ChildInTime Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 παιδια καλησπερα. πηρα εναν freeagent desk εξ. σκληρο της seagate και ενώ το έχω συνδέσει και έχω κανει εγκατάσταση το λογισμικο που έχει , όταν παω στον υπολογιστη μου και πατάω το εικονίδιο να μπεί μέσα στο σκληρό μ τρέχει ξανα την εγκατάσταση του λογισμικού . τι μπορει να φταίει;
N0tisOO7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Το ίδιο πρόβλημα και εγώ. Το Autorun λέει αυτό? [autorun] icon = .\FreeAgentDesktopNext.ico
firewalker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Το δεξί "κλικ" > εξερεύνηση δουλεύει (ή δεξί "κλικ" > άνοιγμα);
ChildInTime Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Με δεξί κλικ και άνοιγμα η εξερεύνηση ανοίγει κανονικά... απλα απο το εικονίδιο με πηγαίνει στην εγκατασταση του λογισμικου :/
firewalker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέσα στον δίσκο θα υπάρχει ένα αρχείο με όνομα autorun.inf. Μπορεί να είναι κρυφό και να μην το βλέπεις (επέλεξε να βλέπεις και τα κρυφά αρχεία). Μετονόμασε το αρχείο σε autorun.inf.bck για παράδειγμα.
ChildInTime Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 το δοκίμασα αυτό .. το έβγαλα κ απο το φάκελο. αλλα κ παλι τπτ :/ καλα δεν ειναι ουσιαστικο πρόβλημα αλλα είναι αρκετα σπαστικό
ChildInTime Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Καμμια νέα ιδεα; ακομα το παλευω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.