eidolara Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Συζηταγα σημερα με ενα φιλο μου που εχει αλιευτικο Τα τελευταια δυο χρονια το κρατος τους εχει υποχρεωσει και βαλανε "μαυρο κουτι¨που ανα πασα ωρα και στιγμη δινει το σημα τους στο Υπουργειο. Πανω στην κουβεντα αναρωτηθηκα μηπως υπαρχει καποια συσκευη που να μπορει να απενεργοπιησει το σημα που εκπεμπεται και μου απαντησε οτι δεν υπαρχει τετοιο μηχανημα Ψαχνοντας ομως βρηκα αυτη τη συσκευη. http://www.navigadget.com/index.php/2007/01/29/gps-and-gsm-jammer Τελικα τι ισχυει?
timekeeper Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Και γιατί να θέλει κάποιος να το απενεργοποιήσει;
eidolara Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Γιατι μπορει να ψαρευει σε σημεια που να μη θελει να τα μαθουν αλλα αλιευτικα και πανε και παρουνε και αυτα τα ψαρια που εχει εντοπισει
tarantules Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Να προτείνω κάτι πιο πρακτικό? Βάζει το GPS ο φίλος σου πάνω σε μια σημαδούρα,πάει με το αλιευτικό στο μέρος που θέλει να ψαρέψει και όταν τελειώσει επιστρέφει να πάρει το GPS από τη σημαδούρα....:lol:
isay Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Τα δεδομένα του gps στέλνονται live κάπου (και που) ή αποθηκεύονται στο "μαύρο κουτί"; Μήπως ο φίλος σου ψαρεύει και με "δυναμίτη";
timekeeper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Τα δεδομένα του gps στέλνονται live κάπου (και που) ή αποθηκεύονται στο "μαύρο κουτί"; Μήπως ο φίλος σου ψαρεύει και με "δυναμίτη"; Εκεί πήγε και εμένα το μυαλό μου...
eidolara Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 ποιο δυναμιτη ρε παιδια??? Επαγγελματιας αλιεας ειναι... Αλλωστε το GPS δεν ειναι υποχρεωτικο σε μικρα σκαφη και καικακια που χρησιμοποιουνε δυναμιτη
isay Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 ποιο δυναμιτη ρε παιδια???Επαγγελματιας αλιεας ειναι... Αλλωστε το GPS δεν ειναι υποχρεωτικο σε μικρα σκαφη και καικακια που χρησιμοποιουνε δυναμιτη Τα δεδομένα του gps στέλνονται live κάπου (και που) ή αποθηκεύονται στο "μαύρο κουτί";
kinq1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Αμα βάλει αυτό το μαύρο κουτί μέσα σε ένα τσίγκινο κουτί δεν θα δίνει σήμα (ίσως).
GOSS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Χαιρετώ και εγώ την παρέα και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να μπλοκάρω το GPS που μου βάλανε στο αυτοκίνητο της εταιρείας μου ( για να μας παρακολουθούν) τις ώρες που δεν δουλεύω ( Σαββατοκύριακα, άδειες, κτλ). Παρακαλώ για έναν εύκολο τρόπο.
karmen1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Χαιρετώ και εγώ την παρέα και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να μπλοκάρω το GPS που μου βάλανε στο αυτοκίνητο της εταιρείας μου ( για να μας παρακολουθούν) τις ώρες που δεν δουλεύω ( Σαββατοκύριακα, άδειες, κτλ).Παρακαλώ για έναν εύκολο τρόπο. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να μην χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο που σου έχει δώσει η εταιρία σε μέρες που δεν το οδηγάς για επαγγελματική χρήση (γιατί για να μην θέλεις να σε εντοπίζουν προφανώς σου το έχουν δώσει ΜΟΝΟ για επαγγελματικούς σκοπούς yep; )
GOSS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να μην χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο που σου έχει δώσει η εταιρία σε μέρες που δεν το οδηγάς για επαγγελματική χρήση (γιατί για να μην θέλεις να σε εντοπίζουν προφανώς σου το έχουν δώσει ΜΟΝΟ για επαγγελματικούς σκοπούς yep; ) Όχι δεν είναι ακριβώς έτσι, μιας και τα αυτοκίνητα τα χρησιμοποιούμε όλοι οι συνάδελφοι και τις υπόλοιπες μέρες ( αργίες, Σαββατοκύριακα) απλά τώρα που αποφάσισε η εταιρία να βάλει gps πρέπει να προστατευτούμε απο αυτό.
alpo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ίσως μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=3323 Στο eBay φυσικά μπορείς να το βρεις σε πολυ καλύτερες τιμές.
GOSS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ίσως μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=3323 Στο eBay φυσικά μπορείς να το βρεις σε πολυ καλύτερες τιμές. Σε ευχαριστώ πολύ αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ ακριβό. Σε κάτι πιο απλό και φθηνότερο; Μου έχουν πει ότι εαν βάλω πάνω στην συσκευή μαγνήτες και την τυλίξω και με αλουμινόχαρτο θα μπορεί να την τυφλώση. Ισχύει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.