patentapc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Για να μην χάνεις τον χρόνο σου πάνε το router σε κάποιον που θα σου πεί αν είναι οκ! Αν έχεις κάποιον γνωστό ο οποίος έχει και αυτός isdn απλά δώστου το router σου όπως είναι για κανα 2 μέρες να σου πεί τι κάνειαν είναι όλα οκ, τότε βάλε αλλά μικρά καλώδια αναμέσα στο splitter θα στερηθείς βέβαια το ασύρματο στον άλλο όροφο αλλά θα σιγουρευτείς για τα καλώδια! αν πάλι είναι ολα οκ απλά άλλαξε τα καλώδια!!!! και δεν παίζει ρόλο το πόσο μακρυά είναι!
karaap Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Κάποια στιγμή που έκανε διακοπές με το Thonson 585 σκέφτηκα και έβαλα το παλιό router Speedtouch και δούλεψε καλά χωρίς διακοπές. Μετά έβαλα πάλι το Thomson 585 αλλά αυτή την φορά αποσύνδεσα το ISDN (δηλαδή έβγαλα τα τηλέφωνα) και δόυλεψε χωρίς διακοπές. Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι οτι 1) Το Speedtouch πρέπει νε είναι περισσότερο σταθερό και να μην αποσυνδέεται εύκολα οταν στη γραμμή παρουσιάζεται πολύ κίνηση. 2) Κάτι πρέπει να έχει η σύσκευή ISDN (που είναι παλιά) και επηρεάζει το Thomson οταν η γραμμή δεν είναι στα καλά της. Λέω να αλλάξω την συσκευή ISDN ( πόσο κοστίζει
mihalakis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 φίλε μου και εγώ παρόμοιο πρόβλημα είχα και έχω με τον ΟΤΕ. Είμαι για μηνες σταθερός και με το που μπαίνει Δεκέμβρης τα απογέυματα μέχρι και τις 12 δεν είχα νετ. Είναι δευτερη συνεχομενη χρονια που γινεται αυτό και μεχρι τώρα η λυση ηταν το ριξιμο της ταχύτητας απο τον ΟΤΕ. Τα προβληματα τα ειχα με linksys ενω με speedtouch έχω πάλι αποσυνδέσεις αλλά πιο αραιές
karaap Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά άλλαξα το netmod γιατί διαπίστωσα οτι είχε καεί ο μετασχηματιστής του και λειτουργούσε με το ρεύμα του ΟΤΕ και έτσι δημιουργούσε θόρυβο στη γραμμή Τώρα όλα πάνε καλά χωρίς αποσυνδέσεις Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 905 / 15.266 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 4,0 / 2,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,5 / 10,5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.