Προς το περιεχόμενο

Δημιουργια ιστοσελιδας

grtpuntakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..Θελω να φτιάξω ενα site αλλα δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις.Domain kai host έχω ήδη(όχι δωρεάν)..Μπορειτε να μου προτείνετε προγράμματα/οδηγούς/τροπο για να φτίαξω τη σελιδα μου οπως την θέλω?

Δημοσ.
Καλησπερα..Θελω να φτιάξω ενα site αλλα δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις.Domain kai host έχω ήδη(όχι δωρεάν)..Μπορειτε να μου προτείνετε προγράμματα/οδηγούς/τροπο για να φτίαξω τη σελιδα μου οπως την θέλω?

δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες.... τι περιεχομενο θες να εχει η σελιδα σου κτλ ωστε να μπορεσουμε να σε κατευθυνουμε λιγο ....

Δημοσ.

Μια πολύ εύκολη πλατφόρμα για να φτιάξεις κάποια ιστοσελίδα ΚΑΙ χωρίς να διαθέτεις πλήρης γνώσεις περί της κατασκευής, είναι η Joomla.Αν ασχοληθείς πολύ λίγο με την εγκατάσταση της και το πως δουλεύεις θα έχεις ένα ολοκληρωμένο site σε πολύ λίγη ώρα και μάλιστα με σχετικά εύκολη διαχείρηση.Αξίζει να το δοκιμάσεις.

Δημοσ.

το site μου αυτη τη στιγμη ειναι σε πολυ πρωιμο σταδιοhttp://www.greekracing.com αυτο που θελω ναφτιαξω ειναι ενα site που να ασχολειται με τον μηχανοκινητο αθλητισμο στην ελλαδα.Οπως θα δειτε ξεκινησα με wordpress αλλα πιστεύω οτι δεν ταιριάζει και σκέφτομαι να εγκαταστήσω πορταλ στο φορουμ του site και να διαγραψω το wp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...