Προς το περιεχόμενο

Microsoft Keyboard Προβλημα με hotkeys!

Razor911

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παδια εκει που δουλευε κανονικα τα hotkeys που εχει πανω πανω δεν δουλευουν ορισμενα απο τα πανω hotkeys....οπως αυτο που αυξομειωνει τον ηχο -σιγαση.... ξερει κανεις γιατι ??? μηπως εχω κανει εγω τιποτα κ δεν το καταλαβα??:rolleyes: Ευχαριστω

Αυτο ειναι το πληκτρολογιο μου http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=083

Δημοσ.
Τους drivers τους πέρασες;

Εάν τους πέρασες και εξακολουθούν να μην δουλεύουν το πας για RMA.

Μα πριν δουλευε μια χαρα... εχει κ drivers??? ... :S δεν το εχω ψαξει...δεν νομιζω να ειχε cd γιατι θα το ειχα κρατησει

Δημοσ.
http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=MK

Σου δίνω το link να τα βάλεις μόνος σου γιατί δεν ξέρω τι λειτουργικό έχεις.

Είναι μέσα στην εγγύηση το πληκτρολόγιο;

ουτε μηνα δεν εχει κλεισει...

---------- Προσθήκη στις 21:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:30 ----------

http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=MK

Σου δίνω το link να τα βάλεις μόνος σου γιατί δεν ξέρω τι λειτουργικό έχεις.

Είναι μέσα στην εγγύηση το πληκτρολόγιο;

λοιπον το εκανα εγκατασταση .. μ δειχνει μια μπαρα με τον ηχο.. ανταποκρινονται τα πληκτρα.. απλα δεν κατεβαζει την φωνη :fear: δηλαδη δουλευουν τα πληκτρα απλα δεν ανταποκρινεται :S δεν ξερω τ γινεται :shifty::shifty:

Δημοσ.

Αφού δεν ανταποκρίνονται πώς γίνεται να δουλεύουν; Δηλαδή θες να πεις ότι δουλεύουν όλα τα υπόλοιπα και δεν δουλεύουν το ήχου;

Δημοσ.
Αφού δεν ανταποκρίνονται πώς γίνεται να δουλεύουν; Δηλαδή θες να πεις ότι δουλεύουν όλα τα υπόλοιπα και δεν δουλεύουν το ήχου;

εννοω οτι οταν τα παταω η μπαρα(ηχου) αυτη με το λογισμικο τις Microsoft απο το site κινειται.. δηλαδη τα πληκτρα δουλευουν λογικα γιατι αμα δεν δουλευαν δεν θα γινοτανε τιποτα στην μπαρα....Απλα δεν ανταποκρινονται στις εφαρμογες.. δεν χαμηλωνουν την μουσικη .... Και ναι ολα τα αλλα δουλευουν εκτος απο του ηχου :S ενω πριν δουλευαν και αυτα.. κατι παιζει να εχει γινει με τις ρυθμισεις??? γιατι πριν κατι ειχα κανει κ δεν επαιζαν τα ηχεια.. γιατι ειχα ορισει στην καρτα ηχου να παιζει απο αλλου καταλαθος...:fear: αλλα για το πληκτρολογιο δεν εκανα κατι:mad:

Δημοσ.

Windows media player χρησιμοποιείς; Αν όχι δοκίμασε και από κει.

Ψάξε και λίγο το πρόγραμμα που εγκαταστάθηκε με τους drivers μπας και βρεις τίποτα. Άμα δεν βγάζεις άκρη πάντως γύρνα το και μην το κουράζεις.

Δημοσ.
Windows media player χρησιμοποιείς; Αν όχι δοκίμασε και από κει.

Ψάξε και λίγο το πρόγραμμα που εγκαταστάθηκε με τους drivers μπας και βρεις τίποτα. Άμα δεν βγάζεις άκρη πάντως γύρνα το και μην το κουράζεις.

ναι αλλα αμα εχει αλλαξει καποια ρυθμιση ? και καινουργιο να βαλω παλιο το ιδιο δεν θα γινει ? αλλα τι ρυ8μιση....... δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο... :P

Στο συστημα παντως λειτουργουν ανεβαινει κ κατεβαινει η ενταση στο μικρο ηχειο κατω κατω..(windows 7 εχω) αλλα δεν γινεται τιποτα στην πραγματικοτητα.. πρωτη φορα μου συμβαινει

στο windows media player δεν δουλευουν, στο προγραμματακι αυτο δεν εχει κατι εκανα και restore το defaults αλλα τιποτα....

Δημοσ.
Με ένα search στο google δες τι βρήκα. Δοκίμασε και πες τι έγινε.

http://support.microsoft.com/kb/932875

Λοιπον αλλη usb δοκιμασα τιποτα... δεν εχω εγκαταστισει κατι απο αλλο keyboard.. κατσε να κανω αυτο με το fix που λεει.. (Ευχαριστω πολυ παντως :mrgreen:)

Εκανα μεχρι εκει που λεει αυτο με τα human interface ...το αλλο απο κατω με το registry να το κανω? τιποτα μεχρι στιγμης..

Δημοσ.

Ε, δοκίμασέ το και αυτό. Στην ουσία όμως υποτίθεται πως κάνει το ίδιο πράμα με το αυτό που σου δίνει να κατεβάσεις η microsoft (στο HID).

Δημοσ.
Ε, δοκίμασέ το και αυτό. Στην ουσία όμως υποτίθεται πως κάνει το ίδιο πράμα με το αυτό που σου δίνει να κατεβάσεις η microsoft (στο HID).

μου φαινεται θα παω να το κανω αλλαγη... πωω κ μονο στην ιδεα βαριεμαι :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...