Tablet Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 κανε μια προωθηση στο 6975 για λιγες μερες ωστε να νομιζουν οτι ο αριθμος δεν υπαρχει πλεον....70% οι πιθανοτητες να μην σε ξαναζαλισουν ξανα... Kαλο δεν το ηξερα..
pournaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Οχι το κινητο μπορω να το κλεινω οτι ωρα θελω δεν εχω προβλημα σε αυτο. Απλα εχει καταντησει σπαστικη η ιστορια αυτη, αυτο ειναι ολο και ολο. Σημειωτεον οτι χτυπαει απο 1 εως 2 φορες μαξιμουμ και κλεινει, δηλ. δεν προλαβαινω ουτε ενα μπινελικι να ριξω.... Το βρισκω λιγο υπερβολικο να μην μπορω να απεμπλακω απο μια τετοια ιστορια και η λυση να ειναι αυστηρα να κλεινω το κινητο. Και πες οτι τυχαινει κατι υπερ επειγον σε καποιο φιλο η συγγενη μπορεις να το κλεινεις για τετοιους λογους? Κοιτα μπελαδες που βαλαμε στο κεφαλι μας... Αυτο ειναι οντως πολυ σοβαρο.
margaritagr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Κι εμας(εννοω στο σπιτι μου) κατα το παρελθον μας ειχαν τυχει τετοια τηλεφωνηματα αλλα δεν ειχαμε κανει κατι με τον οτε. Απλα απο ενα σημειο και μετα δε το σηκωναμε οταν βλεπαμε αποκρυψη κι οποιος το εκανε προφανως βαρεθηκε
Tablet Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Κι εμας(εννοω στο σπιτι μου) κατα το παρελθον μας ειχαν τυχει τετοια τηλεφωνηματα αλλα δεν ειχαμε κανει κατι με τον οτε. Απλα απο ενα σημειο και μετα δε το σηκωναμε οταν βλεπαμε αποκρυψη κι οποιος το εκανε προφανως βαρεθηκε Ναι ρε ειναι το καλυτερο αυτο
tornado Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Κι εμας(εννοω στο σπιτι μου) κατα το παρελθον μας ειχαν τυχει τετοια τηλεφωνηματα αλλα δεν ειχαμε κανει κατι με τον οτε. Απλα απο ενα σημειο και μετα δε το σηκωναμε οταν βλεπαμε αποκρυψη κι οποιος το εκανε προφανως βαρεθηκε δεν καταλαβες, εδω δεν προκειται για καποιο τεμπελαχανα, αλλα για call center οπου εχουν προβλημα στο software τους. Δηλαδη παιρνει τηλεφωνα με την σειρα και ο τηλεφωνας που κανει βαρδια, απλως περιμενει να ανοιξει η κληση, οποτε δεν τιθεται θεμα βαρεμαρας αλλα για κατι αλλο....
clevercitizen Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αν έχεις κινητό vodafone: Πηγαίνεις στο κατάστημα ή παίρνεις τηλ το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (καλύτερα το πρώτο), λες ότι σε παίρνουν με απόκρυψη και σε ενοχλούν και ζητάς να μάθεις ποιος σε καλεί. Σου λένε ότι μπορείς να ενεργοποιήσεις μια υπηρεσία για 15 μέρες όπου όποιος σε παίρνει με απόκρυψη, πριν καλέσει, ακούει ένα ηχογραφημένο μήνυμα που λέει ότι η απόκρυψη δεν ισχύει και ότι εσύ θα βλέπεις κανονικά τον αριθμό του. Μετά σου έρχεται στο σπίτι αναλυτικά κατάσταση με όλους τους αριθμούς που σε κάλεσαν. Πληρώνεις γύρω στα 20 €. Αυτό ίσχυε πριν από 2-3 χρόνια και ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει εγώ, μου το είπε γνωστή μου. Για άλλες εταιρείες δε γνωρίζω. Λογικά ο άλλος/άλλη δε θα σε ξαναενοχλήσει, αφού θα φοβηθεί ακούγωντας το μνμ, θα πάρει για 1-2 μέρες και μετά θα βαρεθεί και είσαι ήσυχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.