--Shady-- Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μιας και το Logitech Dual Action που είχα ψόφησε(ταλαιπώρησα πολύ το καλώδιο)θέλω να αγοράσω ένα καινούριο Gamepad για Προ πιο πολύ αλλα και για κάνα Racing,Hack and slash. Μιας και την πάτησα ήδη 1 φορα με καλώδιο σκέφτομαι να πάρω ασύρματο,που όσο να ειναι είναι και πιο άνετα. Από googling και search στο forum βρήκα είμαι μεταξύ Logitech Rumblepad II,που πιθανόν λόγο εκπτώσεων να έχει ρίξει το πλαίσιο στα 25, και το Microsoft XBOX 360 Wireless Controller που έχει διπλάσια τιμή(!!). Αναρωτιέμαι άμα έχει κάτι το 360 Controller που να δικαιολογεί 2πλάσια τιμή η έστω τόσο μεγάλη. Έχω διαβάσει για έτοιμα profiles στα multiplatform games αλλα δεν με συγκλονίζει. Οποτε: Να πάρω με κλειστά τα ματια το RumblePad? Υπάρχει καμια άλλη προταση? Ευχαριστώ εκ των προτερων
Jimys2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Εχω το rumblepad εδω και 2-3 χρονια περιπου και μπορω να πω οτι εχω καταβολευτει! Ειδικα για κανα PRO, ειναι οτι πρεπει. Επιλογη μου ακομα και σημερα θα ηταν το rumblepad, γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσεις 50 ευρω για να παιξεις λιγο PRO,Dirt κτλ Go with it;)
@topos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ξερεις εαν το Logitech εχει αναλογικο τα κουμπια r2 κ l2(oσο το πατας τοσο "γκαζι/φρενο" δινει)? Εαν ναι παρτο αφοβα,εαν οχι και παιζεις αρκετα ραλλακια ισως προτιμησεις αυτο της microsoft..
AzaZyL Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Κοίτα εγώ έχω το rumblepad 2 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος αλλά τώρα θα έπερνα της Microsoft επειδή σε αυτό υποστηρίζεται, σε περισσότερα παιχνίδια, το force feedback.
@topos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 XBOX 360 WIRELESS CONTROLLER και στα 25ευρω απο e-shop..
Cloud_7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Έχω εδώ και 2 χρόνια δύο rumblepad και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αν το θέλεις μόνο για pro είναι απ' τα ιδανικότερα χειριστήρια. Δε ξέρω τι παραπάνω προσφέρει το pad της microsoft, αλλά δε θα μπορούσα με τπτ να συνηθίσω τη δομή των κουμπιών του. Αν τελικά πάρεις το rumblepad μια συμβουλή, να το προσέχεις πολύ γιατί είναι πολύ ευαίσθητο. Αν νευριάζεις κατά τη διάρκεια του παιχνίδιου και χτυπάς το gamepad, σε αυτό να το σκεφτείς γιατί μπορεί να χαλάσει με το πρώτο χτύπημα (και να προσέχεις φυσικά μη σου πέσει κάτω, από οποιαδήποτε απόσταση). Και τα δύο χειριστήρια πρόσφατα πήγαν αδιάβαστα από ένα απλό χτύπημα στο κέντρο και ψόφησαν με τη μία, ευτυχώς το Πλαίσιο μου τα αντικατέστησε ως ελαττωματικά.
hydro9 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 XBOX 360 WIRELESS CONTROLLER και στα 25ευρω απο e-shop.. Αξίζει αυτο?? Δουλεύει σωστα στα windows? Δεν το αναφέρει πουθενά. edit: ποια η διαφορά του απο αυτον???
--Shady-- Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Σας ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας. Ξερεις εαν το Logitech εχει αναλογικο τα κουμπια r2 κ l2(oσο το πατας τοσο "γκαζι/φρενο" δινει)?Εαν ναι παρτο αφοβα,εαν οχι και παιζεις αρκετα ραλλακια ισως προτιμησεις αυτο της microsoft.. Φαντάζομαι πως είναι ίδιο με το Dual Action που είχα απλός ασύρματο,άρα δεν θα είναι απλά τα R2/L2.Στα rally δεν καίγομαι οποτε δεν με πολύ νοιάζει αυτό. XBOX 360 WIRELESS CONTROLLER και στα 25ευρω απο e-shop..Φοβερή πρόταση,απλώς δεν είμαι σίγουρος άμα είναι αυτό που δουλεύει στα Windows η ένα απλό για το Xbox.Aμα είναι το δεύτερο δεν με ενδιαφέρει. Αν τελικά πάρεις το rumblepad μια συμβουλή, να το προσέχεις πολύ γιατί είναι πολύ ευαίσθητο. Αν νευριάζεις κατά τη διάρκεια του παιχνίδιου και χτυπάς το gamepad, σε αυτό να το σκεφτείς γιατί μπορεί να χαλάσει με το πρώτο χτύπημα (και να προσέχεις φυσικά μη σου πέσει κάτω, από οποιαδήποτε απόσταση). Και τα δύο χειριστήρια πρόσφατα πήγαν αδιάβαστα από ένα απλό χτύπημα στο κέντρο και ψόφησαν με τη μία, ευτυχώς το Πλαίσιο μου τα αντικατέστησε ως ελαττωματικά. Σε ευχαριστώ για την συμβουλή,από ότι ξέρω το χειριστήριο του X360 είναι αρκετά ανθεκτικό και αυτό είναι λόγος προτίμησης του.Δεν πρόκειται να το πετάω σε τοίχους αλλα άμα είναι με το παραμικρό να ψοφάει κρίμα.
antonl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 [...]Σε ευχαριστώ για την συμβουλή,από ότι ξέρω το χειριστήριο του X360 είναι αρκετά ανθεκτικό και αυτό είναι λόγος προτίμησης του.Δεν πρόκειται να το πετάω σε τοίχους αλλα άμα είναι με το παραμικρό να ψοφάει κρίμα. Δεν χαλάνε και τόοσο εύκολα. Έχω δυο (αποκλειστικά για PRO) εδώ και 3 χρόνια και παίζουν σαν καινούργια. Δεν τους συμπεριφέρομαι βάρβαρα αλλά ούτε και τα χω σε μαξιλαράκια. Επίσης το φθηνό X360 Controller νομίζω πως είναι αποκλειστικά για την κονσόλα.
--Shady-- Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Έπειτα από αρκετό Googling κατάλαβα ότι τα ασύρματα gamepads του X360 είναι εντελώς ίδια το μονο που αλλάζει είναι ότι αυτά που γραφουν ότι είναι για Windows έχουν και Receiver στην συσκευασία.Οποτε άμα έπαιρνα αυτό των 25 euro θα χρειαζόμουν αλλα ~20 για το receiver. Οποτε επειδή δεν είχα διάθεση να ψάξω για φθηνό receiver πήγα και πήρα το Ασύρματο Rumblepad 2. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Rubin074 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 MS X360 Wireless και είσαι κομπλέ μια και καλή.
alexis333 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια για το Rumblepad που ειπαν μερικοι οτι ειναι ιδανεικο για το pro να πω και γω τη γνωμη μου μιας και ειμαι κατοχος ενος..... Αν παιζεις με σταυρο ειναι αθλιο ... Αν παιζεις με αναλογικο τοτε ειναι οτι πρεπει... Ευτυχως εγω ειμαι με αναλογικο και ειμαι χια χαρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.