stefanos2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα..είμαι νέος στο forum.. Θα ήθελα ένα οδηγό,(αν υπάρχει δυνατότητα λίγο αναλυτικό) για να δημιουργήσω τοπικό δίκτυο : Ένα laptop ( windows 7 professional ) με ένα netbook ( Windows 7 starter ) ( Το laptop να είναι ο admin και να δίνει internet στο netbook ) Δυστυχώς δεν υπάρχει modem-router..ενα απλό modem usb.. Eυχαριστώ.
xelonas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 http://www.connectify.me/index.html Hooah!!
stefanos2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Σε ευχαρίστω για την απάντηση αλλα δυστυχώς δεν έχω την εμπειρία. Η εφαρμογή αυτή τι ακριβώς κάνει?
Centurion Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μήπως ένα καλώδιο crossover σε βολέψει? Χρησιμοποιείται για την απευθείας σύνδεση δύο υπολογιστών.
stefanos2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 θα προσπαθήσω με το καλωδιο..σε ευχαριστω πολυ ---------- Προσθήκη στις 22:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:22 ---------- Aν χρησιμοποιήσω απο την ''δημιουργία δικτύου'' την επιλογή ''set up a wireless ad hoc ( computer-to-computer ) network '' θα μπορέσω να το κάνω ?
Centurion Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 οκ. Googlare το λίγο πρώτα να δεις πως γίνεται ή ψάξε σε παλαιότερα θέματα του φόρουμ γιατί κι εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ.Πιθανώς να χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις.
the_eye Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Πιο εύκολα θα το υλοποιήσεις αν βάλεις ενα ασύρματο router.
geioannou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 οι κωδικοι που ζηταει ενα pc για να συνδεθει me ena WIN 7 τι μορφης ειναι ? για παραδειγμα οταν μου ζηταει username kai password τι ακριβος βαζουμε ? το λεω γιατι στα win 7 δεν εχω ορισει κανενα κωδικο...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 οι κωδικοι που ζηταει ενα pc για να συνδεθει me ena WIN 7 τι μορφης ειναι ?για παραδειγμα οταν μου ζηταει username kai password τι ακριβος βαζουμε ? το λεω γιατι στα win 7 δεν εχω ορισει κανενα κωδικο... ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Στο επιτραπέζειο pc δεν έχω ορίσει κωδικό,αλλά όταν πάω να μπω από το notebook μέσω του δικτύου μου ζητάει. Στο notebook που έχω κωδικό,όταν προσπαθώ να μπω από το desk δεν τον δέχεται,δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει,αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει...
DDoS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=358747
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.