mpulis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Πότε χρειάζεται να βάλω ΑSPI Layer στο μηχάνημα; Εχω Wiv XP Pro. Όταν τους έκανα εγκατάσταση δεν έτρεχε το Ronny's Decoder (για το Filmnet). Αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά συστήματος (δεν ήξερα πως να τους απεγκαταστήσω). Χρειάζονται και αν ναι που; Βοήθεια παιδιά, please!
Anonymous Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 oi aspi driver ginonte apegkatastasi xeirokeinita svinontas metonomazontas ta parakato files Windows 98 / ME: windows\system\iosubsys\apix.vxd windows\system\apienum.vxd windows\system\winaspi.dll windows\system\wnaspi32.dll Windows NT / 2000 / XP: windows\system32\drivers\aspi32.sys windows\system\wowpost.exe windows\system\winaspi.dll windows\system\wnaspi32.dll i sostotera katevazontas to force aspi http://clonecd.gearhost.net/clonecd/forceASPI17.zip apo opou mporeis afou kaneis backup tous aspi drivers pou exeis trexontas to katalilo *.bat (dumbaspi.bat) arxeio meta na kaneis remove paki trexontas to katalilo bat arxeio (killaspi.bat) fysika den xreiazese na trexeis kanena apo ta intall .bat
mpulis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Ευχαριστώ για την βοήθεια για την απεγκτάσταση, αλλά μπορείς να μου πεις πού χρειάζονται; Γιατί δημιούργησαν πρόβλημα στο Ronny's Decoder; (Δεν έβρισκe κάποιο driver ). Nα ξανακάνω εγκατάσταση;
accipio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Χρειάζονται για ορισμένα προγράμματα audio extraction και dvd ripping, απ' όσο ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.