angelos0 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 paidaias thn basikh ekpaideysh thn 8elw alla oxi na mou sterhsei th douleia kai me ton kainourgio nomo kapws e3asfalisthka... anabolh gia master mexri to 29 etos ths hlikeias mou.... dhaldh 2010...teleiwsw fetos 2003 7 xronia aneta gia proyphresia kai mexri toe blepoume ti 8a yparxei.... prin pshfistei autos o nomso trabaga ta mallia mou..... twra exw elpides kai malista 8elw na dwsw ston strato aki sth ellada oti kai as kanoun aytoi. 8a dhlwsw to diplwma mou kai an xreiastei 8a dhlwsw kai dokimos na boh8hsw me tis gnwseis mou to naytiko kai ta nayphgika tou grafeia...to mono arnhtiko? akousa oti 8es meson gia na pas ekei.... re sas deinw ton eayto mou tis gnwseis mou kai ta xronai pou efaga gia na ta ma8w kai eseis 8a ta peta3ete stelnontas me naytaki se fregata? oxi kyrioi ta exw dei ayta otan ekana matsakoni
sniper_206 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 ΄Εσβησα μόνο τα δύο επίμαχα σημεία γιατί η συνέχεια είναι ήρεμη... Ψυχραιμία
bandito Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Κύριοι, σας παρακαλώ σοβαρευετείτε και σβήστε τα υβριστικά posts μπας και δεν κλειδωθεί το topic. :(
Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 me afta pou les ti thes na sou po diladi? an esi thes na pas 18 mines megia sou kai xara sou.ego exo paei strato kai exo dei ti trellokomio einai den sto eipa me skopo na se mioso
sniper_206 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Na sevasteis tin apopsi mou thelw kai oxi na me vrizeis...
Absolut_D Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δεν ξερω αν εχει παρει χαμπαρι κανενας σας τι διαφορα σε κοσμο εχει (και καλα ο Νο1) εχθρος της χωρας μας.... Εχει κανενας απο εσας την εντυπωση οτι αν καποιος κανει εκπαιδευση εστω και σκληρη για 3-4 μηνες θα γινει ο Ραμπο??? Δεν λεω οτι τωρα που ειναι 12μηνες γινεται τιποτα αλλα αν θα γινοταν κατι τετοιο θα επρεπε να ειναι για πανω απο χρονο για να πει καποιος οτι εχει κανει εκπαιδευση..... Για σκευθειτε και κατι αλλο ,ποσα απο τα παιδια που θα εμπαιναν για να κανουν αυτη την σκληρη θητεια θα ανταχαν,ποσοι θα "εσπαγαν" και ποσοι μπορει ακομα και να αυτοκτονουσαν???Εχω αδικο? Εχω κανει και εγω την θητεια μου και σπαταλισα 18γαμ......μηνες απο την ζωη μου και οι 16 ηταν λιγο πριν τα συνορα...... Αλλα στην τελικη πιστευει κανενας απο εσας οτι αν ειχε το μεσον του και εκανε μια πολυ ομορφη θητεια στην Αθηνα καθε μερα εξω κτλ.. θα τον ενδιεφερε αυτο το topic? Ξερετε τι θα ελεγε? "τι κριμα που σημερα μετα απο 5μηνες που ειμαι εξω πρεπει να κοιμηθω στο στρατοπεδο και θα ξαναβγω αυριο....α ρε πηξιμο"........Αυτα σας τα λεει καποιος που εχει κανει 40μεσα-1εξω.....δεν ειμαι στρατοκαυλος αλλα πιστευω οτι στην μπανανια ποτε δεν προκειται να γινει τιποτα κανονικα παντα θα υπαρχει καποιο μεσον.....και δεν μιλαω μονο για το στρατο.... Υ.Γ. Υποσχομαι οτι δεν θα ξαναγραψω τοσο πολυ ξανα..
kirimis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Absolut D, πολυ σωστα τα λες... ηδη ειμαστε πολυ λιγοι, δεν φτανουμε ουτε για πλακα... και τελος παντων ακομα κια αυτες οι μειωσεις θητειας επι ρεαλιστικης βασης υπονομευεουν την αμυνα της χωρας. Τωρα βεβαια μπορει να γυρισει και να μου πει: Δεν μας χεζεις ρε Kirimi! Πασο... και εμενα μου αρεσει η μειωση της θητειας, απλα λεω και τις παρενεργειες!
Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 eseis diladi pistevete oti iparxei periptosi na ginei polemos me tin tourkia?
kirimis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Toufas:</font><hr> eseis diladi pistevete oti iparxei periptosi na ginei polemos me tin tourkia? <hr /></blockquote> Φιλε Τουφα, "φυλαγε τα ρουχα σου για να χεις τα μισα..." η και αλλιως "ετοιμαζε πολεμο για να χεις ειρηνη". και οι 2 φρασεις ειναι παντα προφητικες και εχουν αποδειχθει ως αξιοπιστες. Απλα με τους Τουρκους ποτε δεν μπορει να εισαι σιγουρος. Σημερα μπορει να "φαινεται" καλη η κυβερνηση τους. Αυριο μεθαυριο αν ξαφνικα αποφασισουν οι στρατηγοι τις Τουρκιας πως δεν τους γουσταρουνε (Γκιουλ και Ερντογαν) και ξεκινησουν για ακομα ενα πραξικοπημα... τοτε, να βαλει ο θεος το χερι του μην γινει καμια στραβη.
Toufas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 pedia milame gia xores pou kai oi 2 einai sto nato....milame gia mia xora pou kanei aman kai pos na mpei stin eu....kai leme gia polemo?
tevatron Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Siga thn Eurwph re Toufa. Diladi ki emeis pou eimaste sthn Eurwph den eidame kammia upostiri3ei ektos apo lefta. Oloi tous Tourkous pane giati kanoun wraies pi..... Ama einai etsi mazi me to Israel kai tous Tourkous na valoume kai thn Iordania kai ta Emirata sthn Eurwpaikh Enwsi na pesei kai i timh tis venzinis!!!!!!
Toufas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 ma i tourkia exei to atou oti dinei to edafos tis stin ameriki gia vaseis klp klp
Lyman_Zerga Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Diladi ki emeis pou eimaste sthn Eurwph den eidame kammia upostiri3ei ektos apo lefta. <hr /></blockquote> Όχι λεφτά. Πολλά λεφτά!! Περί του θέματος. Ας μην γελιώμαστε. Πάνε οι εποχές πριν 20 -30 χρόνια. Ο στρατός μπορεί να έιναι αποδοτικός με επαγγελματίες. Δεν είναι μ@λ@κες οι επιτελείς που προσπαθούν σιγά σιγά να τον φέρουν σε επαγγελματικά πρότυπα. Και προφανώς είναι αδικία οι αντρες να υπηρετούμε και όχι οι γυναίκες. Δεν βλέπω λόγο να πηγαίνουμε στον στρατό πέραν μιας βασικής εκπαίδευσης, ώστε να ξέρουμε να πιάνουμ όπλο, αν έρθει η ώρα. Τώρα τι χρειάζονται κάτι στρατόπεδα στην Αθήνα, δεν ξέρω. Εκτός αν ακόμα φοβόμαστε κίνδυνο πραξικοπήματος.
kirimis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Lyman_Zerga:</font><hr> Τώρα τι χρειάζονται κάτι στρατόπεδα στην Αθήνα, δεν ξέρω. Εκτός αν ακόμα φοβόμαστε κίνδυνο πραξικοπήματος. <hr /></blockquote> αχχχ ειστε και αγαθοι... μα για τα βυσματα βρε Lyman, για τα βυσματα... που θα πανε τα παιδια??? :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.