Προς το περιεχόμενο

Μητρικές με ΚΤ400 και κάρτες γραφικών

jimakos00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την Gigabyte 7VAX που έχει το ΚΤ400 αλλά διάβασα στο manual της, από το site της gigabyte, ότι δέχεται vga cards μόνο με 1.5V τάση όπως και όλες οι μητρικές με το ΚΤ400.

Επειδή αυτή τη στιγμή έχω την ΤΝΤ2 Μ64 αναρωτιέμαι αν θα συνεργάζονται αυτά τα δυο μαζί.

Ξέρει κανείς τίποτα σχετικά με αυτό;

ʼμα έχει και κανένας αυτή τη μητρική θα τον παρακαλούσα για εντυπώσεις.

Δημοσ.

λοιπόν έχω ακριβώς την ίδια m/b με μια MSI geforce 2 gts 32mb και δουλεύει κανονικότατα,επίσης ο κουνιάδος μου έχει πάλι και αυτός την ίδια με μια Triplex geforce4 Ti4600 πάλι χωρίς κανένα πρόβλημα και τέλος και ο ξάδεφος έχει την 7VA η οποία είναι ακριβώς ίδια με την 7VAX χωρίς όμως dual bios και deep switches για multiplier και έχει πάνω μια Asus geforce 2 gts 32mb και δεν έχει απολύτως κάνενα πρόβλημα και αυτός

φίλε axillea πιστεύω να ήσουν απλά άτυχος.....

Δημοσ.

pieros το είχα δοκιμάσει και δούλευε,τώρα έχω βάλει το F9 και κάνω κανονικά o/c χωρίς top performance διότι δεν είδα και καμιά διαφορά της προκοπής

Δημοσ.

Υποστηρίζει κάρτες γραφικών AGP 4x ή 8x με 1.5V μόνο. H ΤΝΤ2 Μ64 είναι AGP 2x κι έτσι δεν θα δουλέψει. Υπάρχει μάλιστα πιθανότητα να πάθει ζημιά η μητρική αν της βάλεις τέτοια κάρτα!

Όσο για εντυπώσεις για τη μητρική, χρησιμοποιώ την 7VAXP (που έχει επιπλέον Firewire και Promice ATA133/RAID) εδώ και αρκετό καιρό και την έχω συνδιάσει με GeForce2GTS, GeForce3Ti200 και GeForce3Ti500 χωρίς κανένα πρόβλημα. Και από overclocing καλά τα πάει. Έχω τον AthlonXP 1800+ στα 1785MHz (170x10.5) αντί για τα κανονικά 1533 (133x11.5) και όλα πάνε μια χαρά...

Δημοσ.

Ξέρω ότι υπάρχει πιθανότητα να πάθει ζημιά η μητρική αν της βάλεις τέτοια κάρτα γιαυτό κι έστειλα e-mail στην infoquest που είναι ο αντιπρόσωπος της Gigabyte στην Ελλάδα και περιμένω απάντηση για το αν δέχεται την ΤΝΤ2.

Σχετικά με θερμοκρασίες πως τα πάνε οι ΧΡ 2000+ ;

Εγώ αυτή τη στιγμή έχω στον Athlon 800 μία ψύκτρα με ενσωματωμένα δύο ανεμηστηράκια που δουλεύουν στις 5400 στροφές και μου έχουν την θερμοκρασία στους 26 βαθμούς.

Και στα 100 FSB όταν τον δουλεύω αλλά και σε 108 FSB και για ώρες πολλές με 100% χρήση του cpu, δεν ανεβαίνει καθόλου η θερμοκρασία.

Λέτε να κάνει αυτή η ψύκτρα στον ΧΡ2000+ ;

Δημοσ.

Oson afora ton xp2000+>Proxtes ton pira...gia na exo 50vathmus se full tower kai 53se xrisi 100% exo mia volcano 7+ ,arctic silver silikoni,k 3extra anemistires sto kuti....(tin volcano omos sto "low" diladi 3400strofes).Kai su milao gia xp2000+ me ton kainurio purina,,,thoroubred....

Δημοσ.

Kom to ebala to F9 alla o/c me top performance den douleuei panw apo 140 fsb!

Ti na pw!

Pantws me to top perf. an to baleis on me ipsilo fsb 8a deis diafora sto ssoft sto memory band alla k sto 3dmark!

Sou katebazei to latency tis mnimis sou

Δημοσ.

just for info,

στην μητρική μου (Gigabyte 8PE667 Ultra) όταν εβαζα την Manli geforce2mx 400 agp4x δεν εκανε καν boot to pc, οταν εβαλα την hercules geforce2 ολα κανονικα!!!

Αυτές οι manli γενικα ψιλο αθλιες καρτες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...