Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για δημιουργια ιστοσελιδας

annakihlia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα!θα ηθελα να σας κανω 2 ερωτησεις.Πρωτον θελω να δημιουργησω μια ιστοσελιδα στο ιντερνετ,οπου ομως να μην πληρωνω.Ξερετε πως μπορω να φτιαξω μια?Εχω τις πολυ πολυ βασικες γνωσεις html,οποτε καλυτερα να ειναι καπως ευκολο!Επισης:εαν αποφασισω να τη φτιαξω με microsoft frontpage, οταν ετοιμασω κι αποθηκευσω τα αρχεια,μετα πως θα τα ανεβασω στο wed?Σε ποια διευθυνση?Ευχαριστω!:-D

Δημοσ.

Google is your friend : "δωρεαν web hosting"

Η διευθυνση εξαρταται απο τον παροχεα που σου δινει τον χωρο. Οδηγιες θα παρεις απο αυτον. Δεν ειναι τιποτα ειναι πολυ ευκολο γενικα...

Δημοσ.

αν θες να φτιάξεις μονη σου την ιστοσελίδα (index κλπ) ενας provider ειναι το angelcities.com για χώρο κύριως. Αλλος παροχέας χώρου επίσης μπορεί να ειναι ο παροχέας internet που εχεις, μερικοι δείνουν την δυνατότητα αυτή. Σαν εύκολη και όμοργη λύση τώρα εχω να σου προτείνω το own-free-website.com το οποίο δεν νομίζω σου αφίνει την επιλογή html επεξεργασίας και ανέβασμα δικου σου index αλλα εχει πολύ όμορφο και κυρίως ευκολότατο interface για δημιουργία ιστοσελίδας.

Δημοσ.

αν θες να ανεβασεις για "την πλακα σου" μπορεις να το ανεβασεις και μεσα απο τον opera απλα πρεπει να εχεις ανοιχτο το προγραμμα και τον υπολογιστη σου για να μπορει ο αλλος να μπαινει στο site (το site ειναι αποθηκευμενο στον υπολ. σου). (μην φανταστεις κατι σοβαρο...)

ή αν θες κατι πιο σοβαρο κανεις οτι σου ειπαν... φτιαξετο πρωτα και βλεπεις...

Δημοσ.

Πριν απο λίγες μέρες ανέφερε κάποιος το εξής site:

http://www.ucoz.com/

Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω αν είναι καλό η κακό αλλά μπορεί να σου κάνει. Έχει free hosting και free domain.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...