XPHSTOS_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους! 'Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Εδώ και 1 μήνα δουλεύω το teamviewer για να κάνω απλά remote στο pc στο σπίτι μου... Και τώρα κάθε φορά που πάω να συνδεθώ στο σπίτι μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Το περίεργο είναι ότι το pc στο σπίτι το βλέπω online στην partner list μου. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να ευθύνεται γι' αυτό το πρόβλημα?! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
sarakinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μήπως το μπλοκάρει το firewall?ή θέλει κανένα portforward?ή δικαιώματα διχειριστή για να τρέξει...για δοκίμασε
Rubin074 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Indeed περίεργο. Έχεις firewall εγκατεστημένο; Αν ναι, βάλτο στις εξαιρέσεις και ξαναδοκίμασε.
XPHSTOS_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Το πρόβλημα λύθηκε... Δεν ήταν θέμα firewall ήταν θέμα κολλήματος... Το pc στο σπίτι δεν είχε internet αλλά το έδειχνε online στην partner list!!!
isay Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Το πρόβλημα λύθηκε...Δεν ήταν θέμα firewall ήταν θέμα κολλήματος... Το pc στο σπίτι δεν είχε internet αλλά το έδειχνε online στην partner list!!! :lol::lol: Ντριν ντριν -Γιατί δεν απαντάς στα μηνύματα; -Γιατί δεν είμαι Online -Μα αφού σε βλέπω online! -Αφού ο υπολογιστής είναι κλειστός και εγώ είμαι έξω, πως με βλέπεις; (αληθινός διάλογος με παλιότερο αμόρε γιατί δεν της απαντούσα στο messenger)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.