kpartsi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ειδικα στο macbook pro, η glossy οθονη λογω του γυαλιου ειναι πιο βαρια, οποτε δεν μπορει να κατσει σταθερη ευκολα υπο γωνια(πχ με λυγισμενα τα γονατα στον καναπε).Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πρεπει να την κρατας οταν καθεσαι σε τετοια σταση, κατι που φυσικα βοηθαει ακομα περισσοτερο στο να βρωμισει πιο ευκολα. Για αυτο μιλαω: Αυτο το προβλημα σε matte δεν πολυυπαρχει.. Αυτό το πρόβλημα αστάθειας της οθόνης είναι περιορισμένο σε μικρό αριθμό ''ελαττωματικών'' κομματιών.... Στο δικό μου η οθόνη είναι σταθερότατη και δεν κουνιέται ότι κλίση και να του δώσω, ότι κίνηση και να κάνω (π.χ. να σηκωθώ όρθιος με το MBP στα χέρια από τον καναπέ ή το κρεβάτι με την οθόνη ανοιχτή)...
haHa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αυτό το πρόβλημα αστάθειας της οθόνης είναι περιορισμένο σε μικρό αριθμό ''ελαττωματικών'' κομματιών....Στο δικό μου η οθόνη είναι σταθερότατη και δεν κουνιέται ότι κλίση και να του δώσω, ότι κίνηση και να κάνω (π.χ. να σηκωθώ όρθιος με το MBP στα χέρια από τον καναπέ ή το κρεβάτι με την οθόνη ανοιχτή)... Μπορει να μην ειναι σε ολα, αλλα σιγουρα δεν ειναι περιορισμενο.. Ειδικα στα πρωτα unibody(πριν την ενσωματωμενη μπαταρια) , εμφανιζοταν σε αρκετα.. Τουλαχιστον στο 1/3 αυτων που εχω δει.. Για τα καινουρια (με την ενσωματωμενη μπαταρια), δεν ξερω. Στα καινουρια με matte , δεν το εχω δει πουθενα. Οπως και να εχει μικρο το κακο για τις glossy αν συμβαινει, οπως μικρο το κακο ειναι αν η οθονη του matte καθαριζεται λιγο πιο δυσκολα σε σχεση με του glossy(που βρωμιζει και πιο ευκολα)..
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 αυτο τα λεει ολα... Διάβαζα άλλη σελίδα όταν άκουσα τη φωνή του και σκέφτηκα "Ωχ! Ο Αλ Πατσίνο!"
tr3quart1sta Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Διάβαζα άλλη σελίδα όταν άκουσα τη φωνή του και σκέφτηκα "Ωχ! Ο Αλ Πατσίνο!" Ποιος είναι αυτός γαμώ. Σαν τον κακό από ταινία με τον στιβεν σιγκαλ είναι. ειναι ο al pacino που επεζε τον κακο στην ταινια του steven segal...
Tablet Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Βλεπω παντως οτι οι περισσότεροι ειστε υπερ για matte.Τελεια! Συμφωνούμε
Whiteyez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ότι βολεύει στον καθένα είναι, εμένα με βολεύουν και τα 2 αλλά προτιμώ glossy.
giorgos_k Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Θα ξανά πω καιγω την άποψη μου γιατί τη θεωρώ αντικειμενική(υποκειμενικα μιλώντας :-p) καθώς έχω δοκιμάσω και τις 2. Στο πρώτο μου 15'' MBP είχα επιλέξει matte οθόνη, και ξετρελαθηκα απτή πρώτη στιγμή. Πανέμορφη, απίστευτα ξεκουραστη, πολύ καλή γωνία θέασης λόγω απουσίας αντανακλασεων. Στο τωρινό 13'' MB, καλη η led glossy αλλά την παλιά matte δν τη φτάνει. Ναι είναι πιο όμορφη και καθαρίζει πιο εύκολα η glossy, αλλά η ανωτερότητα της matte με κερδίζει προσωπικά..
equi1908 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Υπαρχει καταστημα που να εχει το mbp 15" με την matte? Δεν την βρισκω πουθενα
nickolas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Petition για matte επιλογή στους macbook http://www.petitiononline.com/macbooks/petition.html
equi1908 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Petition για matte επιλογή στους macbookhttp://www.petitiononline.com/macbooks/petition.html τι σχεση εχει αυτο? για το macbook pro ηδη υπαρχει αυτη η επιλογη ρωταω αν ξερει κανεις καταστημα που μπορω να το βρω
equi1908 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Παρελαβα το συγκεκριμενο προιον σημερα και εχω να πω οτι ειναι η τελεια επιλογη για οποιον θελει matte χωρις να πληρωσει κερατιατικα στην Apple καθως και να αποφυγει την αναμονη (ρωτησα και μου ειπαν οτι πρεπει να γινει παραγγελια και να περιμενω 1,5 μηνα για να μου ερθει matte απο την Apple)... http://madmacs.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2262 Ειχα προσπαθησει πολλες φορες να βαλω screen protectors κτλ (σε iphone, htc) αλλα δεν τα καταφερνα και παντα μου αφηναν φουσκαλες. Το συγκεκριμενο ουσιαστικα μπηκε πανω στην οθονη του macbook μονο του, δεν το εβαλα εγω! Το αποτελεσμα αψογο πραγματικα! Το συνιστω ανεπιφυλακτα
mentoras99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Παρελαβα το συγκεκριμενο προιον σημερα και εχω να πω οτι ειναι η τελεια επιλογη για οποιον θελει matte χωρις να πληρωσει κερατιατικα στην Apple καθως και να αποφυγει την αναμονη (ρωτησα και μου ειπαν οτι πρεπει να γινει παραγγελια και να περιμενω 1,5 μηνα για να μου ερθει matte απο την Apple)... http://madmacs.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2262 Ειχα προσπαθησει πολλες φορες να βαλω screen protectors κτλ (σε iphone, htc) αλλα δεν τα καταφερνα και παντα μου αφηναν φουσκαλες. Το συγκεκριμενο ουσιαστικα μπηκε πανω στην οθονη του macbook μονο του, δεν το εβαλα εγω! Το αποτελεσμα αψογο πραγματικα! Το συνιστω ανεπιφυλακτα Κλεινει κανονικα το καπακι της οθονης επειτα απο αυτη την τοποθετηση?
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Παρελαβα το συγκεκριμενο προιον σημερα και εχω να πω οτι ειναι η τελεια επιλογη για οποιον θελει matte χωρις να πληρωσει κερατιατικα στην Apple καθως και να αποφυγει την αναμονη (ρωτησα και μου ειπαν οτι πρεπει να γινει παραγγελια και να περιμενω 1,5 μηνα για να μου ερθει matte απο την Apple)... http://madmacs.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2262 Ειχα προσπαθησει πολλες φορες να βαλω screen protectors κτλ (σε iphone, htc) αλλα δεν τα καταφερνα και παντα μου αφηναν φουσκαλες. Το συγκεκριμενο ουσιαστικα μπηκε πανω στην οθονη του macbook μονο του, δεν το εβαλα εγω! Το αποτελεσμα αψογο πραγματικα! Το συνιστω ανεπιφυλακτα ποιοτητα εικονας?? αντανακλασεις??
equi1908 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 κλεινει κανονικα χωρις κανενα προβλημα. αντανακλαση μπορεσα να δω μονο οταν η οθονη ηταν εντελως μαυρη. Το δοκιμασα να εχω φως ακριβως απο πισω μου (πραγμα που πριν με σκοτωνε πραγματικα) και ηταν αψογο. Σαν πρωτη οψη με το που μπει η ζελατινα καταλαβαινεις την διαφορα αλλα δεν θα ελεγα οτι αλοιωθηκε η ποιοτητα Το προβλημα καταλαβα ποσο μεγαλο ηταν προχτες που ημουν στη σχολη και επρεπε να διαβασω κανα 3ωρο απο το macbook και στη μιση ωρα τα ειχα δει ολα! Ειχα δει απο κοντα macbook με matte οθονη και αποψη μου ειναι πως το αποτελεσμα ειναι πραγματικα πολυ κοντινο (αν οχι ιδιο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.