Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα μπλοκαρίσματος λειτουργιών pc σε cafe-bar

alexissssss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Εχω ενα καφε μπαρ (οχι νετ καφε) και δουλευω ενα η/υ για την μουσικη του μαγαζιου.

Το προβλημα μου ειναι οτι το η/υ εχει μπει μονο και μονο για την μουσικη αλλα το προσωπικο δεν το σεβετε αυτο και καθετε και ασχολειτε σερφαροντας στο ιντερνετ παραμελοντας την δουλεια και αυτη η ασχολεια ειναι τελειως αντικοινωνικη εν ωρα εργασιας και συμβαινει κυριως οταν απουσιαζουν τα αφεντικα.

Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα προγραμμα που να μην επιτρεπει το ανοιγμα ιστοσελιδων εκτος απο μια ορισμενη.Επισης να ην επιτρεπει το τρεξιμο αλλων προγραμματων εκτος αν δωθει καποιος κωδικας.(αλλα να παιζει τον μεντια πλειερ).

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Αφού είναι μόνο για τη μουσική... να κόψεις το Internet. :lol:

Σβήστε το, κάψτε το, δεν με νοιάζει.

Είναι η κλασσική περίπτωση δεν σου λέω, πάντως.

Δωρεάν συμβουλές για την αποδοτικότερη διαχείριση HR, no way!

(Το γιατί κρύβεται στο μίσος για τον όρο HR)

Δημοσ.
Μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν το Commodo Firewall. Με αυτό το μπορείς να περιορίσεις τη πλοήγηση σε σελίδες που δεν επιθυμείς.

αυτο δεν ειναι λυση. απλα θα κανουν δεξι κλικ και μετα απενεργοποιηση ! και θα εχουν και παλι προσβαση...

χωρις να ξερω πολλα εγω θα εκανα ενα νεο λογαρισμο στον υπολογιστη (και κωδικο στον διαχειριστη), ο οποιος δεν θα μπορει να κανει εγκατασταση προγραμματων (για πολλους λογους...)και απεγκατασταση ολων των παιχνιδιων για αρχη...

το καλυτερο που μου ερχετε στο μυαλο ειναι να κοψεις τιποτα απο το firewall του ρουτερ (αν εχεις). + κωδικο στο ρουτερ για να μην μπαινει ο καθε ενας και αλλαζει το καθε τι... σε περιπτωσει που του κανουν ρισταρτ δεν δινεις σε κανεναν των κωδικο του ρουτερ αλλα ουτε και της συνδεσης σου...

εγω αυτα θα εκανα... οτι κοβεται μεσα απο τα windows ευκολα παρακαμπτεται... π.χ. αν τρεχει ο υπολ σε save mode και μουσικη θα παιζει και internet θα εχουν... αν κανω - λεω κατι λαθος διορθωστε με...

το καλυτερο απο ολα, τραπεζακια:lol: , ειναι να βαλεις τα πραγματα στην θεση τους με μια συζητησουλα.... παντως αν ο αλλος δεν εχει φιλοτιμο και θελει να καει λυσεις υπαρχουν οτι και να κανεις.+-

[ αν τελικα βαλεις καποιο προγραμμα και δεν ασχοληθεις με ρουτερ-φιργολ βαλε και ενα κωδικο στον bios... (τους κωδικους γραφτους καπου :) ) ]

Δημοσ.

Αν οι υπάλληλοι είναι αργόσχολοι και ασχολούνται όλη την ώρα με το PC, καλύτερα να τους απολύσεις...Ακόμα και να τους "κόψεις" το internet, κάτι θα βρούνε να σκοτώσουν την ώρα τους...

Απέλυσε τους Ή πείτε τα και ξεκαθαρίστε τα

Δημοσ.
αυτο δεν ειναι λυση. απλα θα κανουν δεξι κλικ και μετα απενεργοποιηση ! και θα εχουν και παλι προσβαση...

Το Commodo δέχεται κωδικό για parental control, οπότε δεν είναι τόσο απλό να το απενεργοποιήσουν.

Συμφωνώ στην λειτουργία του περιορισμένου χρήστη και στον κωδικό στον λογαριασμό του Διαχειριστή.

Όπως είπες όμως, αν κάποιος δεν θέλει να δουλέψει, θα βρει τρόπο να σκοτώσει την ώρα του.

Δημοσ.
Το Commodo δέχεται κωδικό για parental control, οπότε δεν είναι τόσο απλό να το απενεργοποιήσουν.

αν δεν κανω λαθος σε save mode δεν μπλοκαρει. (δεν παιρνω και ορκο)

χμ, το πρωτο που θα δοκιμαζα αν μου το ειχαν βαλει και ειχε κωδικο στο προγραμμα, ειναι CCleaner>εργαλεια>εκκινηση>οτι σχετιζεται με το comodo και μετα απενεργοποιηση... και επανεκκινηση στον υπολογιστη... (χωρις να ξερω πολλα, λογικα μετα την επανεκκινηση δεν θα φορτωσει) (γιαυτο λεω να μην μπορουν να εγκατασταθουν νεα προγραμματα απο αυτον τον λογαριασμο, τεσπα)

Δημοσ.

Υπαρχει ενα προγραματακι, το LockPC, αν θυμαμαι καλα, που κλειδωνει το PC μετα απο καποιο χρονικο διαστημα και το μονο που μπορει κανεις αν κανει, αν δεν ξερει τον κωδικο, ειναι reboot. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να το αγορασεις (δεν θυμαμαι ποσο εκανε).

Δημοσ.

η επαγγελματική λύση ονομάζεται proxy server. Δεν γνωρίζω αν κυκλοφορεί κάτι σε freeware ή open source μπας και σε γλυτώσω απο την καρδιακη προσβολή που θα πάθεις μολις ρωτήσεις και μάθεις για τις τιμές αλλα αυτό ειναι η πιο σίγουρη λύση σου.

Δημοσ.
Υπαρχει ενα προγραματακι, το LockPC, αν θυμαμαι καλα, που κλειδωνει το PC μετα απο καποιο χρονικο διαστημα και το μονο που μπορει κανεις αν κανει, αν δεν ξερει τον κωδικο, ειναι reboot. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να το αγορασεις (δεν θυμαμαι ποσο εκανε).

Θα του είναι φυσικά, απίστευτα χρήσιμη μια τέτοια λειτουργία γι' αυτό που ζήτησε. Απορώ αν διαβάζουν μερικοί τα ερωτήματα πριν απαντήσουν.

Κάτι που σκέφτηκα τώρα αν και ίσως μετανιώσω στο μέλλον που δίνω έτσι στεγνά τα παιδιά :P

Μπορείς να εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα εν γνώσει τους και έχοντας τους ενημερώσει πλήρως που παρακολουθεί τις λειτουργίες του pc. Είναι αυτά τα ρουφιανοπρογράμματα που σου λένε τι έγινε στον υπολογιστή, που μπήκες και τραβάει screenshot από την οθόνη ανα ένα χρονικό διάστημα που θα του ορίσεις. Δεν θα κλειδώσει το πρόγραμμα αλλά τουλάχιστον ελπίζεις ότι θα ξέρεις τι γίνεται.

Η καλύτερη λύση είναι να πιάσεις να τους μιλήσεις βέβαια, κι αν πραγματικά δεν τους εμποδίζει στην δουλειά τους άστους να ρίχνουν και κανα σερφάρισμα που και που.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...