Προς το περιεχόμενο

Glossy Vs matte

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pffffff δεν μπορω να αποφασισω για αυτο θα το κανετε εσεις!:P θελω 15.4 mbp και το χρησιμοποιω για ιντερνετ 70%,5% για dota kai sims3 και το υπολοιπο για anime και ταινιες!τι να παρω?

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
pffffff δεν μπορω να αποφασισω για αυτο θα το κανετε εσεις!:P θελω 15.4 mbp και το χρησιμοποιω για ιντερνετ 70%,5% για dota kai sims3 και το υπολοιπο για anime και ταινιες!τι να παρω?

δεν εχει τοσο σημασια για ποιο σκοπο το χρησιμοποιεις αλλα σε τι χωρους , τοποθεσιες κλπ αν μετακινεισαι συχνα... εχει να κανει με το φως ποιο πολυ

Δημοσ.

hmmmmmmmmm....ολο το χειμωνα σπιτι αλλα μονο καλοκαιρι ποθ ειμαι εξοχικο μου ποθ βρισκομαι κυριως κατω απο σκια!οποτε glossy?

Δημοσ.

matte φυσικα! Και σε εσωτερικο χωρο υπαρχει προβλημα, απλα σε εξωτερικο ειναι τραγικο...

Δημοσ.
matte φυσικα! Και σε εσωτερικο χωρο υπαρχει προβλημα, απλα σε εξωτερικο ειναι τραγικο...

Υπάρχει πρόβλημα για αυτούς που τους ενοχλεί, για τους άλλους δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Εντάξει, κάποιος μπορεί να έχει βγάλει και σπυρί στον πισινό του και να μην τον ενοχλεί.

Κοίταζα σε ένα ράφι γεμάτο με laptop, και το μοναδικό που έβλεπες το desktop καθαρά από οποιαδήποτε σημείο, ήταν ένα vaio με matte...

Δημοσ.

Παιδια δεν βρισκω κανενα λογο να παρει καποιος glossy οθονη παραμονο για φιγουρα εγω που το εψαχνα καιρο

παντος κατεληξα στην matte διοτι απλα βλεπεις τελεια και πολυ καλυτερα απο την αλλη απο ολες τις γωνιες...

Δημοσ.
Υπάρχει πρόβλημα για αυτούς που τους ενοχλεί, για τους άλλους δεν υπάρχει πρόβλημα.

Εχεις συνηθησει και το αγνοεις, ειναι απλο και αντικειμενικοτατο. 'Οτι επηρεαζει την θεαση ενοχλει, οπως και να το κανουμε...

Ειναι σαν την ακριβεια, μας ενοχλει αλλα την συνηθιζουμε :-D

Δημοσ.
Εχεις συνηθησει και το αγνοεις, ειναι απλο και αντικειμενικοτατο. Οτι επηρεαζει την θεαση ενοχλει οπως και να το κανουμε...

Ειναι σαν την ακριβεια, μας ενοχλει αλλα την συνηθιζουμε :-D

Ίσως επειδή δεν κουβαλάω το macbook και πολύ έξω από το σπίτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...