Προς το περιεχόμενο

Σε αναζήτηση τηλεόρασης...

Haldol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα τοποθετηθεί σε βάση VESA απέναντι από κρεβάτι. Η απόσταση μέχρι τον τοίχο είναι 2,60 - 2,70 μέτρα. Δυστυχώς η διαρύθμιση δεν επιτρέπει παχιές συσκευές, για να μη φάμε καμιά στο κούτελο ενώ περνάμε μπροστά απ' το κρεβάτι. Δεν είναι μεγάλος ο χώρος... :mad:

Χρήση 90% για ταινίες (HD MKV ή στη χειρότερη DVD-RIP) και ό,τι μένει για όλα τα υπόλοιπα.

Καλό θα ήταν να περιλαμβάνει και media player (από USB), πάντως δεν είναι καθοριστικός παράγοντας. Ως τώρα είχα μόνιμα ένα VGA καλώδιο πάνω στην TV για να συνδεώ το laptop, οπότε μία από τα ίδια, αν δεν έχει media player...

Λόγω χώρου (περιορισμένος) και «αποστολής» (ταινίες) κατευθύνομαι πιο πολύ προς LED ή Plasma. Οι δεύτερες με καλύτερη εικόνα και πιο φθηνές, αλλά σχετικά ογκώδεις. Το μόνο τους μείον.

Μου έχουν αφήσει θετική εντύπωση αυτά τα δύο μοντέλα:

- Panasonic TX-P42U10

- Samsung UE32B6000

Ισχύει για την πρώτη ότι έχει μόνο 11,5 cm πάχος (χωρίς τη βάση φυσικά, μιας και θα μπει σε VESA), ή γράφουν ό,τι να 'ναι στο Πλαίσιο; (άρα τσάμπα χαίρομαι...)

Θα μείνω ικανοποιημένος, εάν τελικά πάρω κάποια από τις δύο; Γενικότερα ποια θα προτείνατε; Όχι αναγκαστικά κάποια εκ των δύο, αυτές είναι που μου άρεσαν εμένα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν δεν αγόρασες ακόμη, θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο την U20 που έρχεται σε λίγες μέρες.

Αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η διαφορά μεταξύ 400 με 600 Hz Subfield λόγω Vreal4 που έχει η καινούρια τότε θα σου προτείνω την 42U10.

Tην έχω εγώ εδω και 1,5 μήνα και τα έχω δεί όλα.....τί Lcd να λέμε τώρα, cinema έγινε το σπίτι!

Δημοσ.

Παρέμεινα στη U10 τελικά!

Δεν υπήρχε άλλη συσκευή στο σπίτι, οπότε δεν είχα την επιλογή να περιμένω 1 - 1,5 μήνα για να βγει η νέα σειρά που λες. Μόνη παραφωνία ότι δεν είχε D-SUB θύρα (ώστε να συνδέω το laptop)... οπότε πήρα και το media player της WD για να τη συνδυάσω και όλα οκ!

Και όπως λες, από εικόνα η μέρα με τη νύχτα, από όσες LCD έχω δει! Δε το περίμενα κιόλας, δεδομένου ότι δεν έχει «στρώσει» ο φώσφορος ακόμη!

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να μου προτείνεται μερικές τηλεοράσεις από 23" μέχρι 32" με καλά χαρακτηριστικά.

Η χρήση της θα είναι για Οθόνη Υπολογιστή ποιο πολύ. TV θα την έχω για μπάλα καθώς και για ξυπνητήρι.

Έχω μία LG τώρα αλλά λόγω τον ψηφιακών θα πρέπει να κάνω αλλαγή.

Δεν θα με πείραζε εάν έχει μόνο 1 HDMI ή εάν δεν έπαιζε βίντεο από την USB της.

Δίνω μέχρι 300 Euro.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Η χρήση της θα είναι για Οθόνη Υπολογιστή ποιο πολύ. TV θα την έχω για μπάλα καθώς και για ξυπνητήρι.

Πως θα το κάνεις αυτό;:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...