zoug100 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα.μολις εβαλα στην γραμμη μου ενα Τhomson Speedtouch 585 v7 που μου το εδωσε ενας φιλος μου που εχει forthnet να το δοκιμασω.και για μεγαλη μου απογοητευση ειδα πως στην ταχυτητα upload κλειδωνει μονο στα 865 Kbps. εχω γραμμη hol 6/1 Μbps!σκεφτομουν να αγορασω ενα τετοιο ρουτερ που εχω ακουσει πως ειναι πολυ καλο. Να σημειωσω πως παλι αλλα δυο ρουτερ που εχω,ενα Ρhilips CGA3600 απο connx που ειχα παλια και ενα Siemens Cl-110 απο forthnet παλι κλειδωνουν και αυτα περιπου στα 860 Kbps επισης.το μονο ρουτερ που κλειδωνει στα 1024 Kbps ειναι το Jetspeed 520+ που μου εδωσε η HOL.αλλα το συγκεκριμενο ρουτερ οταν βαζω το utorrent τοτε δεν μπορω να κανω browsing στο ιντερνετ γιατι κολλαει. Επισης το Ρhilips και το Siemens που πηγα στον φιλο μου που εχει forthnet κλειδωσαν και τα δυο στα 1024 Kbps.ενω στην HOL που εχω εγω στο σπιτι μου ολα τα ρουτερ που εβαλα κλειδωνουν στα 865 Kbps εκτος απο το καβουρδιστηρι το Jetspeed 520+ που κλειδωνει μεν στα 1024 Kbps μεν αλλα κολλαει οταν εχω το utorrent οποτε ουσιαστικα μου ειναι αχρηστο. Μηπως ξερει κανεις στο Τhomson Speedtouch 585 v7 πως μπορω να το αλλαξω απο adsl2+(G.992.5)?ψαχνω ποση ωρα στο μενου και δεν βρισκω ακρη να το αλλαξω. Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται στην HOL κανενα ρουτερ εκτος απο το δικο τους να μην κλειδωνει στα 1024 Kbps ενω στον φιλο μου που εχει forthnet ακομα και το Ρhilips που ειχα απο το connx κλειδωσε ανετα στα 1024 Kbps. Και σκεφτομουν να το αγορασω αυτο το Τhomson Speedtouch 585 v7.αλλα τωρα που ειδα πως και αυτο δεν κλειδωνει στα 1024 Kbps δεν νομιζω να το παρω. Να και τα στατιστικα της γραμμης μου. Αν ξερεις παντως καποιος φιλος ας μου πει πως αλλαζουμε το adsl2+(G.992.5) στο Τhomson Speedtouch 585 v7 γιατι δεν μπορω να το βρω τοση ωρα.
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 εγω να πω ενα δυο πραγματακια.α.κατεβασε απο την thomson ολο το manual για το thomson για ολα αυτα που μπορεις να κανεις απο telnet.δεν ξερω αν σε βοηθησει αλλα αμα μπεις telnet 192.168.1.254 username Administrator με a κεφαλαιο και password τιποτα εκτος αν τα εχεις αλλαξει και μετα γραψε menu και θα σου βγαλει πολλα.οτι αλλαγη κανεις απλα μετα κανε saveall για να τα κρατησεις.αλλα και στο manual ισως λεει.αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι.και κατι αλλο βασικο.κατι δεν μαρεσει με την γραμμη σου.εχεις πολυ χαμηλο attenuation και θα πρεπε να κλειδωνες 1024 και να ειχες και περισσευμα.το κακο ειναι οτι η hol δεν δινει 6 margin στο Up .αλλα και παλι κατι δεν παει καλα.16 sto down και 8,5 sto up ειναι παραξενο.δοκιμασε να βαλεις αλλο τηλεφωνικο καλωδιο δοκιμασε να βγαλεις ολα τα τηλεφωνα απο πανω .αν εχεις συναγερμο να εχει φιλτρο.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμη στον κατανεμητη.μπορει να ειναι κατι μεσα στο σπιτι σου αλλα μπορει να ειναι και στον οτε.ελαχιστες γραμμες βγαζουν θεμα στο Upload
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 oso gia to thomson ειναι παρα πολυ σταθερο χωρις να σημαινει οτι κλειδωνει τρελα ψηλα την γραμμη.θα την κλειδωσει πιο ψηλα απο καποιο αλλο οταν ειναι τρελα χαλια η γραμμη ειτε λογω ποιοτητας ειτε λογω αποστασης.πχ παρνηθα linksys 800 kbits ενω το thomson 1,7 mbit.
zoug100 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 εγω να πω ενα δυο πραγματακια.α.κατεβασε απο την thomson ολο το manual για το thomson για ολα αυτα που μπορεις να κανεις απο telnet.δεν ξερω αν σε βοηθησει αλλα αμα μπεις telnet 192.168.1.254 username Administrator με a κεφαλαιο και password τιποτα εκτος αν τα εχεις αλλαξει και μετα γραψε menu και θα σου βγαλει πολλα.οτι αλλαγη κανεις απλα μετα κανε saveall για να τα κρατησεις.αλλα και στο manual ισως λεει.αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι.και κατι αλλο βασικο.κατι δεν μαρεσει με την γραμμη σου.εχεις πολυ χαμηλο attenuation και θα πρεπε να κλειδωνες 1024 και να ειχες και περισσευμα.το κακο ειναι οτι η hol δεν δινει 6 margin στο Up .αλλα και παλι κατι δεν παει καλα.16 sto down και 8,5 sto up ειναι παραξενο.δοκιμασε να βαλεις αλλο τηλεφωνικο καλωδιο δοκιμασε να βγαλεις ολα τα τηλεφωνα απο πανω .αν εχεις συναγερμο να εχει φιλτρο.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμη στον κατανεμητη.μπορει να ειναι κατι μεσα στο σπιτι σου αλλα μπορει να ειναι και στον οτε.ελαχιστες γραμμες βγαζουν θεμα στο Upload γεια σου φιλε μου poulinos.οπως ειπα με το jetspeed 520+ που μου εδωσε η HOL κλειδωνω 1024 στο upload.με τα αλλα τρια ρουτερ που εχω δοκιμασει πιανω μονο 860 περιπου.αρα δεν φταιει η γραμμη νομιζω.επισης κατι αλλο. φιλος μου που μενει διπλα απο το dslam με attenuation 2db κειδωνει με το netfaster 980 upload. παντως μου ειπανε οτι κατι παιζει με το τσιπακι που υπαρχει στο dslam και με το τσιπακι του ρουτερ.δηλαδη με λιγα λογια οτι ισως τα dslam της hol να μην συνεργαζονται με ολα τα ρουτερ. παντως με το jetspeed520 κλειδωνει 1024 upload η γραμμη μου. οριστε και μια φωτο απο το jetspeed να συγκρινεις κιολας.δες τωρα snr margin τωρα με το jetspeed.
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 γεια σου φιλε μου poulinos.οπως ειπα με το jetspeed 520+ που μου εδωσε η HOL κλειδωνω 1024 στο upload.με τα αλλα τρια ρουτερ που εχω δοκιμασει πιανω μονο 860 περιπου.αρα δεν φταιει η γραμμη νομιζω.επισης κατι αλλο.φιλος μου που μενει διπλα απο το dslam με attenuation 2db κειδωνει με το netfaster 980 upload. παντως μου ειπανε οτι κατι παιζει με το τσιπακι που υπαρχει στο dslam και με το τσιπακι του ρουτερ.δηλαδη με λιγα λογια οτι ισως τα dslam της hol να μην συνεργαζονται με ολα τα ρουτερ. παντως με το jetspeed520 κλειδωνει 1024 upload η γραμμη μου. οριστε και μια φωτο απο το jetspeed να συγκρινεις κιολας.δες τωρα snr margin τωρα με το jetspeed. τοτε ο μονος τροπος θα ηταν να ριξεις με το dmt το snr στο 6 sto upload απο 8 -9 που μπορει να το κουμπωνει η hol.
zoug100 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ξερεις κανενα ρουτερ που κλειδωνει 1024 στο upload με HOL;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.