Προς το περιεχόμενο

...για το 51% που συμφωνεί μαζί μου

bandito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αλλα σε αυτο το "χωριο" οπως χαρακτηριστικε η χωρα που ζουμε ποτε κανεις δεν παει μπροστα αν ειναι κατι αλλο εκτος απο¨"καλος χρηστιανος"... νομιζετε οτι θα προσελαβμανανκαποιον αν ελεγε οτι ειναι αθεος...εδω καλα καλα δεν θα του εβγαζαν ταυτοτητα του "αντιθεου" :P

Μια φορα στο λυκειο τολμησα να πω μια διαφορετικη γνωμη για τον χρηστιανησμο και ο καθιγητης μονο αντιχριστο που δεν με ειπε......(αν και τωρα που το καλοθυμαμαι μαλλον με ειπε)....

Τι ανεξιθρησκεια υπαρχει και μ@λ@κειες αν δεν εισαι χριστιανος δεν ανηκεις στο συνολο που ονομαζεται κοινωνια!!!

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η μεγάλη αδυναμία της δημοκρατίας είναι η αδυναμία της να δεχθεί ότι η πλειοψηφία εχει πολλές πιθανότητες να είναι λανθασμένη.

<hr /></blockquote>

Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψή σου.

Η βασιλεία λέει ότι σωστό είναι αυτό που θα πεί ο βασιλειάς.

Η δικτατορία λέει ότι ο λόγος του δικτάτορα είναι σωστός.

Η δημοκρατία λέει ότι όι πολλοί έχουν δίκιο.

Εσύ λές ότι οι πολλοί μπορεί και να μην έχουν δίκιο.

Εγώ λέω ότι αυτό που λές δεν είναι δημοκρατικό. Έχεις μπερδέψει το πολίτευμα που έχουμε τώρα για δημοκρατία. Στην πραγματική δημοκρατία, αν οι πολίτες ψηφίσουν ότι πρέπει να μην έχουμε φόρους ή να απαγορευθεί το κάπνισμα έχουν ΔΙΚΙΟ. Στην πραγματική δημοκρατία ΔΕΝ υπάρχουν καθολικές σταθερές (π.χ. προστασία οποιονδήποτε δικαιωμάτων). Η πραγματική δημοκρατία μπορεί να καταργήσει και τον εαυτό της.

Όσο για το αρχικό post δεν είναι έκπλξη. Διαφωνώ με τα περισσότερα που έχει γράψει, αλλά έχει ανοίξει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ θέματα που τα περισσότερα ή τα έχουμε ξανασυζητήσει ή δεν είναι εύκολο να τα ανοίξουμε μαζί γιατί θα γίνει ο πανικός.

Δημοσ.

Στο Λύκειο ώς δεδηλωμένος άθεος και αντιχριστιανός , είχα τα λιγότερα προνόμια απο όλους τους μαθητές.

Οι μαθητες δεν εχουν καν ταυτοτητα...το τραβας το θεμα απο τα μαλλια...

Και απο την αλλη πιστευω πως για να μην εχουμε τετοια προβληματα, καλλυτερα ειναι να τολμαει η καθε μειωνοτητα να λεει τι πιστευει, για να γινει αποδεκτη.

Το κουκουλομα δεν βοηθαει κανεναν.Το αντιθετο μαλιστα.

Σου είναι αρκετό οτι ο πατέρας ενός φίλου μου, του είπε να μην ξαναπατήσω σπίτι του όταν αρνήθηκα να με λιβανίσει;

Και τωρα που δεν αναγραφετε το θρησκευμα στις ταυτοτητες, πως θα αλλαξει αυτο?

Το οτι δεν αναφέρεις τίποτα για τις άλλες υπερβολές που κάνει το κράτος σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό κατεστημένο, φταίει ο Bush? Γιατι δεν σε έχω δεί να κατεβαίνεις σε διαδηλώσεις να διαμαρτυρηθείς;

Εγω δεν διαφωνω με τον Bush, παντα προστατευει τα δικαιωματα των μειωνοτητων με τους βομβαρδισμους του, αλλα οφειλω να παραδεκτω πως το σκεπτικο του ειναι τραβηγμενο απο τα μαλλια, και το δικο σας για τις ταυτοτητες πολυ περισσοτερο.

Η δικαιολογια παντα βρισκετε,και ολα τα περνανε οι κυβερνισεις, οσο υπαρχουν ανθρωποι ευκολοπιστοι, η ανθρωποι που δεν δειχνουν σεβασμο στην δημοκρατια.

Με λιγο πονηρια, λιγο ΜΜΕ, λιγο τραβηγμενα ανθρωπινα δικαιωματα(για να καταργησεις το 51%) ,λιγο φανατισμο, λιγο υπερβολη, περνεις ενα 30% μαζι σου, και αν εισαι κυβερνηση μαγειρευεις οτι θες.

Δημοσ.

oxi oxi oxi

bandito tha se apogoiteyso alla ego THELO na anagrafete to thriskeuma stis taytotites

thelo na grafo me TERASTIA gramata ATHEOS kai ANTIXRISTINIANOS.

kai mias kai eimaste sto thema na grafoume kai diametro valanou, etsi na kseroume poios tha mas gamaei

kafroi...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] kai mias kai eimaste sto thema na grafoume kai diametro valanou [...]<hr /></blockquote>

LOL!

Καταπληκτική ιδέα! Πώς όμως μετράς την διάμετρο της βαλάνου; :P

Δημοσ.
oxi oxi oxi

bandito tha se apogoiteyso alla ego THELO na anagrafete to thriskeuma stis taytotites

thelo na grafo me TERASTIA gramata ATHEOS kai ANTIXRISTINIANOS.

<hr /></blockquote>

Κοροιδο....ποτε δεν θα γινει αυτο.

Οι χριστιανοι θα μεινουν κολιμενοι στο 95%, Θα πληρωνετε ολοι τους παπαδες, ποτε δεν θα μετρισετε την δυναμη σας τωρα πια, αφου θελετε να κριβεστε για να μην σας κανουμε κακο...

Γιαυτο δεν ηθελα αναγραφη του θρησκευματος στις ταυτοτητες, θα μπορουσε να πεσει κατω απο 80% ανετα,με τοσους ξενους-κκε κλπ, και ολα θα τα βλεπαμε διαφορετικα ξαφνικα... :grin:

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκοπό έχει ή αναγραφή του θρησκεύματος στην ταυτότητα. Αλλά όσοι μιλάνε για φασισμό όταν αυτό απαγορεύτε έχουν δοκιμάσει ποτέ να δώσουν όνομα σε ένα παιδί χωρίς βάφτιση ??? Για να δοκιμάσουν πρώτα.

Και πόσο δίκαιο είναι το γεγονός ότι για να χτίσω ένα βωμό πρέπει να πάρω άδεια όχι απο το κράτος αλλά απο την εκκλησία. ???

Το να αναγκάζεις τον κάθε αλόθρησκο παιδάκι να παρακολουθεί την προσευχή δεν είναι φασισμός ? και μην μου πείτε ότι μπορεί να δηλώση βουδιστής ή δωδεκαθειστής χωρίς να είναι δακτυλοδειχτούμενους απο τους "καλούς" χριστιανούς...

Δημοσ.

Το να αναγκάζεις τον κάθε αλόθρησκο παιδάκι να παρακολουθεί την προσευχή δεν είναι φασισμός ?

<hr /></blockquote>

Μην λέμε και ότι θέλουμε. Όταν ακόμα πήγαινα σχολείο, ένα παιδί ήταν άθεος και είχε χαρτί και δεν υποχρεούταν να λάβει μέρος στην προσευχή.

Δημοσ.

Βασικά δεν συμφέρει να βάλουμε μήκος και διάμετρου βαλάνου, γιατί κατα την ψηφιοποίηση σε μερικά χρόνια, θα χρειάζονται αρκετά bits τουλάχιστον για μένα :)

Το post, δεν είχε να κάνει με τον Χριστιανισμό, αλλά με το πόσο δίκαιο ή άδικο θα ειναι ένα δημοψήφισμά και πόσο δύσκολο ειναι για τους Χριστιανούς να καταλάβουν οτι μια διαπλεκόμενη εκκλησία δεν τους ωφελεί σε τίποτα.

Δεν θα έλεγα οτι μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση για το άν η διαπλοκή εκκλησίας-εξουσίας καταργεί θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Οι περισσότεροι δεν ξέρετε καν ποια ειναι αυτά.

Ας είναι. Είναι υπερβολή το θέμα για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες.

Δημοσ.

Παιδια, διευκρινηστε μου κατι

που δεν εχω καταλαβει. Ποιος

ειναι ο λογος που αποφασιστηκε,

οταν αποφασιστηκε, η δημιουργια

ταυτοτητων? Και επισης τη σημερινη

εποχη ισχυει αυτος ο λογος ή καποιος

αλλος εχει παρει τη θεση του? Γιατι

να υπαρχουν ταυτοτητες και δε τις

καταργουμε?

Δημοσ.

Καλησπερα Lyman :)

καιρο εχουμε να τα πουμε :)

Oποτε αν καταλαβα καλα, ο λογος

υπαρξης της ταυτοτητας ειναι για

να μπορω να ειμαι αναγνωρησιμος

μεσα στη κοινωνια. Τιποτα αλλο

περα απο αυτο?

Δημοσ.

theobabis:

nice seeing you again :smirk:

Ελπίζω να τα περνάς καλά. :)

Τιποτα αλλο

περα απο αυτο?

<hr /></blockquote>

Δεν βλέπω πλέον άλλο λόγο ύπαρξής της ταυτότητας πέραν της αναγνωρισιμότητας.

Όσο μπορώ να δω με τόσες ώρες αυπνίας δηλαδή!

Δημοσ.

Και εγω θελω να πιστευω

οτι περναω καλα... :)

Αφου η ταυτοτητα υπαρχει για λογους

αναγνωρισιμοτητας του κατοχου της,

συμφωνουμε οτι δεν εχει νοημα να

περιλαμβανει στοιχεια που δε δινουν

κανενα στοιχειο οσο αφορα την αναγνωρισιμοτητα?

Και αν ναι, τι θεωρεις οτι ειναι απαραιτητο

να περιλαμαβανει ωστε να εκπληρωνει το

στοχο της?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...