waves Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά ξέρετε, μήπως, πώς/που μπορώ να αλλάξω το τζάμι μπροστά σε ένα macbook 13; Μου έχει γρατζουνιστεί και ενοχλεί. Υπάρχει ελληνικό κατάστημα, που το κάνει αυτό;
xalia Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 η systemgraph το κάνει, αλλά δεν ξέρω για τιμές τι παίζει...
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 η γρατζουνιά πως έγινε?? μου φαίνεται λίγο περίεργο επειδή δεν μου χει τύχει...
waves Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Η γρατζουνιά δεν έχω ιδέα πώς έγινε! Δεν είναι μεγάλη, αλλά είναι στο κέντρο και μου σπάει τα νεύρα. Βασικά, απλά θέλω να αλλάξω μόνο αυτό το τζάμι και όχι όλη την οθόνη. Ελπίζω να γίνεται! Θα επικοινωνήσω με systemgraph.
giorgos_k Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Πολύ δύσκολη διαδικασία, φοβάμαι οτι θα σου πούν κανα υπέρογκο ποσό.. Edit: Για αλλαγή σκληρού στο παλιό μου 15" MBP(oxi unibody) η systemgraph ήθελε 130€ μόνο για τα εργατικά..
waves Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν νέα: Μίλησα με systemgraph (ευγενέστατοι παρεπιμπτόντως) και μου είπαν (βάσει σειριακού), ότι χρειάζεται να γίνει αντικατάσταση ολόκληρης της οθόνης! Αλλά στο ifixit που παρέθεσε ο φίλος πάνω φαίνεται να αλλάζει μόνο το τζάμι...Τελικά τί παίζει ;
giorgos_k Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Φαίνεται όμως σαν "πατέντα" η αφαίρεση του τζαμιού όπως φαίνεται στο link. Εκεί που λιώνει την κόλλα με το heat gun και κόλλα-οθόνη-κάμερα γίνονται ένα.. Ίσως να μην το εγκρίνει η Apple σαν διαδικασία.
waves Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μάλλον αυτό παίζει που λες. Το τζάμι, όμως, που το βρίσκουν; Μάλλον θα μείνω ως έχει
giorgos_k Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Εδώ δεν βλέπω να το πουλάνε, λέει disabled http://www.ifixit.com/MacBook-Parts/MacBook-Unibody-Model-No-A1278-Front-Display-Glass/IF160-023 Έχεις σκεφτεί να δοκιμάσεις καποια κρέμα για γρατζουνιές, κάτι είχε πάρει το αυτί μου(για iphone το ήθελε το παλικάρι, γιατί να μην κάνει κ για το macbook)
waves Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Έχεις σκεφτεί να δοκιμάσεις καποια κρέμα για γρατζουνιές, κάτι είχε πάρει το αυτί μου(για iphone το ήθελε το παλικάρι, γιατί να μην κάνει κ για το macbook) Μη λες τέτοια..... Δώσε πληροφορίες!!!!
giorgos_k Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Yeap, ξέχασα να πώ οτι δεν έχω ιδέα πάνω στο θέμα των αλοιφών.. Απλά είχα διαβάσει εδω μέσα νομίζω για το iphone και την αλοιφή(χμμμ, τώρα που το ξανασκέφτομαι μήπως ήταν για τις γρατζουνιές του πίσω πλαστικού του iphone? ) Anyway, ρίξε και ένα google-άρισμα και πιστεύω όποιος ξέρει απο εδώ κατι επί του θέματος θα σπεύσει.. Good luck with that
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν νέα: Μίλησα με systemgraph (ευγενέστατοι παρεπιμπτόντως) και μου είπαν (βάσει σειριακού), ότι χρειάζεται να γίνει αντικατάσταση ολόκληρης της οθόνης! Αλλά στο ifixit που παρέθεσε ο φίλος πάνω φαίνεται να αλλάζει μόνο το τζάμι...Τελικά τί παίζει ; και πόσο παει η οθόνη??
waves Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 300 με 500 ευρώ. κάπου εκεί. Δεν αξίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.