Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Του πέρασα το τελευταίο dd-wrt, αύξησα την ακτίνα δράσης, έκανα χημειοθεραπεία, όλα τζιτζι, αλλά δε λέει με τίποτα να συνδεθεί ασύρματα στο WAG200 μου. Ερωτώ και εγώ, καθώς είδα διάφορα στο νετ: Μπορεί το WRT54GL να συνδεθεί ασύρματα με το WAG200 ή θέλει κάποιο άλλο WAP/WRT; Όποιος απαντήσει κερδίζει μερικές λωρίδες απ' τα νεύρα μου.
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 επειδη δεν εχω δοκιμασει custom firmware για να παιξει καποιος ασυρματα θα πρεπει να υποστηριζει ειτε wireless bridge,ειτε wds ειτε repeater.alla Νομιζω κατι εχουν κανει με αυτο να παιζει σαν repeater διοτι το εχουν και πολλα ατομα για awmn νομιζω
Lucifer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Wired ναι, έτσι παίζει τώρα, το θέμα είναι πως δεν βλέπονται ασύρματα.
Lucifer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Να ξέρεις πως για μένα αυτό δεν έχει σημασία και θα σ' αγαπώ για πάντα γι' αυτό που είσαι.
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Να ξέρεις πως για μένα αυτό δεν έχει σημασία και θα σ' αγαπώ για πάντα γι' αυτό που είσαι. χαχα αντε απο εδω σαχλε
Zazula Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό το είδες; http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/890888.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.