sleepy_head Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Οσοι αρχισαν NFS απο παλια, θα το γουσταρουν. Οσοι αρχισαν απο Underground, απλα θα το προσπερασουν. ακριβώς αυτό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Οσοι αρχισαν NFS απο παλια, θα το γουσταρουν. Οσοι αρχισαν απο Underground, απλα θα το προσπερασουν. True true. Αλλά και στα παλιά NFS είχε cockpit view και manual gearbox. Το manual δεν με πειράζει τόσο, γιατί με τον χαμό που γίνεται, άντε να βρεις τις ταχύτητες. Το cockpit όμως μκία που δεν έβαλαν.
GoldenEye Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 ακριβώς αυτό. εχω ξεκινησει με το NFS2 και πραγματικα το συγκεκριμενο περα ισως απο τα γραφικα και τις στουκες δεν εχει να μου πει κατι. πολυ κριμα γιατι το burn out ηταν μακραν ποιο διασκεδαστικο...
nemesiskp Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ενταξει εχει την πλακα του,θα το κρατησω για να περναει η ωρα.Το μονο που με χαλασε ειναι το οτι δεν εχει manual gearbox αλλα θα το συνηθισω δεν χαλασε ο κοσμος.
Anastazio Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 ακριβώς αυτό. Το concept του πρωτου nfs για μενα ειναι απλα αξεπεραστο,ακομα και τα 2 3 4(το 5 ηταν θεικο)6 και ολη η σαπιλα που συνεχισε να κυκλοφορει δεν αγγιζει πουθενα το πρωτο και την ατμοσφαιρα του.Ανυπομονουσα ποτε θα επαναφερουν κατι τετοιο,ενα σοβαροφανες arcade με ομορφες διαδρομες,dash cam,supercars που δεν ξεφτυλιζονται με νιτρο απο το θεο και αυτοματα κιβωτια,τις καταδιωξεις του τις random και απλα physics κατι σκαλια πιο πανω απο το 1994 οπως του porsche πχ.... τεσπα QQ
Voodooman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Αυτή η κουβέντα "είναι arcade, ας έχει συμπεριφορά ό,τι να'ναι" δεν έχει βάση. Δεν περιμένω το παιχνίδι να έχει ρεαλιστική συμπεριφορά, αλλά αυτό δεν σημαινει ότι το αμάξι πρέπει να πηγαίνει σχεδόν μόνο του στο δρόμο. Όταν επέλεγα μία εναλλακτική διαδρομή (που συνήθως ήταν στενή και δύσκολη), το αμάξι πήγαινε σχεδόν μόνο του, χτυπούσε στις μπάρες και απλά συνέχιζε. Το καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί να αρέσει σε κάποιους, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά arcade racers με ενδιαφέρουσα συμπεριφορά που καθιστούν το hot pursuit τελείως ανούσιο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=3780748&postcount=407 Camera hack (εσωτερική) και manual ταχύτητες. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2010 από GhostRiderLSOV
ReD-RevolutioN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Kαλησπερα παιδες.Θα ηθελα να σας ρωτησω καταρχας εαν το συστημα μου καλυπτει τις απαιτησεις του εν λογω παιχνιδιου,επειδη αντιμετωπιζω ενα θεματακι με ανεπαισθητα κολληματακια οταν ειμαι στην πιστα.Και θα ηθελα την γνωμη σας Εχουμε και λεμε M/B:ASUS P5WDH DELUXE CPU:INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4 GHZ VGA:SAPPHIRE HD3870 512MB DDR4 RAM:MUSHKIN 2GB 800 MHX TIMINGS:4-4-4-12 Πιστευω οτι αν και το μηχανημα το εχω λιγο παραπανω απο 3.5 χρονια,θα πρεπει να το σηκωνει το παιχνιδι.Mηπως πρεπει να σεταρω τιποτα απο το ATI Catalyst Center(10.10)? Επισης πριν τρεξω το game κλεινω ολα τα background applications(διπλα στο ρολοι)-για εξοικονομηση ram δηλαδη msn,μ torrent,catalyst center,autorun eater και αφηνω μονο το avast+την ρυθμιση ηχου Realtek. Ποια ειναι η γνωμη σας? Επεξεργασία / Διαγραφή μηνύματος
EyeofOne Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 με ίδιο CPU, HD4850 και 4 GB RAM έχω τα ίδια frame drops σε 1920χ1080, σε 1650 είναι μια χαρα...
tsakonas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 μετα απο 3-4 ωρες το βαρεθηκα... αντε να δουμε κ το GT5
>-Nosakos<- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 μετα απο 3-4 ωρες το βαρεθηκα... Κ γω...αν κ μ έψησε να ξαναπάιξω το paradise
EyeofOne Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Κ γω...αν κ μ έψησε να ξαναπάιξω το paradise εμενα με έψησε για test drive unlimited για κάποιο λόγο...
DJ_Duker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Τελικά το 100% του Career είναι με όλα τα events gold?
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Το Gold ειναι αρκετα δυσκολο ωρες ωρες.....
ex3Lmei Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Είναι πολύ καλό το παιχνίδι! Όλα αυτά που έχει μου φαντάζει τη μίξη underground 1 και most wanted που και τα 2 ήταν super παιχνίδια ! Το άσχημο είναι ότι δε μπορείς να το φτιάξεις το αμάξι αλλά με τα εξαιρετικά γραφικά, τον χάρτη και τις σκηνές σύγκρουσης αλλά και το δυσκολο αλλά εφικτό να πάρεις Gold να έχουν την τιμητική τους! Τώρα όσον αφορά το underground 2, που είναι σα το carbon , είναι εξίσου διασκεδαστικό !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα