Japan-R Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Εδω και αρκετο καιρο περιμενα ωστε να βγουνε λαπτοπ με i7 επεξεργαστη ωστε να επιλεξω κατι απο αυτους. (σσ. το pc προοριζετε για games, επιπλεον γνώριζω οτι κανενα λαπτοπ στα ιδια λεφτα δν φτανει σε δυνατοτητες ενα κουτι, ομως λογοι φορητοτητας με ωθουν προς εκει.) Χτες ειδα στο πλαισιο τον παρακατω υπολογιστη: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPC-F11S1E-B-VPCF11S1E-B.htm Και εχω τις παρακατω αποριες/ερωτησεις. 1) Αξιζει? (Και απο θεμα service/προβληματων, αποστολη στο Βελγιο κτλ κτλ) 2) Θα προτεινατε κατι αλλο με παρομοια χαρακτηριστικα? 3) Προτασεις κουτιου στα ιδια λεφτα και αυτες δεκτες. Ευχαριστω εκ των προτερων.
caution Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 GeForce GT 330M και gaming δύσκολα συμβιβάζονται...
johnny21a Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 LAPTOP + GAMING = ΝΟ ΝΟ ΝΟ Αν θες για παιχνιδια παρε desktop μην κανεις το λαθος και σκασεις τοσα φραγκα σε λαπτοπ!!!!!
Japan-R Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 σε αυτο το χασμα ειμαι και εγω παιδια, απο την μια ξερω οτι στα ιδια λεφτα θα παρω που θα πεταει, απο την αλλη η φορητοτητα του λαπτοπ θα μου λυσει τα χερια. τελος παντων, ευχαριστω που απαντησατε, αν εχετε να προτεινετε κατι σε κουτι θα ηταν παραπανω απο ευπροσδεκτο.
johnny21a Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Το θεμα ειναι θες φορητοτητα η θες gaming... Αν πιο πολυ σε νοιαζει το gaming θα το μετανιωσεις αν δεν πας σε dekstop...
ColdFusion Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 παρε ενα laptop με 500 ευρω και τα υπολοιπα για desktop!
Japan-R Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 οκ και παλι ευχαριστω, αν υπηρχε και μια προταση για ενα κουτι σε αυτα τα λεφτα θα ηταν οτι το καλυτερο, θεμα οθονης δεν παιζει γιατι εαν τελικα παρω κουτι θα συνδεθει με HD 40'' τηλεοραση και ετσι καλυπτομαι, επισης περιφερειακα υπαρχουν απο το pc που εχω τωρα...αυτα...
Japan-R Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα ναι....και καπως θα βολεψω τα πραγματα, τα αρχεια και γενικως την δουλεια που θελω να μεταφερω...ισως ενας εξωτερικος να με καλυψει η μια αγορα netbook στο μελλον...δν νομιζω να υπαρχει λογος να παω καπου που δν θα μεινω ευχαριστημενος...
johnny21a Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Αν το μονο για το οποιο χρειαζεσαι την φορητοτητα ειναι η μεταφορα αρχειων/δουλειας τοτε χωρις δευτερη κουβεντα πας σε desktop και εναν εξωτερικο σκληρο/usb στικ και εισαι αρχηγος
Dropsreef Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 μια συνθεση που σου ετοιμασα διαλεγεις και αυτο τον εξωτερικο σκληρο δισκο με συνολικο κοστος 1370€! και εννοειται οτι μπορουμε να παμε σε ενα ι5 επεξεργαστη και με τα χρηματα που θα εξοικονομισεις να πας σε καποιο οικονομικο netbook
Japan-R Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 οκ ευχαριστω Dropsreef, θα το σκεφτω σιγουρα και οι προδιαγραφες με καλυπτουν, οσο για το netbook, σκεφτομαι να προτιμησω εναν εξωτερικο δισκο.
Dropsreef Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 ακουσε και τις προτασεις των υπολοιπων φιλων και η αποφαση δικη σου!παντως η συνθεση που σου ετοιμασα μαζι με τον εξωτερικο σκληρο κοστιζουν 1370€
skrats Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 LAPTOP + GAMING = ΝΟ ΝΟ ΝΟΑν θες για παιχνιδια παρε desktop μην κανεις το λαθος και σκασεις τοσα φραγκα σε λαπτοπ!!!!! σωστός! Μακριά από λάπτοπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.