Προς το περιεχόμενο

διακοσμηση γκαρσονιερας

mixra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω σκοπο να αλλαξω σπιτι ..και γενικα χρειαζομαι λιγη ανανεωση αλλα χωρις πολλα εξοδα..ξερετε μήπως ποσο περιπου κοστιζει ενα υφασμα σε cow print ?? δε ξερω πως μου χει κολλησει η ιδεα ν αλλαξω μια πολυθρονα της γιαγιας μου για το νεο μου σπιτι..:-).εχετε κανει καμια αλλη μεταποιηση σε παλια επιπλα σας ??δωστε καμια ιδεα...

Δημοσ.

Γιατί δε φωνάζεις το Νότη να στο κάνει καινούριο ή ακόμα καλύτερα αυτόν τον ηλίθιο απ τη αντίστοιχη ξένη εκπομπή που φωνάζει διαρκώς και σκάει πάντα με βαριοπούλα?

Δημοσ.
Γιατί δε φωνάζεις το Νότη να στο κάνει καινούριο ή ακόμα καλύτερα αυτόν τον ηλίθιο απ τη αντίστοιχη ξένη εκπομπή που φωνάζει διαρκώς και σκάει πάντα με βαριοπούλα?

ενδιαφερον...αλλα με επιασε μανια να κανω τα παντα μονη μου...και θελω ιδεες γαι να μη κανω ακομη πιο πλουσιους τους σουηδους...(με ολα αυτα που θα παρω απο το ικεα ) :fear:

Δημοσ.

Ναι καλά , όταν πας στο ΙΚΕΑ πρόσεξε να μην έχεις φάει πρώτα, γιατί έχουνε γλαρόσουπα.

Από αυτά που θα έχεις σταμπάρει στον κατάλογο δεν θα υπάρχουν ούτε τα μισά σε στοκ..:mad:

Και από τους συνδυασμούς που τυχόν διαλέξεις θα λείπουν πόρτες - ξύλα - τραπεζάκια - καρέκλες κλπ.

Επόμενη παραλαβή σου λένε σε 2-3 μήνες, και με τιμές 20% πάνω από τις τιμές για τα ίδια είδη σε άλλες χώρες (πχ. Γερμανία)..

Και ότι πάρεις μοντάρεται μια φορά (τη δεύτερη φεύγουν κομάτια), και αν το επιβαρύνεις με 1 κιλό παραπάνω από αυτό που αναγράφει θα διαλυθεί ..

Μόνο για κάτι τραπεζάκια και επιπλάκια που βγάζει σε τιμές κράχτες αξίζει.

Και αυτά δεν πρόκειται να τα βρεις διαθέσιμα με την καμία !!!

Δημοσ.
Ναι καλά , όταν πας στο ΙΚΕΑ πρόσεξε να μην έχεις φάει πρώτα, γιατί έχουνε γλαρόσουπα.

Από αυτά που θα έχεις σταμπάρει στον κατάλογο δεν θα υπάρχουν ούτε τα μισά σε στοκ..:mad:

Και από τους συνδυασμούς που τυχόν διαλέξεις θα λείπουν πόρτες - ξύλα - τραπεζάκια - καρέκλες κλπ.

Επόμενη παραλαβή σου λένε σε 2-3 μήνες, και με τιμές 20% πάνω από τις τιμές για τα ίδια είδη σε άλλες χώρες (πχ. Γερμανία)..

Και ότι πάρεις μοντάρεται μια φορά (τη δεύτερη φεύγουν κομάτια), και αν το επιβαρύνεις με 1 κιλό παραπάνω από αυτό που αναγράφει θα διαλυθεί ..

Γουστάρεις ΙΚΕΑ με χίλια ε?

Δημοσ.

Παντως εγω που εξοπλισα σπιτι 80 τμ απο ικεα, πηγα στο καταστημα του αεροδρομιου και βρηκα ολα οσα ηθελα. Και δε μιλαμε για 1-2 πραγματα. Ισως ειναι σε τι περιοδο θα πεσεις

Δημοσ.

Καλά είναι τα ικεα, έχω πάρει και ΄γω! :shock:

Το βασικό μυστικό με την διακόσμηση στις γκαρσονιέρες είναι το κρεβάτι να γίνεται καναπες (τα ικεα εχουν καλές λύσεις με 400-500 ευρώ και πιο μέτριες με 250-350 ευρω).

Ετσι μπορείς τον ίδιο χώρο να το μετατρέψεις σε καθιστικό ή υπνοδωμάτιο.

Τα άλλα είναι εύκολα, βάλε μπολικη φαντασία και βαψτο με ξεκούραστα χρώματα και τεχνοτροπίες ! Ελα , είναι εύκολη η γκαρσονιέρα. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...