Προς το περιεχόμενο

Internet + Τηλέφωνο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και ένα μήνα (και λίγο παραπάνω) είμαι στην αναζήτηση εταιρείας που να μου παρέχει internet και τηλέφωνο.

Η περιοχή που μένω είναι Αιγάλεω.

Είμαι ήδη συνδρομητής της Vivodi και μου παρέχει internet, στα 10Mbps αλλά συγχρονίζω στα 4:rolleyes:(επειδή έχω "παλιό" router μου λένε) εδώ και σχεδόν 2 χρόνια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και πληρώνω 20 ευρώ.

Βέβαια προβληματάκια υπάρχουν παντού.

Οι απαιτήσεις μου είναι συγκεκριμένες:

Α)Όσον αφορά το Internet δεν θέλω να έχω 24Mbps γιατί και με 10(αλλά πιάνω 4) που είμαι τώρα είμαι μια χαρά και την δουλειά μου την κάνω.

Β)Όσον αφορά το τηλέφωνο δεν θέλω πακέτα που να έχουν Δωρεάν αστικές κλήσεις και κινητά αφού δεν είμαι άνθρωπος που μιλάει τρελά στο τηλέφωνο. Δηλαδή τα πακετά των 200' λεπτών είναι μια χαρά.

Έτσι θέλω και να διώξω και το πάγιο του πΟΤΕ(μου αρέσει ο χαρακτηρισμός αυτός) αλλά και με λίγα παραπάνω των 20 ευρώ που δίνω τώρα να έχω και Internet αλλά και τηλέφωνο.

Και θα ήθελα να ακούσω παιδιά τι μου προτείνετε.

Δημοσ.

Ουδείς?

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

Ψαξε τα πακετα της HOL στα 6 mbps και σταθερο, κατι θα βρεις

που σου ταιριαζει.

Αιγαλεω ποια περιοχη, εισαι κοντα στον πΟΤΕ στην Ιερα Οδο;

ΥΓ. Δυο χρονια vivodi και ζεις ακομα;;;; :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Βασικά μου είπε και ένα παιδί που έχει HOL με τηλέφωνο (200' λεπτά χρόνο ομιλίας) και 8MBps και μένει Καλλιθέα και είναι ευχαριστημένος (3 μήνες συνδρομητής είναι)

Είμαι κοντά στα TEI Αθήνας

Υ.Γ. Χαχαχαχ είδες κάτι πράγματα !!

Δημοσ.
Βασικά μου είπε και ένα παιδί που έχει HOL με τηλέφωνο (200' λεπτά χρόνο ομιλίας) και 8MBps και μένει Καλλιθέα και είναι ευχαριστημένος (3 μήνες συνδρομητής είναι)

Είμαι κοντά στα TEI Αθήνας

Υ.Γ. Χαχαχαχ είδες κάτι πράγματα !!

Η Καλλιθεα δεν εχει σχεση με το Αιγαλεω, ωστοσο παρε το πακετακι

αν σε συμφερει οικονομικα, πιστευω πως αν δεν παιζει καποιο

ιδιαιτερο προβλημα στη γραμμη σου (χαλκος) μια χαρα θα τα

πιασεις τα 8.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...