Προς το περιεχόμενο

Need for Speed: Hot Pursuit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ρε παιδια εχει πουθενα στο μενου για ευαισθησια τιμονιου κλπ? δεν βρηκα τπτ εχει πολυ deadzone στριβω λιγο το τιμονι και παει ευθεια θελει να κοψω πολυ για μια μικρη στροφη ελεος δεν οδηγαω και πλοιο...στο dirt 2 ειχε ρυθμισεις τα εβαλα οσο ηθελα και μια χαρα:-D

με το τιμονι στριβει σε μικρη γωνια, αρα ειναι για ανοικτες στροφες. σε κλειστες στροφες, φουρκετες κλπ, χρησιμοποιεις και το χειροφρενο για να στριψεις περισσοτερο.........!!!!!!:mad:

Δημοσ.

καλά από χειρισμό είναι λίγο ιδιότροπο.. εννοώ είναι arcade ok και μ αρέσουν τα arcade racing αλλά δεν ξέρω.. κάτι δεν μου κολλάει (παραδείγματα παιχνιδιών με πολύ καλύτερο arcade χειρισμό: burnout paradise, NFS: carbon, most wanted, undercover)

βασικά.. ένα undercover ή most wanted 2 ναταν και θαταν τέλειο μετά το shift που με ξενέρωσε.. τέσπα στο ζουμί..

MS Windows 7 Ultimate 64-bit

Intel Core i5 750 @ 2.67GHz:

8.0GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)

ATI Radeon HD 4650 - 1GB (MSI) με τελευταίους catalyst (10.11)

OCZ SUMMIT 64GB SSD

βάζω το NFS.. ντάξει δεν περιμένω τουμπανέιρος γραφικά.. λογικό.. αλλά κάτι στα βασικά το ήλπιζα για να είμαι ειλικρινής (δεδομένου ότι το μάφια 2 τοχα παίξει σε αρκετά καλά graphic settings και με μια χαρά frames..)

σε 1280x800

high quality textures on

advanced shadows medium

anisotropic off

motion blur yes

σε μια πίστα με 1 αμάξι έβγαλα:

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg

2004, 60000, 29, 37, 33.400

οριακά playable για racing game..

και στην επόμενη που έτρεχα duel σε ψιλοβρεγμένο οπότε είχαμε και νερά κλπ. κλπ. να ρίχνουν frames..

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg

1769, 60000, 24, 33, 29.483

κατάσταση ψιλοτραγική κοινώς..

με τις σκιές και το motion blur στο off πάω σε ψιλο-playable κατάσταση (35-40fps) ακόμη και σε race με hotpursuit μπάτσους πολύ πράγμα στην οθόνη και τα σχετικά.. αλλά πονάν τα μάτια μου.. :whistle:

φταίει η κάρτα;; φταίει το optimization του game;; τι σκατά παίζει;; ντάξει η κάρτα είναι σίγουρα low end.. αλλά το μάφια 2 τοχε παίξει σε πάρα πολύ καλό επίπεδο εξού και η απορία μου..

Δημοσ.

Ρε παιδια ποσες φορες πρεπει να το πουμε για να το καταλαβετε?Το παιχνιδι ειναι ARCADE!!!Για ποιο λογο να εχει manual gearbox.Οι devs του παιχνιδιου μαλλον ηθελαν να το ξεκαθαρισουν οτι ειναι arcade και δεν ειναι wannabe simulation οπως πολλα αλλα παιχνιδια.Ο χειρισμος ειναι μια χαρα για τετοιου ειδους παιχνιδι.Τα γραφικα με την ταπεινη μου 8500 GT ειναι κατι παραπανω απο καλα, με καλο framerate επισης.

Δημοσ.

μετα το undercover η πατατιες συνεχιζουν..μιση ωρα επαιξα Hot Pursuit (cop mode) και βαρεθηκα...

Αναμενουμε shift 2 το 2011 οπως λενε και στο trailer του Hot Pursuit...

Δημοσ.

ρε παιδια εδω αγοραζεις αμαξια και τα πειραζεις η μπα?

στα δινουν με τους ποντους?

αν ειναι να το διαγραψω γρηγορα τοσο πατατα game δεν εχω ξαναπαιξει :X

Δημοσ.
Ρε παιδια ποσες φορες πρεπει να το πουμε για να το καταλαβετε?Το παιχνιδι ειναι ARCADE!!!Για ποιο λογο να εχει manual gearbox.Οι devs του παιχνιδιου μαλλον ηθελαν να το ξεκαθαρισουν οτι ειναι arcade και δεν ειναι wannabe simulation οπως πολλα αλλα παιχνιδια.Ο χειρισμος ειναι μια χαρα για τετοιου ειδους παιχνιδι.Τα γραφικα με την ταπεινη μου 8500 GT ειναι κατι παραπανω απο καλα, με καλο framerate επισης.

ετσι ακριβως ειναι. εντελως arcade το παιχνιδι. τι frames πιανεις, με τι ρυθμισεις?

Δημοσ.
ρε παιδια εδω αγοραζεις αμαξια και τα πειραζεις η μπα?

στα δινουν με τους ποντους?

αν ειναι να το διαγραψω γρηγορα τοσο πατατα game δεν εχω ξαναπαιξει :X

κανενας δεν ξερει?

Δημοσ.
Ούτε αγοράζεις αμάξια ούτε τα πειράζεις, αναλόγως το bounty που έχεις παίρνεις καινούριο αυτοκίνητο.

οκ ευχαριστω και νομιζα οτι ηταν κατι σαν διπλωματα αυτα στην αρχη οπως το gt στο playstation :P

εμπρος καλο μου pc αρχισε το σβησιμο :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...