skiabox Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μπορεις να αγορασεις κατι με δοσεις με VISA ELECTRON? Ευχαριστω.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δεν το γνωρίζω, αλλά επειδή έχω τη συγκεκριμένη κάρτα και δεν σου έρχεται λογαριασμός (δεν μπορεί να χρεωθεί), αλλά απλά είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό τραπέζης σου, υποθέτω πως όχι. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σαν πιστωτική και για αγορές από το ίντερνετ, αλλά πρέπει τα χρήματα να υπάρχουν στο λογαριασμό εκείνη την ώρα και (μάλλον) να πληρώσεις όλο το ποσό απ' ευθείας.
skiabox Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Αν πληρωσεις ολο το ποσο κατευθειαν τοτε ποια η εννοια των δωσεων?
Finn Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Έχω δοκιμάσει αγορά με δόσεις και απέτυχε το όλο εγχείρημα. Η electron δουλεύει μόνο όταν το ποσό είναι διαθέσιμο στον λογαριασμό σου.
kage Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 επιπλεον,εμενα μου χαν πει οτι η electron δεν ειναι για αγορες μεσω ιντερνετ..
Finn Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 επιπλεον,εμενα μου χαν πει οτι η electron δεν ειναι για αγορες μεσω ιντερνετ.. Έχω απ το 2001 electron και έχω αγοράσει απο πάρα πολλά e-shops χωρίς κανένα πρόβλημα.
DrLo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 επιπλεον,εμενα μου χαν πει οτι η electron δεν ειναι για αγορες μεσω ιντερνετ.. Έχω χρησιμοποιήσει την Visa Electron που δίνει η Alpha Bank και ως ATM κάρτα χωρίς κανένα πρόβλημα για να πληρώσω μέσω internet γι υπηρεσίες στο εξωτερικό (προκαταβολή accommodation σε Αγγλικό uni, TOEFL, GMAT) χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ποσό πληρώνεται εφ' άπαξ (όχι δόσεις) και σου έρχεται με ταχυδρομίο μηνιαίος λογαριασμός (για τους μήνες που έχεις τουλάχιστον μια πληρωμή).
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Όπως τα λέει ο DrLo. Μόνο που αυτό που σου έρχεται δεν είναι ακριβώς λογαριασμός (δηλαδή δε μπορεί να σου έρθει χαρτί που να λέει "χρωστάτε τόσα"), αλλά μια απόδειξη. Εν ολίγοις, προφανώς δε γίνεται να πληρώσεις κάτι με δόσεις.
Invader Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Είναι cash card,όχι πιστωτική οπότε δεν μπορείς να βάλεις δόσεις.
Haldol Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Από τη στιγμή που φέρει σηματάκι VISA μπορείς να κάνεις αγορές από παντού. Και από το εξωτερικό και από ντόπια καταστήματα. Αλλά είναι χρεωστική κάρτα, όχι πιστωτική. Δεν έχει δυνατότητα να σου πιστώσει χρήματα - που σημαίνει ότι δεν έχεις δυνατότητα για δόσεις, υπερανάληψη, κλπ. Χρησιμοποιείς μόνο όσα χρήματα έχει ο λογαριασμός που είναι συνδεδεμένος με αυτήν, και έως το ανώτατο μηνιαίο όριο συναλλαγών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.