s33k3rgr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ενδιαφερομενος για καποια φορητη κονσολα αρχισα να ψαχνω στο internet για μελλοντικα project οπως psp 2 η την φιμολογουμενη νεα φορητη παιχνιδοκονσολα της microsoft. Το πιο καλο νεο ομως που βρηκα ειναι οτι ετοιμαζεται μια νεα ultra mobile OPEN SOURCE κονσολα με specs κ featured που σου τρεχουν τα σαλια. # Texas Instruments OMAP3530 System-on-Chip with Cortex-A8 at 600 MHz # 256MB DDR-333 SDRAM # 512MB NAND FLASH memory # IVA2+ audio and video processor (based on the TMS320C64x+ DSP Core at 430 MHz) using Texas Instruments's DaVinci technology # ARM Cortex-A8 superscalar microprocessor core # PowerVR SGX 530 (110 MHz) OpenGL ES 2.0 compliant 3D hardware # Integrated Wi-Fi 802.11b/g # Integrated Bluetooth 2.0 + EDR (3Mbit/s) (Class 2, +4dBm) # 800x480 resolution touchscreen LCD, 4.3" widescreen, 16.7 million colors (300 cd/m2 brightness, 450:1 contrast ratio) # Dual analog nubs; 15mm diameter, concave, 2.5mm travel from centre # Full gamepad controls plus shoulder buttons # Dual SDHC card slots (currently supporting up to 32GB of storage each, supports SDIO) # Headphone output up to 150 mW/channel into 16 ohms, 99dB SNR # TV output (composite and S-Video) # Internal microphone plus ability to connect external microphone through headset # 43 button QWERTY and numeric keypad # USB 2.0 OTG port (480Mb/s) with capability to charge the Pandora # USB 2.0 HOST port (480Mb/s) # Externally accessible UART for hardware hacking and debugging[14] # Brick prevention with integrated bootloader for safe code experimentation[14] # Runs the Linux kernel (2.6.x)[14] # 4200 mAh rechargeable lithium polymer battery[17][18] # Estimated 8.5-10+ hour battery life for games, 10+ hour battery life for video and general applications, and theoretically 100+ hours for music playback (with backlight off and maximum power management)[19][20] # Dimensions: 140x83x27mm (5.51x3.27x1.06 in)[14] # Mass: 335 g[21] # Weight: 3.29 N (0.739 lbs) Απιστευτο? Πληροφοριες κ βιντεο θα βρειτε πληκτρολογωντας openpandora
johnny21a Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Σιγα το απιστευτο ρε φιλε, το hardware το χρησιμοποιει το iphone 3GS και το Palm Pre εδω και καιρο. Ασε που οι καινουργιες συσκευες εχουν ακομα καλυτερο... Too little, too late...
epsilon753 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 3 χρόνια ή και παραπάνω το παρακολουθώ το θέμα Πολύ αργούνε, τους φάγανε
FISHERMAN Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 3 χρόνια ή και παραπάνω το παρακολουθώ το θέμαΠολύ αργούνε, τους φάγανε Μια από τα ίδια...βαρέθηκα να διαβάζω και να ακούω για λίστες αναμονής..μου έφυγε η όρεξη.
s33k3rgr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Συγνωμη ρε παιδια αλλα θα με τρελανετε. Εσεις ξερετε πολλες κονσολες π εχουν ολα αυτα τα χαρακτηριστικα μαζι? Εδω οι περισσοτερες εταιριες τα δινουνε ολα αυτα με το σταγονομετρο προκειμενου να μας ρουφανε το χρημα. Ο ενθουσιασμος για ενα τετοιο επιχειρημα επρεπε να ειναι αυτονοητος ασχετου του αποτελεσματος(ποιοτητα κτλ).
BucketheadGR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ μέσα σε αυτούς που το περίμεναν... Κατέληξα να βαρεθώ και πήρα ένα Wiz.
elvisjedi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 και εγω δεν νομιζω να κυκλοφορησει ποτε...γι'αυτο θα χτυπησω ενα wiz
s33k3rgr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ μέσα σε αυτούς που το περίμεναν... Κατέληξα να βαρεθώ και πήρα ένα Wiz. καλο φαινεται κ αυτο αλλα το αλλο μοιαζει πολυ πιο τουμπανο. Τι μπορει να τρεξει αυτο το wiz φιλε? Για πες μας εντυπωσεις...
efo355 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Εγώ είχα βάλει λεφτά για το πρωτο batch και επειδή καθυστερούσαν απίστευτα τα πήρα πίσω. Σκέφτηκα να πάρω το wiz αλλά τσιγκουνεύτηκα τα λεφτα και τελικά πήρα με 50 ευρώ το dingoo του έβαλα και dingux (linux για το dingoo) και την έχω καταβρεί
the_eye Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Εγώ γιατί βλέπω απλά ένα netbook με linux και κάποιους emulators για παλιά παιχνίδια.
s33k3rgr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Εγώ γιατί βλέπω απλά ένα netbook με linux και κάποιους emulators για παλιά παιχνίδια. Ειναι πολυ μικροτερο σε μεγεθος απο ενα Netbook. Εχει οθονη 4.5 ιντσες. Μπαινει ανετα στην τσεπη. ---------- Προσθήκη στις 15:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:18 ---------- Εγώ είχα βάλει λεφτά για το πρωτο batch και επειδή καθυστερούσαν απίστευτα τα πήρα πίσω. Σκέφτηκα να πάρω το wiz αλλά τσιγκουνεύτηκα τα λεφτα και τελικά πήρα με 50 ευρώ το dingoo του έβαλα και dingux (linux για το dingoo) και την έχω καταβρεί Αυτο παλι τι emulators τρεχει και ποσο καλα?
BucketheadGR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 καλο φαινεται κ αυτο αλλα το αλλο μοιαζει πολυ πιο τουμπανο. Τι μπορει να τρεξει αυτο το wiz φιλε? Για πες μας εντυπωσεις... Σε μέγεθος είναι λίγο μεγαλύτερο από ένα Game Boy micro, OLED οθόνη, ενώ από emulators έχω περάσει Neo Geo (κανονικό και CD), SNES, Mega Drive, Mame4All, Final Burn (για κάποια arcade games παραπάνω) και ScummVM (που τρέχει ΑΨΟΓΑ. Πάντα ήθελα να έχω τα παιχνίδια της Lucas "on-the-go" και με την touchscreen που έχει, προσφέρει τα πάντα). Η μπαταρία με έχει βγάλει πολλές ώρες και από gaming δε νοιώθω πως μου λείπει κάτι. Δες εδώ τι emulators υπάρχουν μέχρι στιγμής (μέχρι και για amiga και Αmstrad έχει, lol) και εδώ μπορείς να δεις και το forum να ρωτήσεις αν ενδιαφέρεσαι για ο,τιδήποτε. p.s. τίποτα καλύτερο από σκοπιά στο στρατό και να λιώνω στα Monkey Island και να τερματίζω για πολλοστή φορά το Full Throttle.
EKTELESTES Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Τα παιχνίδια κάνουν την κονσόλα, όπως ειπώθηκε πιο πάνω. Emulators παίζουμε σχεδόν παντού πλέον, τι να λέει...
s33k3rgr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 @ EKTELESTES Θα συμφωσησω μαζι σου φιλε μου. Να παρατηρησω ομως οτι τα παιχνιδια που βγαινουν στο psp (καθως ειναι η μοναδικη φορητη κονσολα - για φορητες παντα μιλαμε) ειναι επιοικως μετρια με την τεχνολογια που υπαρχει διαθεσιμη. Ετσι λοιπον για μενα αυτη τη στιγμη σε φορητη συσκευη αξιζουν μονο οι emulators εκτος αν υπαρχει καποιος ευτιχισμενος κατοχος του psp να μας πει για κανενα παιχνιδι που οντως αξιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.