Προς το περιεχόμενο

Κατοχος LG w2286L Led ζητα γνωμες για ρυθμισεις

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως ειπε ο φιλος πιο πανω επειδη καλως η κακως το Pc και η οθονη ειναι για πολλα πραγματα σε καθε εφαρμογη παιχνιδια ειναι γραφικα ειναι φωτογραφιες ειναι θα χρειαστεις διαφορετικο profile.

Δημοσ.
Brightness 55

Contrast 60

Sharpness 7

Color temp 6500

Red,Green,Blue όλα στο 50

Gamma -50

Τώρα βέβαια περί ορέξεως...

όταν το έχεις συνδεμένο στο pc σου εμφανίζει game profile? εμένα μόνο στο ps3 το δείχνει.. όχι οτι είναι τπτ σοβαρό αλλά νταξ :X

Δημοσ.

Ναι, εγώ πέρασα χειροκίνητα της ρυθμίσεις μέσα από το forte manager και έσωσα το καινούργιο profile με το όνομα "games".

Δημοσ.
Ναι, εγώ πέρασα χειροκίνητα της ρυθμίσεις μέσα από το forte manager και έσωσα το καινούργιο profile με το όνομα "games".

εγώ έχω πρόβλημα με το forte manager, δεν με αφήνει να κάνω κλικ πουθενά.. κλασσικό πρόβλημα αλλά ότι και αν δοκίμασα δεν με αφήνει..

Με αυτό που είπα εννοούσα πως με συνδεμένο το Ps3 μου στην οθόνη, τα profile που έχει η οθόνη όταν πατάω το f-engine στην οθόνη αλλάζουν! Φεύγει το "διαδίκτυο" και μπαίνει ενα με όνομα "παιχνίδια" (μαγία :devil:).

Δημοσ.

Και εμένα κάποιες δεν με αφήνει. Τα ίδια προβλήματα είχα παλιότερα και με την αντίστοιχη εφαρμογή της samsung και στα XP και στα 7άρια. Δεν μπορώ να καταλάβω τί τους φταίει.

Restart και επανέρχεται. Η αν βαριέσαι το restart επανεγκατάσταση, repair και δουλεύει εντάξει, χωρίς επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Και εμένα κάποιες δεν με αφήνει. Τα ίδια προβλήματα είχα παλιότερα και με την αντίστοιχη εφαρμογή της samsung και στα XP και στα 7άρια. Δεν μπορώ να καταλάβω τί τους φταίει.

Restart και επανέρχεται. Η αν βαριέσαι το restart επανεγκατάσταση, repair και δουλεύει εντάξει, χωρίς επανεκκίνηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...