Προς το περιεχόμενο

προβλημα με μητρικη μαλλον!

the_call_of_fir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παλικαρια...δωστε μου τα φωτα σας!εχω εναν υπολογιστη απο ενα φιλαρακη ο οποιος παρουσιαζε προβληματα ανα διαστηματα!ξεκινησε καιγοντας την ethernet συνεχισε καιγοντας και την 2ρη ethernet σε αλλο pci ποθ την τοποθετησα ...υστερα απο καιρο ο υπολογιστης στα καλα καθουμενα σερνοταν σαν γαηδαρος και τωρα απλα μολις τον ανοιξης και σε 10 δευτερολεπτα νεκρονουν ολα εντελος ξαφνικα,και αν συνεχισεις να τον ανοιγεις οσο ποιο πολλες φορες δηλ.τον ανοιξης τοσο και σε ποιο συντομο διαστημα κλεινη μετα!δηλ.μετα την 4τη φορα κλεινη σε 2 δευτερολεπτα!αλαξα τροφοδοτικο με τον δικο μου και κανει τα ιδια!βαζω τον δικο του σε μενα και ολα ειναι μια χαρα!αλαζω ραμ παλι τα ιδια!αλλα ακουστε αυτο!μολις ξεκουμπονω τον cpu ολα ειναι μια χαρα!το pc δεν σβηνει πλεων..οταν τον ξανακουμπωνω και τον αναβω παλι τα ιδια!και στα 10 δευτερολεπτα που δουλευει ο cpu περνει φωτια κυριολεκτικα...!καποια ιδεα?:mad::mad:

mb:asus p5pl2

cpu:intel pentium d 2.8/2m/800

Δημοσ.

Μάλλον η μητρική θα φταίει, κάτι θα έχει βραχυκυκλώσει πάνω της. Για να λες όταν κουμπώνεις την CPU χαλάει, κάτι θα βραχυκυκλώνει σε εκείνο το σημείο. Για κοίταξέ το...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...