onty Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Χαιρετω ...Εγινα επιτελους κατοχος της εν λογω οθονης, και θελω να ρωτησω αν υπαρχουν συγκεκριμενες ρυθμισεις για βελτιστη απεικονηση , και αν χρειαζεται να βαλω καποιο προγραματακι για να κανω τις ρυθμισεις.
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Χαιρετω ...Εγινα επιτελους κατοχος της εν λογω οθονης, και θελω να ρωτησω αν υπαρχουν συγκεκριμενες ρυθμισεις για βελτιστη απεικονηση , και αν χρειαζεται να βαλω καποιο προγραματακι για να κανω τις ρυθμισεις. ολα ειναι σχετικα .το βασικο ειναι τι σου καθεται στο ματι.απο εκει και περα στο google θα βρεις σιγουρα καποια guides για optimal settings
mihachris Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Έγω απλά έχω βάλει το Auto-brighteness. Γενικά δε νομίζω να θέλει καμιά ρύθμιση, έχει πολύ καλή εικόνα. Αλλά ρίξε και μια ματιά στο readme που είναι στο CD για να μάθεις για τις διάφορες λειτουργίες.
onty Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Βρε δε λεω μια χαρα γ@ματη εικονα εχει , και μαλιστα στο Modern Warfare 2 εβαλα 75Hz και ειναι κλασεις ανωτερο απο την Samsung που ειχα και ας ηταν HD.. Απλα φοβαμαι μηπως ,επειδη συνηθησα με τις 'κακες' απεικονησεις της πρωην , μηπως δεν μπορω να διακρινω το σωστο χρωμα..
sarakinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Είμαι ένα βήμα πριν το κλικ παραγγελίας της εν λογο οθόνης...τι λέτε?έχουμε τπτ καλύτερο μήπως σ'αυτά τα λευτά?
onty Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Ελα ρε πατριδα sarakine.. Ειχα αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168061 και την εδωσα για να παρω μια με μικροτερη αναλυση για να παιζω παιχνιδια με φουλ αναλυση ανετα. Η ανωτεροτητα της LG ειναι δεδομενη για μενα. Με οποια samsung και να εχω ασχοληθει μου εβγαιναν τα ματια , λες και ειναι ανομοιομορφη η κατανομη χρωματων. Πηρα λοιπον αυτην επειδη εχει και LED backlight και βρηκα την υγεια μου. Τωρα ειμαι σε φαση που παιζω με τις ρυθμισεις αλλα μαλλον θα μεινω με τις αρχικες αφου ειναι κομπλε! Η καλυτερη οθονη που περασε απο τα χερια μου ever..
sarakinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ωραια πράγματα...μολις πήρα μια...περιμενουμε εντυπωσεις !
randy1989 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Επειδή σκέφτομαι να την αγοράσω θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Επειδή θέλω να βλέπω ταινίες σε Blu-Ray αυτή η ανάλυση (1680*1050) είναι μικρή. Γίνεται να δω σε αυτήν την ανάλυση Full HD? Αν ναι με τι διαφορά απο το 1920*1080? Επίσης αν μπορείς θα ήθελα να μου πεις τι ύψος έχει η οθόνη μαζί με την βάση της. Ευχαριστώ.
MwhMwh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 να ρωτησω κατι ασχετο.. εχω βαλει μια εικονα στ profil μου αλλα δεν μου την βγαζει οταν γραφω ενα σχολιο. τι πρεπει ν κανω??
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή σκέφτομαι να την αγοράσω θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Επειδή θέλω να βλέπω ταινίες σε Blu-Ray αυτή η ανάλυση (1680*1050) είναι μικρή. Γίνεται να δω σε αυτήν την ανάλυση Full HD? Αν ναι με τι διαφορά απο το 1920*1080? Επίσης αν μπορείς θα ήθελα να μου πεις τι ύψος έχει η οθόνη μαζί με την βάση της. Ευχαριστώ. θα βλεπεις οσο ξερω απλα σε μικροτερη ποιοτητα να το πω ετσι.νομιζω ομως οτι βλεπεις κανονικα. να ρωτησω κατι ασχετο.. εχω βαλει μια εικονα στ profil μου αλλα δεν μου την βγαζει οταν γραφω ενα σχολιο. τι πρεπει ν κανω?? κατι θα εχεις κανει λαθος.η εικονα πρεπει να ειναι ορισμενου μεγεθους και β.δεν ρωτανε εδω αλλα υπαρχει αντιστοιχο σημειο στο φορουμ για το φορουμ Ελα ρε πατριδα sarakine.. Ειχα αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168061 και την εδωσα για να παρω μια με μικροτερη αναλυση για να παιζω παιχνιδια με φουλ αναλυση ανετα. Η ανωτεροτητα της LG ειναι δεδομενη για μενα. Με οποια samsung και να εχω ασχοληθει μου εβγαιναν τα ματια , λες και ειναι ανομοιομορφη η κατανομη χρωματων. Πηρα λοιπον αυτην επειδη εχει και LED backlight και βρηκα την υγεια μου. Τωρα ειμαι σε φαση που παιζω με τις ρυθμισεις αλλα μαλλον θα μεινω με τις αρχικες αφου ειναι κομπλε! Η καλυτερη οθονη που περασε απο τα χερια μου ever.. υποτιθεται και λογικα ισχυει οτι οι led ειναι πολυ καλυτερες.
perrys Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά εγώ την έχω βάλει στο profile ταινία, μου φαίνετε λίγο πιο φωτεινή και δεν με κουράζει. ---------- Προσθήκη στις 12:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:35 ---------- Επίσης εκεί που λέει χρονισμός έχω βάλει την ευκρίνεια στο 7
pre7dator Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Παιδιά εγώ την έχω βάλει στο profile ταινία, μου φαίνετε λίγο πιο φωτεινή και δεν με κουράζει. ---------- Προσθήκη στις 12:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:35 ---------- Επίσης εκεί που λέει χρονισμός έχω βάλει την ευκρίνεια στο 7 Κι εγω στο 7 το εχω. Θερμοκρασια χρωματος 6500Κ δεν ειναι το πιο σωστο? edit: Συμφωνα με εδω Μέγεθος οθόνης 22 Τύπος οθόνης TN Αναλογία εικόνας 16:10 Ανάλυση 1680*1050 Φωτεινότητα (cd/m2) 250 Αναλογία αντίθεσης 2000000:1 Χρόνος απόκρισης (ms) 5ms Γωνία προβολής 170/160 Βάθος χρώματος (Αριθμός χρωμάτων) 16.7M colors Γκάμα χρωμάτων 0.68 Επεξεργασία επιφάνειας Anti-Glare,3H Ενω σε ολα τα site λενε οτι εχει 2ms χρονο αποκρισης, εκτος απτο site της LG!!
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 αν εχει Panel tn οπως βλεπω τοτε μπορει να ειναι 2 νομιζω.δες στο manual τι γραφει.απο εκει και περα για το 6500k ειναι και το τι σου παει στο ματι.σε καποιους ειναι σκοτεινο σε αλλους θεωρουν οτι ειναι το απολυτο λευκο.
Voodooman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Η W2486 εμένα μου φάνηκε ότι "μπλέδιζε" out of the box. Δεν ήταν θέμα μόνο color temp τελικά, χρειάστηκα λίγη δουλειά και έφτιαξα τρία διαφορετικά profiles για internet, windows και παιχνίδια. Αρκετά σημαντικό ήταν και το sharpness, έκανε σημαντική διαφορά στην απεικόνιση των γραμματοσειρών.
mythoc Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Η W2486 εμένα μου φάνηκε ότι "μπλέδιζε" out of the box. Δεν ήταν θέμα μόνο color temp τελικά, χρειάστηκα λίγη δουλειά και έφτιαξα τρία διαφορετικά profiles για internet, windows και παιχνίδια.Αρκετά σημαντικό ήταν και το sharpness, έκανε σημαντική διαφορά στην απεικόνιση των γραμματοσειρών. έχω την ίδια οθόνη, για πες τι ρυθμίσεις έβαλες για games?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.