opera Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Περί το τέλος του 2011 εκτιμάται ότι θα αρχίσει η εγκατάσταση του δικτύου οπτικών ινών στα νοικοκυριά. Από δημοσίευμα της εφημερίδας ΚΕΡΔΟΣ 29-1-2010. http://www.gazzetta.gr/newsstand/newsstand/paper/2/20100129/42/1?tmpl=component
linuxovios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Καλά... Ούτε στα πιο τρελά όνειρά μας... Πότε θα προλάβει ο ΟΤΕ να αποσβέσει το vdsl ? Μακάρι δηλαδή, αλλά κρατάω μικρό καλάθι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ευτυχισμένο 2013...
antonl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Είδα τον τίτλο του thread και χάρηκα... «Περί το τέλος του 2011 εκτιμάται ότι θα αρχίσει η εγκατάσταση του δικτύου οπτικών ινών σε νοικοκυριά» != «FTH ως το τέλος του 2011 στα νοικοκυριά» :/
gf030 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Περιμενετε 4-5 χρονια να μαζεψουν τα φερεσυχνα και μετα συζηταμε...
nick#18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Επισης οσο χαρουμε τα αυτοκινητα μας μιας και για να περασουν τις οπτικες θα καταστρεψουν τους δρομους με τα ζωα τα αλοδαπα που βαριουνται να κανουν μια βολτα με ενα μικρο οδοστροτηρα απο πανω απο το κομματι που εκλεισαν με πισσα να ερθει στα ισα του...
linuxovios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Επισης οσο χαρουμε τα αυτοκινητα μας μιας και για να περασουν τις οπτικες θα καταστρεψουν τους δρομους με τα ζωα τα αλοδαπα που βαριουνται να κανουν μια βολτα με ενα μικρο οδοστροτηρα απο πανω απο το κομματι που εκλεισαν με πισσα να ερθει στα ισα του... Σε αυτό φταίμε όλοι μας που όποτε γίνεται έργο στο δρόμο έξω από το σπίτι μας και δε τον στρώνουν σωστά, δεν καταγγέλλουμε τον υπεύθυνο εργολάβο στις αρμόδιες υπηρεσίες και στα κανάλια. Αν ο καθένας μας το έκανε, τότε όλοι οι δρόμοι θα ήταν υπέροχοι. Επειδή όλοι είμαστε ωχαδερφιστές, μας αξίζει να φτύνουμε αίμα και να ταλαιπωρούμαστε κάθε μέρα που περνάει. Εγώ όποτε σκάβουν στη γειτονιά μου, επιστρέφοντας από τη δουλειά ή την ώρα που φεύγω, φροντίζω να μαθαίνω το όνομα του υπεύθυνου και να τον προειδοποιώ για καταγγελία, αν ο δρόμος δεν στρωθεί τέλεια. Δεν μπορώ να το κάνω όμως αυτό για όλη την Αθήνα...
Heatspreader Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Επισης οσο χαρουμε τα αυτοκινητα μας μιας και για να περασουν τις οπτικες θα καταστρεψουν τους δρομους με τα ζωα τα αλοδαπα που βαριουνται να κανουν μια βολτα με ενα μικρο οδοστροτηρα απο πανω απο το κομματι που εκλεισαν με πισσα να ερθει στα ισα του... Τα αλοδαπά φίλε μου που λες, είναι άνθρωποι ισάξιοι με σένα και ίσως πιο άξιοι. Δουλεύουν για το μεροκάματο, όταν ο Έλληνας μένει με τους γονείς του και ζητάει από το μπαμπά του να του πάρει αμάξι και πουλάει μούρη στο Καβούρι. Ας προχωρήσουμε λίγο κάποια στιγμή! Γίνονται μπλόκα από τους αγρότες, τα βάζουμε με τους αγρότες, γίνονται πορείες τα βάζουμε με αυτούς που κάνουνε πορείες, μέχρι που διαβάζεις σε Forum τα "αλλοδαπά" που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Πότε θα κοιτάμε εκεί που δείχνει το δάχτυλο και όχι το δάχτυλο? Για όλα αυτά φταίει κάποιο σύστημα, κάποιος που κυβερνάει, για τα "αλλοδαπά" που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, φταίει κάποιο σύστημα, κάποιος εργολάβος. Σε αυτό φταίμε όλοι μας που όποτε γίνεται έργο στο δρόμο έξω από το σπίτι μας και δε τον στρώνουν σωστά, δεν καταγγέλλουμε τον υπεύθυνο εργολάβο στις αρμόδιες υπηρεσίες και στα κανάλια. Αν ο καθένας μας το έκανε, τότε όλοι οι δρόμοι θα ήταν υπέροχοι. Επειδή όλοι είμαστε ωχαδερφιστές, μας αξίζει να φτύνουμε αίμα και να ταλαιπωρούμαστε κάθε μέρα που περνάει. Εγώ όποτε σκάβουν στη γειτονιά μου, επιστρέφοντας από τη δουλειά ή την ώρα που φεύγω, φροντίζω να μαθαίνω το όνομα του υπεύθυνου και να τον προειδοποιώ για καταγγελία, αν ο δρόμος δεν στρωθεί τέλεια. Δεν μπορώ να το κάνω όμως αυτό για όλη την Αθήνα... +1 Πάντα μα πάντα όλοι ή το 99,7% λένε, έλα μωρέ τώρα, που να τρέχω... Ε κάτσε ρε φίλε, δεν ψηφίζεις, άρα δεν έχεις γνώμη, ή και αν έχεις τη γνώμη όλοι χάλια είναι περιμένεις να σωθείς από μόνος σου? Περιμένεις να σε σώσουν άλλοι? Ψήφισε μικρά κόμματα να μοιράσεις τα ποσοστά να τρελαθούν οι μεγάλοι! Είναι χάλια οι δρόμοι, έλα μωρέ τώρα που να τρέχω και σε πόσο καιρό θα βγάλω άκρη? Κυνήγησε το! Είναι ακριβά κάποια προϊόντα, έλα μωρέ τώρα δεν πειράζει... Μποϊκοτάζ! Ποιον περιμένουμε να μας σώσει δεν μπορώ να καταλάβω... Και επί του θέματος. Πιστεύω ότι το 2015+ θα έχουμε κάτι τέτοιο στα σπίτια μας.
nick#18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Τα αλοδαπά φίλε μου που λες, είναι άνθρωποι ισάξιοι με σένα και ίσως πιο άξιοι.Δουλεύουν για το μεροκάματο, όταν ο Έλληνας μένει με τους γονείς του και ζητάει από το μπαμπά του να του πάρει αμάξι και πουλάει μούρη στο Καβούρι. Ας προχωρήσουμε λίγο κάποια στιγμή! Γίνονται μπλόκα από τους αγρότες, τα βάζουμε με τους αγρότες, γίνονται πορείες τα βάζουμε με αυτούς που κάνουνε πορείες, μέχρι που διαβάζεις σε Forum τα "αλλοδαπά" που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Πότε θα κοιτάμε εκεί που δείχνει το δάχτυλο και όχι το δάχτυλο? Για όλα αυτά φταίει κάποιο σύστημα, κάποιος που κυβερνάει, για τα "αλλοδαπά" που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, φταίει κάποιο σύστημα, κάποιος εργολάβος. Δεν το λεω υποτιμητικα ισα ισα ειναι μια χαρα σωστη εκφραση για οποιοδηποτε αλλο που δεν ειναι Ελληνας υπηκοος και επισης δεν ειπα οτι δεν δουλευουν για το μεροκαματο ουτε τους εβρισα. Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη αλλα ισως να μπορουσε αυτο που ειπα να γινοταν... Και για να μπω και εγω στο θεμα... Ας ελπισουμε πως ολα θα πανε καλα στην πορεια των εργων ετσι ωστε να γινουν πραγματικοτητα αυτα τα σχεδια μεσα στο χρονικο οριο του 2011 που ειπαν. Τουλαχιστον αν δεν εχουμε στα σπιτια μας ολοι να ειναι ετοιμες οι υποδομες...
..MementoMori.. Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ...με τα ζωα τα αλοδαπα... Δεν το λεω υποτιμητικα ισα ισα ειναι μια χαρα σωστη εκφραση για οποιοδηποτε αλλο που δεν ειναι Ελληνας υπηκοος... Προς θεου... Η Greenpeace και ο ΟΗΕ προσωποποιημενα εισαι...
DrFreeman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 ευτυχισμένο 2013... Δε θα είναι καθόλου άσχημα να έχουμε την υπηρεσία διαθέσιμη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το 2013...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δε θα είναι καθόλου άσχημα να έχουμε την υπηρεσία διαθέσιμη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το 2013... εννοώ ευτυχισμένο 2013 να αρχίσουν οι εργασίες
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Προς θεου...Η Greenpeace και ο ΟΗΕ προσωποποιημενα εισαι... :lol: εννοώ ευτυχισμένο 2013 να αρχίσουν οι εργασίες Ο Χαρης εχει πιασει τι θα πει "ελληνικος προγραμματισμος εργων". Και δε μου λες τεκνον μου, εμεις στα ΒΠ ποτε θα συμπεριληφθουμε στα εργα τους? Οταν θα εχουμε κανει οικογενεια και θα εχουμε ξεμπαστακωθει απο τα ΒΠ, ε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 ΕΤΑ unknown για τα BΠ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.