Προς το περιεχόμενο

Openpandora - Η φορητη επανασταση που ερχετε!

s33k3rgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@ EKTELESTES

Θα συμφωσησω μαζι σου φιλε μου. Να παρατηρησω ομως οτι τα παιχνιδια που βγαινουν στο psp (καθως ειναι η μοναδικη φορητη κονσολα - για φορητες παντα μιλαμε) ειναι επιοικως μετρια με την τεχνολογια που υπαρχει διαθεσιμη. Ετσι λοιπον για μενα αυτη τη στιγμη σε φορητη συσκευη αξιζουν μονο οι emulators εκτος αν υπαρχει καποιος ευτιχισμενος κατοχος του psp να μας πει για κανενα παιχνιδι που οντως αξιζει.

valkyria chronicles 2, ffvii crisis core,god of war,star ocean,pes 2010,metal gear peace walker,kingdom hearts μερικά που μου έρχονται στο μυαλό που μπορείς να τα παίξεις σε psp και όχι σε τέτοια κονσόλα/pc.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@ EKTELESTES

Θα συμφωσησω μαζι σου φιλε μου. Να παρατηρησω ομως οτι τα παιχνιδια που βγαινουν στο psp (καθως ειναι η μοναδικη φορητη κονσολα - για φορητες παντα μιλαμε) ειναι επιοικως μετρια με την τεχνολογια που υπαρχει διαθεσιμη. Ετσι λοιπον για μενα αυτη τη στιγμη σε φορητη συσκευη αξιζουν μονο οι emulators εκτος αν υπαρχει καποιος ευτιχισμενος κατοχος του psp να μας πει για κανενα παιχνιδι που οντως αξιζει.

To DS δεν είναι φορητή κονσόλα;

Δημοσ.
@ EKTELESTES

Ειπώθηκαν ήδη ορισμένα πολύ καλά παιχνίδια.

Έχει πάρα πολλά σε διάφορες κατηγορίες ( πχ και GTA που έχει πάρει πολύ καλές βαθμολογίες + Tekken 5,6 που και αυτά είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ) . Το God of War όμως τα ΣΠΑΕΙ και στο Psp. Μετά έχει κάτι γαμάτα puzzle όπως τα Puzzle Conquest ( rpg puzzle ).

Το θέμα είναι τι παίζεις, αν ασχολείσαι έχει πολύ πράμα + ό,τι παίζει και τα παιχνίδια του Psone + emulators.

Δημοσ.

@NickTG

Φιλε το DS νομιζω απευθυνεται σε ποιο συγκεκριμενο κοινο κ ειδικοτερα στις μικροτερες ηλικιες γιαυτο δεν το ανεφερα

@EKTELESTES

Μπορει να ειναι καλοι οι τιτλοι αυτοι που μου λες αλλα δεν θεωρω οτι συγκρινονται με τους αντιστιχους τιτλους στο ps3. Και μετα η sony κανει την εξυπναδα να μην επιτρεπει τους emulators παρα μονο αν καποιος βαλει καποιο custom firmware. Ετσι ομως περιοριζεται γιατι δεν μπορει να τρεξει νεους τιτλους. Φαυλος κυκλος δηλαδη. Γαυτο και εγω θα προτιμησω να περιμενω να χτυπησω ενα openpandora διοτι γινεται απο τα μελη μιας community για την community.

Δημοσ.
@ BucketheadGR Απο τιμη φιλε?

130 λίρες. Λίγο τσιμπημένο, αλλά πιστεύω πως αξίζει.

Η αλήθεια όπως είπαν και οι πιο πάνω, είναι πως emulators τρέχουν παντού κουτσά-στραβά. Εξαρτάται τι ζητάς όμως. Μιας και προσωπικά είμαι λάτρης των adventure, το ότι μπορώ να έχω point n' click στην τσέπη μου με touch screen, είναι αυτό που ζητούσα.

Επίσης με μία μικρή κατασκευή, συνδέεται με την τηλεόραση και παίζεις 4πλό με όσα arcade το υποστηρίζουν. Σκέψου Xmen beat-em-up με 4 παίχτες. :P

Δημοσ.
@NickTG

Φιλε το DS νομιζω απευθυνεται σε ποιο συγκεκριμενο κοινο κ ειδικοτερα στις μικροτερες ηλικιες γιαυτο δεν το ανεφερα

Αυτό το συμπέρασμα από που βγαίνει;

Δημοσ.

@ NickTG

Αυτο ειναι η δικη μου εντυπωση χωρις να εχει πεσει στα χερια μου. Μπορει να κανω κ λαθος. Αν θες βοηθησε με.....

Δημοσ.
@ NickTG

Αυτο ειναι η δικη μου εντυπωση χωρις να εχει πεσει στα χερια μου. Μπορει να κανω κ λαθος. Αν θες βοηθησε με.....

Απλά δες τα παιχνίδια που έχει.

Σίγουρα έχει πολλά παιχνίδια για παιδιά αλλά έχει και άλλα τόσα για αυτούς που λέμε hardcore gamers.

Δημοσ.

@EKTELESTES

Μπορει να ειναι καλοι οι τιτλοι αυτοι που μου λες αλλα δεν θεωρω οτι συγκρινονται με τους αντιστιχους τιτλους στο ps3. Και μετα η sony κανει την εξυπναδα να μην επιτρεπει τους emulators παρα μονο αν καποιος βαλει καποιο custom firmware. Ετσι ομως περιοριζεται γιατι δεν μπορει να τρεξει νεους τιτλους. Φαυλος κυκλος δηλαδη. Γαυτο και εγω θα προτιμησω να περιμενω να χτυπησω ενα openpandora διοτι γινεται απο τα μελη μιας community για την community.

Καλά, το Ps3 που κολλάει στη συζήτηση; Γιατί υπάρχει κονσόλα που θα έχει γραφικά Ps3-xbox 360;

Το openpandora είναι μόνο για emulators που παίζονται σχεδόν παντού όπως είπαμε. Απο κει και πέρα..δεν έχει τίποτα επαναστατικό, ούτε θα χτυπήσει κάποια κονσόλα στην αγορά.

Οπότε εξαρχής το όλο θέμα είναι λάθος. Μπορεί για σένα να είναι ενθουσιαστικά τα νέα, αλλά τους περισσότερους τους αφήνουν αδιάφορους.

Δημοσ.

@EKTELESTES

Φιλε εχω μια ερωτηση για σενα. Θα ηθελα να ηξερα ποια ειναι η σχεση σου με τις φορητες κονσολες? Εχεις PSP η DS? Τι σου τι σπαει και τι σου αρεσει σε αυτα τα συστηματα ? Τι θα ηθελες να εχουν επιπλεον?

Πες μου λιγο για να καταλαβω το λογο που σε αφηνει αδιαφορο το openpandora γιατι για οποιονδηποτε που εχει εστω και λιγο σχεση με τον χωρο ειναι φανερο οτι αυτη η προσπαθεια ειναι πρωτοποριακη και δινει προοπτικη σε μια ποιο ανοιχτη κοινοτητα gaming για να μην μας τα παιρνει χοντρα καθε sony η microsoft.

Δημοσ.

Γράφεις ότι είναι επαναστατική και ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, ναι;;

Σε τι, αφού δεν έχει καν παιχνίδια να χτυπήσει την αγορά;; Και όχι, δε μας τα παίρνει ούτε η Σόνυ, ούτε η Ms , ο Βασιλάκης μας τα έχει φάει τόσα χρόνια ;)

Κονσόλες που είχα / έχω

Master System / Intellivision / Game Gear / Ps 1 / Ps2 /Wii / Xbox 360 / Psp + pc.

Τι ακριβώς θα μας προσφέρει ΝΕΟ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ;

Σου είπαμε ήδη ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ για Psp πχ και κόλλησες το Ps3 στη συζήτηση. Τι σχέση έχει αυτό;

Emulators έχουμε στο Psp αρκετούς.

Επίσης, κονσόλες που παίζουν κυρίως emulators, έχουν βγει ήδη κι άλλες στο παρελθόν.

Που είναι το τρελό νέο λοιπόν;;

Να μου λεγες η ΤΑΔΕ μεγάλη εταιρία ετοιμάζεται να βγάλει κονσόλα με αυτά τα χαρακτηριστικά για να χτυπήσει τα Psp / Ds να λεγα ΟΚ ! Αυτό ΜΑΛΙΣΤΑ.

Αν βγάλει πχ η MS που λες ότι φημολογείται στην αρχή ( δεν είχα ακούσει κάτι ) αυτό θα ΗΤΑΝ ΝΕΟ ΤΡΕΛΟ - ναι.

Δημοσ.

@ EKTELESTES

Προφανως δεν εκτιμας την αξια και την προοπτικη χρησης ανοικτου λογισμικου σε μια φορητη κονσολα που θα εχει τοσα features οσα οι αλλες (φορητες παντα) κονσολες μαζι . Εγω δεν μπορω να σου ανοιξω τα ματια.

Μονο μην φτασει η ωρα που θα πληρωνεις και τα ρουχα των χαρακτηρων-ηρωων του καθε παιχνιδιου που θα παιζεις μεσω PSN. Τοτε μαλλον θα ειναι αργα. Ας μαθουμε καποια στιγμη να επιβραβευουμε τις προσπαθειες που αξιζουν και οχι καθε κουτοχορτο τυπου psp που μας πετανε για να μεινουμε μεσα στο μαντρι. Και ας μην εχει το openpandora υπερπαραγωγες τυπου god of war. Σιγα τις υπερπαραγωγες δηλαδη.

Δημοσ.

Καλά, τι συζητάμε τώρα, μυαλό δε βάζεις. Στο είπα, δε πληρώνει κανείς φράγκο άμα δε θέλει, κουτόχορτο το θεωρείς εσύ, όπως θεωρείς επαναστατικό και απίστευτό κάτι μόνο λόγω hardware.

Να ξερα μόνο τι θα κανες μια Ferrari χωρίς ρόδες :lol: Θα περίμενες να εφεύρει κάποιος τον τροχό;

Δημοσ.

Το επαναστατικό και απίστευτο είναι ότι έχεις μια κονσόλα στο μέγεθος του DS που είναι τελείως ξεκλείδωτη να την ξεσκίσεις στο mod. Το δε hardware είναι σχεδόν ισοδύναμο με pc προηγούμενης γενιάς. Οπότε το "παιχνίδι" δεν είναι μόνο τα games που παίζει η κονσόλα, αλλά είναι και το ίδιο το hardware. Σε κάποιους αρέσει να την ψάχνουν, άλλοι αρκούνται απλά να παίζουν τα παιχνίδι τους.

Στο παράδειγμά σου, σε πολλούς αρέσει να είναι στο τιμόνι μιας ferrari ορισμένοι καυ@@@ να είναι κάτω από το καπό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...