victory494 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα σε όλους , Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και χρειάζομαι την γνώμη σας Αγόρασα προχθες το παρακάτω pc από το πλάισιο Intel i3 530 MB ASUS P755-M VGA Twintech GT 240 1GB DDR3 RAM 4GB CORSAIR DDR3 PSU coolermaster M620 Παρατήρησα όταν έβαλα DVD σχετικά κακή ποιότητα απεικόνισης και ειδικότερα να εμφανίζεται συχνά ( κάθε 5- 10 sec και σε απότομες αλλαγές εικόνας ) μια παραμόρφωση στο κέντρο της οθόνης από άκρη σε άκρη και ακόμη να εμφανίζονται πολύ στιγμιαία κάποιες μαύρες επιφάνειες στην μέση της οθόνης. Δεν ξέρω εαν το περιγράφω σωστά αλλά γενικά μου έδινε την ίδια εντύπωση που έχουμε όταν βάζουμε καινούργια games σε παλιά pc. Ακόμη και βίντεο από το youtube σε full οθόνη ψιλοκολλούσαν. Η οθόνη μου είναι μια Samsung P2070 20' με ανάλυση 1600Χ900 και χρόνο απόκρισης 2ms.( η οποία έχει δυστυχώς και ένα Pixel καμμένο ) Εγκατέστησα τους νέους drivers της κάρτας γραφικικών και ενώ σταμάτησαν οι σκιές και οι παραμορφώσεις ( όταν έπαιζε dvd )οι εικόνα άρχισε να τρέμει ειδικά σε full οθόνη και επίσης εμφανίζονται πλέον διαγώνιες άσπρες γραμμές... Δοκίμασα την οθόνη με άλλο pc και είναι οκ Δοκίμασα αναπαραγωγή από τον σκληρό ( μήπως υπάρχει πρόβλημα στο dvd )και κάνει τα ίδια Υπάρχει τίποτε άλλο να κάνω πριν την φορτώσω για το πλαίσιο?
antonl Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μόνο σε αναπαραγωγή βίντεο παρατηρείς το πρόβλημα; Κανένα 3D παιχνίδι έχεις δοκιμάσει;
pcos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 ενεργοποίησες την CPU-VGA να δεις αν σου κάνει τα ίδια? ίσως φταίει η GT240
victory494 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μόνο σε αναπαραγωγή βίντεο παρατηρείς το πρόβλημα; Κανένα 3D παιχνίδι έχεις δοκιμάσει; δεν έχω προλάβει να βάλω τίποτα ακόμη ---------- Προσθήκη στις 12:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:50 ---------- ενεργοποίησες την CPU-VGA να δεις αν σου κάνει τα ίδια? ίσως φταίει η GT240 Αυτό δεν το δοκίμασα ακόμη, το απόγευμα που θα πάω θα το τσεκάρω ,thnx
StavrosD Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δοκίμασε να παίξεις βίντεο με το media player classic - home cinema
victory494 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δοκίμασε να παίξεις βίντεο με το media player classic - home cinema Θα το δοκιμάσω αλλά δεν νομίζω ότι εχει να κάνει με τον player που χρησιμοποιείται. Δοκίμασα και με power dvd και πάλι το ίδιο κάνει
victory494 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Το πρόβλημα λύθηκε με αντικατάσταση της κάρτας Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.