Προς το περιεχόμενο

Ο Δίκας, η Μαρίκα και δυο Αυγά Τουρκίας....

bandito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lol, oi ebreoi (pou menoun sto israil) prepei na pane gia 3 xronia (oi antres) kai 2 xronia oi gunaikes!

na mou peite autoi toxoune hobby tous na sfajoune palestinious, mias kai 0 0eos tous tous edwse thn gh pou joune (!!!!).

anyway, isothta den uparxei, alla pragmata mporoume na kanoume emeis oi antres, kai ligotera oi gunaikes, lene oti genane gia na ka0ontai kai na to xtenizoune, ama de 0eloune na forane kapota, den katalaba!

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re psaroukles re pontikaradesss ti einai auta pou lete !!

afiste tis filosofies

oloi tha pate kai oloi pigan thelete kai mi

giauto kai min anxoneste!!

mia empiria einai kai ayti kai malista apo tis kaliteres kai to vlepis auto otan pas !

kata ta ala tha piksete sta skopeta kai stin agariaaaa!!!!

perpato sto dasos kai akouo fones 2000 kai simera einai polles????

perpato sto dasos kai akouo fidia ..mpas apoliome ??

mpa Arx*****!!!

Δημοσ.

Για να φυλαξεις το σπιτι σου, την οικογενεια σου, και τα νησια που συνηθιζεις να πηγαινεις καθε καλοκαιρι. Και φυσικα γιατι εισαι υποχρεωμενος (οπως και ολοι) στους προγονους σου που εδωσαν την ζωη τους γι αυτον τον τοπο.

Τοσο απλο...

<hr /></blockquote>

Το πρόβλημά μας είναι αν υπάρχει όντως ικανή απειλή που να δικαιολογεί τους 12 μήνες, όχι το τι πρέπει να κάνουμε όταν υπάρχει η απειλή αυτή.

αχχχ ειστε και αγαθοι... μα για τα βυσματα βρε Lyman, για τα βυσματα... που θα πανε τα παιδια???

<hr /></blockquote>

Lol. Δεν το σκέφτηκα αυτό :)

oloi emeis pou exoume sunithisei mono na trwme apo ta etoima kai na koimomaste eis varos allwn kai na kanoume tis diakopoules mas sthn Parona3ia kai ta Dwdekanissa kapoia stigmi prepei na dwsoume ki emeis kati s'authn th dolia tin Patrida pou oloi theloun mono na pernoun.

<hr /></blockquote>

Τα έχουμε; Θα τα φάμε. Δεν μας τα χάρισε το κράτος. Η μήπως θες να μου πείς ότι δεν συνεισφέρουμε στο κράτος; Με ποιανού χρήματα δουλεύει το κράτος;

Καλός ο στρατός, αλλά γιατί χρειάζομαι κάτι παραπάνω από την βασική εκπαίδευση;

Δημοσ.

Για να συμπληρώνονται τα νούμερα επάνδρωσης...

Δημοσ.
KWSN-Men

said:

<blockquote><font class="small">Quote crAss:</font><hr> Αγάπα τη ζωή και τον άνθρωπο πάνω από όλα...

crAss <hr /></blockquote>

Δίκιο έχεις. Το κακό είναι όμως ότι αν φορέσουμε στεφάνια από λουλούδιο, πιαστούμε χέρι χέρι και βγούμε στους δρόμους να τραγουδάμε το 'Give peace a chance' δεν εξασφαλίζουμε την ειρήνη. Στον κόσμο που ζούμε, δυστυχώς οι πόλεμοι δε γίνονται μόνο όταν κριθούν ασύμφοροι...

Δε σου είπα να κάνεις αυτά που έκαναν οι χίππιδες...Αρνηση στράτευσης...Αν όλοι πετάξουν τα όπλα... Ας αφήσουν όλους τους στρατόκαβλους που είναι χωμένοι μέσα στα καταφύγια και σχεδιάζουν τις σφαγές να βγουν και να δουν το θάνατο κατάματα. Τότε να δω πόσο θα μετράνε τα οικονομικά τους κίνητρα που τους οδήγησαν σε αυτό τον πόλεμο...

Θα πολεμίσω μόνο για την ελευθερία, την ελευθερία όπως την ορίζει η συνείδησή μου και όχι όπως την ορίζει το διεστραμμένο μυαλό των κρατούντων.

Το δικό μου χέρι στο κάτω κάτω το ορίζω μόνο εγώ και τελικά είναι όντως ΜΟΝΟ δικιά μου επιλογή για το τι θα κάνει. Αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας...Έχουμε ΟΛΟΙ μας μερίδιο της ευθύνης όταν δεν αντιδρούμε και παθητικά δεχόμαστε τις εξελίξεις...

crAss

Δημοσ.

Crass μην το βλεπεις ετσι. Δεν ειναι αναγκαιο να σχεδιαζουμε εμεις κατι... φτανει μονο να σχεδιαζει ο γειτονας μας για μας. Αν λοιπον ο γειτονας μας σχεδιαζει πολεμο, δυστηχως θα χωθεις και εσυ στον ολεθρο του πολεμου.

Επισης οι στρατοκαβλοι ειναι οι τελευταιοι που θα ηθελαν να εμπλακουν σε πολεμο γιατι το δικο τους τομαρι κυνδινευει εξισου με των υπολοιπων. Τους θερμοκεφαλους και τρελλους να φοβασαι...

Εγω προσωπικα παντως θα πολεμουσα για την ελευθερια της πατριδας μου οπως την οριζουν τα συνορα της... ουτε σπιθαμη λιγοτερο.

Τελος τελος, ναι, τα οικονομικα συμφεροντα πολλες φορες ειναι τεραστια και κατα συνεπεια ο πολεμος αναποφευκτος. Γι αυτο αλλωστε το Ιρακ μπουκαρισε στο Κουβειτ και γι αυτο επισης ετρεξαν οι Αμερικανοι να το υπερασπιστουν. Dollars above all... welcome to reality!

Δημοσ.
Αγάπα τη ζωή και τον άνθρωπο πάνω από όλα...

To kallitero.

Polemo den tha ton sxediasei i Tourkia alla alloi.Kai ama apofasisoun oti eisai teleiomenos kanenas stratos den se sozei.

Ola ta alla einai ena megalo marketing gia na poulane peritiligmena me ton Ethnikismo,Patriotismo,iperaspisi oikogeneias ktp.

Paradeigma trano I Yiougoslavia.

Ama apofasisoun na diamelisoun tin Ellada tha to kanoun oso kai eteimopolemo strato na exeis(isos exoun ligo perissoteres apoleies) alla den tha tous stamatisei.

Nai eimai enantia ston organomeno strato.Pistevo stin thelisei tou atomou na Yperaspistei tis aksies pou aytos orizei kai oxi kapoioi alloi gia ayton.

Nai eimai enantia se enan thesmo pou einai ekso apo tin koinoneia kai para polles fores exei strafei enantia tis.

Δημοσ.

Nai eimai enantia se enan thesmo pou einai ekso apo tin koinoneia kai para polles fores exei strafei enantia tis.

Πιστευω φιλε μου να καταλαβαινεις πως σε αυτο το σημειο γινεσαι προσβλητικος και ιεροσυλος. Τριζουν τα κοκκαλα των πεσοντων υπερ της δικιας σου παρτης και του καθε ελληνα σε αυτη την χωρα.

Αυτο ειναι και το ευχαριστω σε αυτους τους ανθρωπους. Ποιοι ειναι? Ψαξε το μονος σου, αναρωτησου και μακαρι να αντιληφθεις τι ειπες.

τελος τελος κρατος διχως οργανωμενο στρατο = ενα ματσο καργα μαστουρωμενους χιπιδες

Δημοσ.
kirimis

said:

τελος τελος κρατος διχως οργανωμενο στρατο = ενα ματσο καργα μαστουρωμενους χιπιδες

kai ti to kako exoune oi mastourides? :P

Δημοσ.
pyro

said:

kirimis

said:

kai ti to kako exoune oi mastourides? :P

Στα σκοπευτικα του G3 τα βλεπουν ολα διπλα :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

eh, kai de xerese? oxi mono ka0arizoune o,ti pernaei, rixnoune kai kamia dyo jefaltses mpas kai petuxoune kati sth gwneia! :P

(kai sy dialejes to G3 ti na to kanei toso da automato, pes ena 50cal antiaeroporiko na sou pw egw! :P)

Δημοσ.
kirimis

said:

Εγώ σε ένα τόπο χωρίς στρατό και σύνορα θα ήθελα να ζήσω...Και δεν είμαι χίπις και ούτε κατά διάνοια μαστούρι. Και ξέρω επίσης ότι δεν είμαι μόνος...

Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και να βγάλεις τις παρωπίδες από τα μάτια σου μπας και πάψεις να είσαι τόσο ισοπεδωτικός...

crAss

Δημοσ.

Πιστευω φιλε μου να καταλαβαινεις πως σε αυτο το σημειο γινεσαι προσβλητικος και ιεροσυλος

Prosvlitikos kai ierosilos eimai.Eimai se olous aytous pou genise kai etrepse o thesmos aytos kai strafikan enantia stin koinonia.

Metra poses DIKTATORIES efage o kakomoiris o ELLINAS apo ayton ton thesmo pou ypostirizeis kai ase ta kokkala ysixa.Den pesane gia ton thesmo tou stratou alla gia ayto pou pistevan.

Protimao mia xora apo xipides kai mastouromenous opos les eleftherous para mia xora apo patridokapilous kai militaristes.

Eixa tin entiposei oti I patridognoseia stamatise na didasketai or kano lathos?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...