azio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 παιδια εχω ενα λαπτοπ dell 1545 με εξοδο vga και θελω να βλεπω τις ταινιες που κατεβαζω στην lcd τηλεοραση που εχω..το θεμα ειναι αν αξιζει να παρω καλωδιο vga ή η ποιοτητα θα ειναι χαλια? δε με ενδιαφερει η τελεια ποιοτητα αρκει να ειναι μια απλως καλη εικονα..αν ισχυει οτι η αναλυση θα ειναι 640χ480 οπως διαβασα καπου τοτε μαλλον δεν αξιζει.. επισης να ρωτησω αν θα χρειαστω αλλο καλωδιο για τον ηχο και τι τυπου.. thx
Haldol Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Εάν δε σε ενδιαφέρει «η τέλεια» εικόνα δε θα έχεις πρόβλημα. Αυτό με την ανάλυση δεν ισχύει, μη φοβάσαι.
kiriga81 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Αφού είναι LCD η τηλεόρασή σου, μην ανησυχείς, μια χαρά θα είναι η ποιότητα. Απλά να φροντίσεις να έχεις κάποια σωστή ανάλυση όπως 1280x800 για να μην βλέπεις κενά ή stretching. Όσο για τον ήχο, θα χρειαστείς ένα άλλο ξεχωριστό καλώδιο που θα έχει και στις 2 του άκρες από ένα αρσενικό στέρεο μικρό καρφί (3.5 mm). Η μία του άκρη θα μπεί στην audio out υποδοχή του λάπτοπ και η άλλη φαντάζομαι κάπου δίπλα στην υποδοχή vga της τηλεόρασής σου.
Alxnks Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 οχι καρφι...λογικα στην πλευρα της τηλεορασης πρεπει να πηγαινουν 2 εως 3 RCA βυσματα. ενα κιτρινο για το video, και ενα κοκκινο και ενα ασπρο για τον ηχο σε περιπτωση stereo αλλιως μπορει να χρησιμοποιηθει μονο ενα απο τα δυο για mono. μπορει να παρεις ενα τετοιο καλωδιο και να εισαι σουπερ: http://cgi.ebay.co.uk/VGA-to-S-Video-RCA-OUT-TV-Converter-Cable-Adapter-4_W0QQitemZ290394403021QQcmdZViewItemQQptZUK_Collectables_InputDevices_RL?hash=item439cdaf0cd VGA to S-Video RCA OUT TV Converter Cable Adapter
disqualified Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 στη δικη μου περιπτωση νομιζω οτι εχω καλυτερα χρωματα αν το παιξω απο dvd παρα απο τη vga εξοδο. Αλλιως πρεπει να φτιαξω λιγο τα χρωματα απο το laptop
kelly83st Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 εγω που το εχω κανει στο λαπτοπ εχω βαλει καλωδιο με 2 αρσενικα οπως σου λενε παραπανω και ακουγεται μια χαρα.αν θελεις να βαλεις το καλωδιο με τα 3 πολυχρωμα βυσματα κατα την γνωμη πρεπει να συνδεσεις ηχεια πανω αλλιως δεν νομιζω οτι αξιζει
azio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 εγω που το εχω κανει στο λαπτοπ εχω βαλει καλωδιο με 2 αρσενικα οπως σου λενε παραπανω και ακουγεται μια χαρα.αν θελεις να βαλεις το καλωδιο με τα 3 πολυχρωμα βυσματα κατα την γνωμη πρεπει να συνδεσεις ηχεια πανω αλλιως δεν νομιζω οτι αξιζει θα μπορουσες να μου δωσεις ενα λινκ με τα καλωδια π εχεις παρει? vga χρησιμοποιεις για εικονα ετσι? ευχαριστω για τις απαντησεις ---------- Προσθήκη στις 16:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:34 ---------- οχι καρφι...λογικα στην πλευρα της τηλεορασης πρεπει να πηγαινουν 2 εως 3 RCA βυσματα. ενα κιτρινο για το video, και ενα κοκκινο και ενα ασπρο για τον ηχο σε περιπτωση stereo αλλιως μπορει να χρησιμοποιηθει μονο ενα απο τα δυο για mono. μπορει να παρεις ενα τετοιο καλωδιο και να εισαι σουπερ: http://cgi.ebay.co.uk/VGA-to-S-Video-RCA-OUT-TV-Converter-Cable-Adapter-4_W0QQitemZ290394403021QQcmdZViewItemQQptZUK_Collectables_InputDevices_RL?hash=item439cdaf0cd VGA to S-Video RCA OUT TV Converter Cable Adapter το s video ειναι κατωτερο απο vga?
disqualified Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 το s video ειναι κατωτερο απο vga? η μερα με τη νυχτα, ουτε να το σκεφτεσαι για svideo
suspiria Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 μην ανησυχεις θα εχεις παρα πολυ καλη ποιοτητα και οτι αναλυση δινει η καρτα γραφικων σου
azio Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Οι τυποι συνδεσης που υποστηριζει η τηλεοραση ειναι 1 x AV, 1 x S-Video, 1 x Component video, 2 x SCART, 1 x RGB, 2 x HDMI http://www.plasma-lcd-crt.com/tvs/manufacturers/pos/philips_32pfl5322 το vga που θα συνδεθει?
suspiria Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Οι τυποι συνδεσης που υποστηριζει η τηλεοραση ειναι1 x AV, 1 x S-Video, 1 x Component video, 2 x SCART, 1 x RGB, 2 x HDMI http://www.plasma-lcd-crt.com/tvs/manufacturers/pos/philips_32pfl5322 το vga που θα συνδεθει? λογικα στο rgb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.