PaidiThauma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 εμ.εχω κανει ενα προγραμμα με το Macromedia Flash 8 και θελω να ρωτισω ΠΩΣ και ΑΜΑ γινετε να το κανω upload καπου και απο κει να παιρνω ενα link. με αυτο το link να μπορω να το βαζω οπουδιποτε (π.χ. σε forums) και εκει οταν βαλω αυτο το Link να εμφανιζετε κατεθτηιαν το παραθυρο του προγραμματος. να μην τον συνδεει πουθενα αλλου. + σε τι μορφη πρεπει να το κανω upload. λογικα θα γινετε απλα δεν ξερω τον τροπο. (χωρις να κανω δικια μου ιστοσελιδα)
johnny21a Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Φιλε μου αυτο που λες δεν γινεται... Εξαρταται αποκλειστικα απο τον ιστοτοπο που θες να κανεις post το link σου...
PaidiThauma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 δεν θελω να κανω ιστοσελιδα. θελω απλα να μπορω να βαζω το παραθυρο του προγραμματος μου σε web pages.
johnny21a Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Ναι και σου ξαναλεω αυτο δε γινεται!!! Μονο αν σε αφηνει ο δημιουργος της καθε σελιδας να το βαζεις, αλλιως θα γινοταν μπαχαλο αν εβαζε ο καθενας οτι ηθελε οπου ηθελε...
PaidiThauma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 δηλαδη μπορω να κανω αυτο που θελω μονο σε δικια μου ιστοσελιδα. αμα κανω τελικα δικια μου ιστοσελιδα.μετα και παλι δεν μπορω να κανω κανα λινκ που να βγαζει κατευθιαν το παραθυρο της δικιας μου ιστοσελιδας σε αλλες.ε? (παραδειγμα.πανω πανω στην σελιδα αυτη εχει διαφημισεις με Flash.ο κατασκευαστης της ιστοσελιδας το κανει ε? απλα η εταιρια δινει το λινκ.σωστα?)
johnny21a Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Ναι, και παλι μπορει να μην αρκει μονο το λινκ γιατι απαιτειται καποιο plugin για flash embedding. Το πιο συνηθισμενο ειναι εκει που πρεπει να μπει το flash να εχει ηδη το αρχειο ο ιδιοκτητης και οχι να το κανει link στο δικο σου site
PaidiThauma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 για δικο σου web site ειναι ευκολο να βαλεις. με ενα απλο GOOGLING σου βγαζει απειρα αποτελεσματα στο πως να βαλεις flash. αλλα δεν εβρισκα πως να βαλεις χωρις να εχεις ιστοσελιδα και ετσι ειπα να ρωτησω και εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.