Προς το περιεχόμενο

Yπηρεσία «MMS photo date»


Anonymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Yπηρεσία «MMS photo date»: Νέα αποκλειστική υπηρεσία MMS από την TELESTET

 

Η TELESTET ανακοίνωσε σήμερα, πρώτη στην Ελληνική αγορά, την προσφορά μιας αποκλειστικής υπηρεσίας, της MMS PHOTO DATE.

 

Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης υπηρεσίας dating, η υπηρεσία αυτή δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της εταιρείας, συνδρομητές με συμβόλαιο και κατόχους καρτοκινητής τηλεφωνίας, να κάνουν "dating" σε πραγματικό χρόνο, βλέποντας την φωτογραφία του ατόμου που τους ενδιαφέρει. Συγκεκριμένα οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν να προσθέσουν την δική τους φωτογραφία στο προφίλ τους, να αναζητήσουν και να δουν φωτογραφίες άλλων καθώς και να στείλουν τη φωτογραφία τους σε άλλους χρήστες, από το κινητό τους τηλέφωνο.

 

Προκειμένου να χρησιμοποιήσει ο ενδιαφερόμενος πελάτης την εφαρμογή "MMS PHOTO DATE", χρειάζεται να εγγραφεί πρώτα στην υπηρεσία, αποστέλλοντας απλά ένα γραπτό μήνυμα με την αντίστοιχη εντολή στο 1725. Στη συνέχεια ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να προσθέσει την φωτογραφία του, στέλνοντας 1 MMS στη διεύθυνση [email protected].

 

Πληροφορίες και οδηγίες για τη νέα αυτή πρωτοποριακή υπηρεσία μπορούν να λάβουν οι πελάτες στέλνοντας "Date Help" ή "Date Bοήθεια" στο 1725.

 

Η υπηρεσία "MMS PHOTO DATE" προσφέρεται από την TELESTET, αρχικά δωρεάν σε όλους τους πελάτες της, για να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα αυτή εφαρμογή.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...