι δωθηκε το πρασινο φως για την μαζικη παραγωγη της κονσολας και σε κανα 20ημερο θα αρχισει να αποστελνεται.

Δημοσ.
Να σας πληροφορησω επειδη το παρακολουθω το θεμα οτι δωθηκε το πρασινο φως για την μαζικη παραγωγη της κονσολας και σε κανα 20ημερο θα αρχισει να αποστελνεται.

Άψογα! Τώρα μένει να αρχίσουν σιγά σιγά να κάνουν develop πρoγράμματα από την αρχή για το pandora και να μην ασχοληθούν με άθλια ports.

Δημοσ.
Φιλε BucketheadGR σχετικα με αυτο που λες μπορεις να ακολουθησεις αυτο το link http://www.gp32x.com/board/index.php?/topic/47622-software-in-production-for-openpandora/

Ενδιαφερεσαι για το μηχανημα?

To pandora φαίνεται πάρα πολύ δυνατό. Έχω όμως τις επιφυλάξεις μου. Πάρε για παράδειγμα το Wiz το οποίο έχει κοτζάμ 3d accelerator το οποίο ΚΑΝΕΙΣ δεν το έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Ακόμη περιμένουν το SDK...

Αν και μέχρι στιγμής με το Wiz είμαι απόλυτα καλυμένος, θα προτιμούσα να έμπαινε και το 3d acceleration μέσα και να είχα full working emulation του ps1.

Βέβαια... τώρα που κοιτάω το link που έστειλες, αν ισχύει ότι μπορώ να τρέξω FreeBSD χωρίς να είναι πετσοκομμένο και να το κάνω boot από memory card, θα το πάρω με τα 1000.

Απλώς για αρχή είμαι επιφυλακτικός. Θα αφήσω να περάσουν 2-3 μήνες από μαζική κυκλοφορία και μετά παρατηρώντας το development θα αποφασίσω αν θα το αγοράσω ή όχι. :-)

Δημοσ.

Άντε καιρός ήταν...

Ξέρεις αν θα το στείλουν ταυτόχρονα σε όλους όσοι έχουν κάνει την προπαραγγελία???

//Όχι για μένα, για 2-3 φίλους που ξέρω ότι το έχουν προπαραγγείλει ρωτάω... Εγώ θέλω να το δω πρώτα σε δράση και να περάσει μια περίοδο beta-testing μερικών μηνών (όπως κάνω με κάθε καινούρια έκδοση των Windows) και μετά θα το πάρω απόφαση...:P

Δημοσ.

Και μόνο ότι μπορεί να παίζει .avi αρχεία θα το έπαιρνα.Αλλά άμα δεν βγούν αξιόλογα προγράμματα και παιχνίδια δεν θα έχει μέλλον!Εκτώς κ αν πάει για να κοντραριστεί με τα netbooks,οκ τότε.

Πἀντως το κοίταζα κ εγώ παλιά για Gp2x k Pandora.Ϊσως κάποια στιγμή αν δοκιμαστεί από κάποιους...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

..........News update.........

Διαβασα στο μπλογκ του project και απο το twitter που διατηρουν αυτοι που ασχολουνται με το openpandora οτι τα κομματια του hardware (cases κ boards) θα φτασουν στο uk στις 22 του μηνα οποτε κ θα αρχισει η συναρμολογηση των τελικων μοναδων οι οποιες θα αποσταλουν σε αυτους που εχουν κανει τις προπαραγγελιες.

Αντε να δουμε. Πέριμενω τα πρωτα unboxing κ reviews για να κανω την παραγγελια μου και εγω. Το μηχανημα με εχει ενθουσιασει τοσο που εχω αρχισει να ασχολουμαι με development.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...