Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για αλλαγη τιτλου προγραμματος

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας... Θελω να σας ρωτησω κατι...

Υπαρχει μηπως τροπος να αλλαξουμε τον τιτλο ενος προγραμματος? δηλαδη πχ απο microsoft office word να το κανω fe31h... γινεται κατι τετοιο? για το setup μιλαω παντα...

Πιστευω να σας εδωσα να καταλαβετε τι θελω να κανω... :-)

Ευχαριστω :)

Δημοσ.
Πιστευω να σας εδωσα να καταλαβετε τι θελω να κανω... :-)

Ευχαριστω :)

Με το Resource Hacker πο λέει ο isay μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα σε ένα εκτελέσιμο, αρκεί να μην είναι compressed.

Αυτό με το setup δεν το κατάλαβα. Θέλεις να αλλάξεις ένα αρχεία μέσα σε έναν installer; Χλωμό το βλέπω.

Πρέπει να έχεις την ανάλογη σουίτα π.χ. Install Shield, Inno setup ή με ότι άλλο δημιουργήθηκε το setup, να εξάγεις το ανάλογο αρχείο και να το τοποθετήσεις πάλι μέσα.

Δημοσ.

Μαλιστα... να σας φερω ενα πιο συγκεκριμενο παραδειγμα...

ο firefox δεν ειναι open source?? αν ξερω καλα σημαινει οτι τον τροποποιεις οπως θες!... με το Resource Hacker δεν καταφερα να κανω κατι το οποιο θα βγει μετα στην εγκατασταση... ουτε εικονα μου αλλαξε ουτε τιποτα... μηπως φταιω εγω? η μηπως δεν το παω με τον σωστο τροπο?

Δημοσ.

Μην τα μπερδεύεις. Open source σημαίνει πως έχεις πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα και ελευθερία να κάνεις εκεί ό,τι αλλαγές θέλεις. Το binary resource hacking με εργαλεία όπως ο Resource Hacker που αναφέρθηκε είναι άλλο πράγμα.

Δημοσ.

μάλιστα....για πείτε μου λοιπόν... Που μπορώ να βρω τον πηγαίο κώδικα του firefox? Και πείτε μου ένα πρόγραμμα το οποίο μπορώ να το επεξεργαστώ με το resource hacker... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...