Προς το περιεχόμενο

Αγορά XENON & Angel Eyes

Waldo_Vrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφέρομαι να περάσω στο αμάξι μου angel eyes τύπου φανάρια μιας και είναι ξεπερασμένο μοντέλο και τα βρίσκο σχετικά στη ξεφτύλα στη τιμή.

Έχω βρεί το http://www.e-autoshop.gr στους οποίους έστιλα ένα μάιλ και μου απάντησε πως με την αγορά και +80 ευρώ μου βάζει και κιτ xenon

Μετά τον ρώτησα πως γίνετε να μου τα στίλει αλλά δεν πήρα απάντηση.

Θέλω να μου πείτε αν γνωρίζει κανείς αν είναι έμπιστο κατάστημα?

και επειδή είμαι ολίγον άσχετος τι να προσέξω στα xenon?

Είναι για μεσαία.

Επίσης ξέρετε κανένα καλό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που να έχει τέτοια πράγματα?..περισσότερο για τα φανάρια angel eyes βασικά γιατί xenon έχουν παντού πλέον.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!!.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μη βάλεις ξένον, γιατί θα τυφλώνεις τους υπόλοιπους οδηγούς. Φώτα ξένον δεν είναι μόνο η λάμπα, είναι το πλυστικό, το σύστημα αυτόματης ρύθμισης του ύψους και φακός. Αν δε θες να είσαι επικίνδυνος και ενοχλητικός μην τα βάλεις. Μια χαρά φέγγουν και οι (καλορυθμισμένες) αλογόνου.

Καλώς αλλά εκτός απο την ορθογραφία και την άποψη ενός ατόμου (σεβαστή:-)) υπάρχει κανείς γνώστης που να μου πει τι να κοιτάξω και να προσέξω?.:rolleyes:

Να προσέξεις να μην είναι xenon αλλά αλογόνου. Όχι μόνο να βλέπουμε καλά στο δρόμο αλλά και να μην τυφλώνουμε τους άλλους.

Να προσέξεις να μην είναι xenon αλλά αλογόνου. Όχι μόνο να βλέπουμε καλά στο δρόμο αλλά και να μην τυφλώνουμε τους άλλους.

lol δεν νομιζω να υπαρχει κιτ με λαμπες αλογονου στο εμποριο :P :p :P

• Moderators

Τι εννοεις kit αλογονου?

Αλογονου ειναι οι απλες λαμπες που απλα τις βαζεις και δουλευουν (χωρις "κιτ").

Εγω φοραω κατι Philips Diamond Vision στην μεγαλη σκαλα τα οποια φεγγουν σαν Xenon, αλλα εχω και Xenon (οχι BiXenon) στα πορειας. Το παλικαρι δεν θελει αλογονου με εφε Xenon. οποτε αν προσεξει να παρει το σωστο κιτ π.χ. με Canbus αν ειναι multiplex το αυ/το του, τοτε θα δουλεψουν μια χαρα ;) Τωρα αν το λετε γιατι και καλα δεν ειναι εργοστασιακα, υπαρχει αλλο τοπικ να διαμαρτυρηθητε ;)

• Moderators

Πρωτον bixenon ειναι ουσιαστικα XENON λαμπες τυπου Η4 (δηλαδη με τη μεσαια και τη μεγαλη σκαλα στην ιδια λαμπα). Αντιστοιχες Η4 υπαρχουν και αλογονου.

Οποτε ειναι αντιφατικο να λες "Oχι bixenon - στα πορειας". Αν το αυτοκινητο σου εχει τα πορειας σκετα, τοτε δεν ειχες λαμπες τυπου Η4 οποτε το ζητημα "bixenon" δεν υφισταται καν.

Δευτερον, οι συγκεκριμενοι λαμπτηρες ειναι κοινου τυπου και απλα βγαζουν πιο μπλε φως, ξεγελωντας σε ετσι οτι ειναι ξενον-HID, ενω ουσιαστικα ειναι απλες λαμπες που περιεχουν αεριο ξενον μεσα και οχι αλογονο.

Τριτον, ενα καλο κιτακι ξενον κοστιζει οντως γυρω στα 250-300 ευρω. Υποψην, οι Philips και Bosch ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΙΤ ΞΕΝΟΝ. Οπου δειτε τετοια κιτ, μακρια! Ειναι κινεζιές που απλα τις πληρωνετε διπλασια απο τις no-name...

κατα 99% τα angel eyes που θα βρεις ΔΕΝ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ xenon. ξερω αρκετα παιδια που εβαλαν angel eyes μαζι με xenon και σε 2-3 χρονια τους θαμπωσαν τα πλαστικα του φαναριου. προσοχη λοιπον.

• Moderators

Τοτε τι γινεται στη περιπτωση που θελω να βαλω xenon οχι στο κανονικο, αλλα σε ειδικα σχεδιασμενο φαναρι? Δεν υπαρχουν aftermarket φαναρια τετοια?

Επισης, το θαμπωμα εχει κυριως να κανει με την υγρασια. Δηλαδη αν βαλαν ξενον στα φαναρια Angel Eyes, τοτε μαλλον δε θα στεγανοποιησαν σωστα και ετσι θα περασε υγρασια. Δε νομιζω να καταστρεφει το φαναρι μια xenon, ειδικα απο τη στιγμη που παραγει πολυ λιγοτερη θερμοτητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...