science Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Παδια μολις πηρα το wii,αλλα δεν εχει ιντρενετ channel...Tι πρεπει να κανω?????
isay Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Mega channel έχει; Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα σου. Τι προσπάθησες να κάνεις; Πως προσπάθησες να το συνδέσεις; Ασύρματα ή με usb adaptor; Τι router έχεις;
science Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Eννοω οτι δεν εχει τον browser..εγω κανονικα συνδεομαι ασυρματα αλλα δεν υπαρχει browser...Μπορει να γινει κατι γι'αυτο?
vdanasto Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Παδια μολις πηρα το wii,αλλα δεν εχει ιντρενετ channel...Tι πρεπει να κανω????? Το Internet Channel το κατεβάζεις (χωρίς χρέωση) από το Wii Shop Channel, το οποίο σίγουρα υπάρχει εγκατεστημένο στο Wii σου. Για πρόσβαση στο Wii Shop Channel χρειάζεται πρώτα αναβάθμιση του firmware του Wii στην τελευταία έκδοση.
science Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Eκανα την αναβαθμιση αλλα μου ζηταει points για τον browser...
vdanasto Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Eκανα την αναβαθμιση αλλα μου ζηταει points για τον browser... Είσαι σίγουρος; Εδώ και αρκετό καιρό είναι δωρεάν ο Browser.
science Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Eχεις δικιο..Το θεμα εκλεισε..Σας ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.