rafraf24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα και helpppp Μου ήρθε η ΔΕΗ υπερβολικά αυξημένη (295€!!!) για κάποιο ανεξήγητο λόγο. Ούτε ρεύμα καίω πολύ, ο θερμοσίφωνας ανάβει 1 φορά το διήμερο, το κλιματιστικό το πολύ να κάψει 1 ώρα την μέρα και η κουζίνα δουλεύει σε πολύ μειωμένους ρυθμούς. Συνήθως ως τώρα μου ερχόταν το πολύ 100-120. Τι μπορεί να έχει συμβεί ? Πως μπορώ να βρω το δίκιο μου τώρα? Και άλλη ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να μην πληρώνω την ΕΡΤ στον λογαριασμό? Κάτι έχω ακούσει για το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων.
HamerZ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δώσε αρχικά μια αναλυτική εικόνα του χαρτιού από τη ΔΕΗ, μια φωτογραφία πχ Σε παλαιότερο θέμα είχαν προτείνει να ρίξει μια ματιά στον πίνακα του ενδιαφερόμενου, οπότε βρες το θέμα και ρίξε μια ματιά.
antonl Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μήπως αυτός είναι εκκαθαριστικός και ο προηγούμενος ήταν αρκετά χαμηλός (αναλογικά); Μήπως για κάποιον λόγο θεωρούν ότι δεν έχεις ξοφλήσει τον προηγούμενο λογαριασμό (αν και φαντάζομαι θα το χεις τσεκάρει αυτό);
rafraf24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μήπως αυτός είναι εκκαθαριστικός και ο προηγούμενος ήταν αρκετά χαμηλός (αναλογικά);Μήπως για κάποιον λόγο θεωρούν ότι δεν έχεις ξοφλήσει τον προηγούμενο λογαριασμό (αν και φαντάζομαι θα το χεις τσεκάρει αυτό); Εκκαθαριστικός είναι, αλλά και οι προηγούμενοι εκκαθαριστικοί πάνω από 100 δεν ερχόντουσταν. Μου έρχεται μια εκκαθαριστικός, μία έναντι εναλλάξ. Τον προηγούμενο τον είχα εξοφλήσει κανονικά εμπρόθεσμα. Υπάρχει περίπτωση να προέρχεται από βλάβη στο ρολόι?
yioula Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 δηλαδη εισαι οκ με την χρεωση? δηλαδη οι κιλοβατορες που γραφει ο λογαριασμος ειναι σχετικα κοντα σε αυτο που δειχνη το ρολοι σου τωρα? οι κιλοβατορες του 4μηνου ειναι αναλογες του αντιστοιχου περσινου?
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Οπως λεει και η yioula ο μετρητης σου τωρα πρεπει να γραφει πιο πανω μοναδες απο αυτη που λεει στο εντυπο σαν τελευταια ενδειξη. Κοιταξε το γιατι οι εργολαβοι καταμετρησης της μαμας ΔΕΗ πολλες φορες προσλαμβανουν ασχετους κια δεν ξερουν τι να γραψουν. Αν εισαι ΟΚ κατεβασε τον γενικο σπιτι σου και κοιτα μηπως γυριζει ο μετρητης εστω σιγα σιγα. Αν δεν γυριζει μαλλον δεν εχει προβλημα το ρολοι αλλα μπορεις να ζητησεις απο την ΔΕΗ να στειλει να το ελεγξουν.Αυτο ομως με δικη σου χρεωση αν δεν βρεθει βλαβη. ΥΓ Δουλευω στη ΔΕΗ και αν και διοικητικος και αυτα λενε οι τεχνιτες μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.