Προς το περιεχόμενο

Δόσεις και VISA ELECTRON

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω, αλλά επειδή έχω τη συγκεκριμένη κάρτα και δεν σου έρχεται λογαριασμός (δεν μπορεί να χρεωθεί), αλλά απλά είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό τραπέζης σου, υποθέτω πως όχι.

Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σαν πιστωτική και για αγορές από το ίντερνετ, αλλά πρέπει τα χρήματα να υπάρχουν στο λογαριασμό εκείνη την ώρα και (μάλλον) να πληρώσεις όλο το ποσό απ' ευθείας.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει αγορά με δόσεις και απέτυχε το όλο εγχείρημα.

Η electron δουλεύει μόνο όταν το ποσό είναι διαθέσιμο στον λογαριασμό σου.

Δημοσ.
επιπλεον,εμενα μου χαν πει οτι η electron δεν ειναι για αγορες μεσω ιντερνετ..

Έχω απ το 2001 electron και έχω αγοράσει απο πάρα πολλά e-shops χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
επιπλεον,εμενα μου χαν πει οτι η electron δεν ειναι για αγορες μεσω ιντερνετ..

Έχω χρησιμοποιήσει την Visa Electron που δίνει η Alpha Bank και ως ATM κάρτα χωρίς κανένα πρόβλημα για να πληρώσω μέσω internet γι υπηρεσίες στο εξωτερικό (προκαταβολή accommodation σε Αγγλικό uni, TOEFL, GMAT) χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το ποσό πληρώνεται εφ' άπαξ (όχι δόσεις) και σου έρχεται με ταχυδρομίο μηνιαίος λογαριασμός (για τους μήνες που έχεις τουλάχιστον μια πληρωμή).

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο DrLo. Μόνο που αυτό που σου έρχεται δεν είναι ακριβώς λογαριασμός (δηλαδή δε μπορεί να σου έρθει χαρτί που να λέει "χρωστάτε τόσα"), αλλά μια απόδειξη.

Εν ολίγοις, προφανώς δε γίνεται να πληρώσεις κάτι με δόσεις.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που φέρει σηματάκι VISA μπορείς να κάνεις αγορές από παντού. Και από το εξωτερικό και από ντόπια καταστήματα.

Αλλά είναι χρεωστική κάρτα, όχι πιστωτική. Δεν έχει δυνατότητα να σου πιστώσει χρήματα - που σημαίνει ότι δεν έχεις δυνατότητα για δόσεις, υπερανάληψη, κλπ. Χρησιμοποιείς μόνο όσα χρήματα έχει ο λογαριασμός που είναι συνδεδεμένος με αυτήν, και έως το ανώτατο μηνιαίο όριο συναλλαγών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...