DJ_Duker Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Στο πόσο τερματίζει ρε παιδιά το Career? φουλ 100%? μετά από 4 ώρες παιχνιδιού είμαι στο 20%. Για 100% τα θέλει όλα Gold?
cabdik Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια εχει πουθενα στο μενου για ευαισθησια τιμονιου κλπ? δεν βρηκα τπτ εχει πολυ deadzone στριβω λιγο το τιμονι και παει ευθεια θελει να κοψω πολυ για μια μικρη στροφη ελεος δεν οδηγαω και πλοιο...στο dirt 2 ειχε ρυθμισεις τα εβαλα οσο ηθελα και μια χαρα με το τιμονι στριβει σε μικρη γωνια, αρα ειναι για ανοικτες στροφες. σε κλειστες στροφες, φουρκετες κλπ, χρησιμοποιεις και το χειροφρενο για να στριψεις περισσοτερο.........!!!!!!
Anubis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Απο οτι καταλαβα δεν αξιζει..Συνεχιζει να εχει τα χαλια της η σειρα...Ετσι ειναι?
nemesiskp Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδη δεν εχει επιλογη να βαλεις automatic ή manual?
kavadias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 καλά από χειρισμό είναι λίγο ιδιότροπο.. εννοώ είναι arcade ok και μ αρέσουν τα arcade racing αλλά δεν ξέρω.. κάτι δεν μου κολλάει (παραδείγματα παιχνιδιών με πολύ καλύτερο arcade χειρισμό: burnout paradise, NFS: carbon, most wanted, undercover) βασικά.. ένα undercover ή most wanted 2 ναταν και θαταν τέλειο μετά το shift που με ξενέρωσε.. τέσπα στο ζουμί.. MS Windows 7 Ultimate 64-bit Intel Core i5 750 @ 2.67GHz: 8.0GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) ATI Radeon HD 4650 - 1GB (MSI) με τελευταίους catalyst (10.11) OCZ SUMMIT 64GB SSD βάζω το NFS.. ντάξει δεν περιμένω τουμπανέιρος γραφικά.. λογικό.. αλλά κάτι στα βασικά το ήλπιζα για να είμαι ειλικρινής (δεδομένου ότι το μάφια 2 τοχα παίξει σε αρκετά καλά graphic settings και με μια χαρά frames..) σε 1280x800 high quality textures on advanced shadows medium anisotropic off motion blur yes σε μια πίστα με 1 αμάξι έβγαλα: Frames, Time (ms), Min, Max, Avg 2004, 60000, 29, 37, 33.400 οριακά playable για racing game.. και στην επόμενη που έτρεχα duel σε ψιλοβρεγμένο οπότε είχαμε και νερά κλπ. κλπ. να ρίχνουν frames.. Frames, Time (ms), Min, Max, Avg 1769, 60000, 24, 33, 29.483 κατάσταση ψιλοτραγική κοινώς.. με τις σκιές και το motion blur στο off πάω σε ψιλο-playable κατάσταση (35-40fps) ακόμη και σε race με hotpursuit μπάτσους πολύ πράγμα στην οθόνη και τα σχετικά.. αλλά πονάν τα μάτια μου.. φταίει η κάρτα;; φταίει το optimization του game;; τι σκατά παίζει;; ντάξει η κάρτα είναι σίγουρα low end.. αλλά το μάφια 2 τοχε παίξει σε πάρα πολύ καλό επίπεδο εξού και η απορία μου..
thomasG4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδια ποσες φορες πρεπει να το πουμε για να το καταλαβετε?Το παιχνιδι ειναι ARCADE!!!Για ποιο λογο να εχει manual gearbox.Οι devs του παιχνιδιου μαλλον ηθελαν να το ξεκαθαρισουν οτι ειναι arcade και δεν ειναι wannabe simulation οπως πολλα αλλα παιχνιδια.Ο χειρισμος ειναι μια χαρα για τετοιου ειδους παιχνιδι.Τα γραφικα με την ταπεινη μου 8500 GT ειναι κατι παραπανω απο καλα, με καλο framerate επισης.
nemesiskp Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Οποτε μαλλον δυσκολα θα με "τραβηξει"....αναμενουμε να κατεβει λοιπον!!!
Xristaras12 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 μετα το undercover η πατατιες συνεχιζουν..μιση ωρα επαιξα Hot Pursuit (cop mode) και βαρεθηκα... Αναμενουμε shift 2 το 2011 οπως λενε και στο trailer του Hot Pursuit...
sozz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια εδω αγοραζεις αμαξια και τα πειραζεις η μπα? στα δινουν με τους ποντους? αν ειναι να το διαγραψω γρηγορα τοσο πατατα game δεν εχω ξαναπαιξει
cabdik Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδια ποσες φορες πρεπει να το πουμε για να το καταλαβετε?Το παιχνιδι ειναι ARCADE!!!Για ποιο λογο να εχει manual gearbox.Οι devs του παιχνιδιου μαλλον ηθελαν να το ξεκαθαρισουν οτι ειναι arcade και δεν ειναι wannabe simulation οπως πολλα αλλα παιχνιδια.Ο χειρισμος ειναι μια χαρα για τετοιου ειδους παιχνιδι.Τα γραφικα με την ταπεινη μου 8500 GT ειναι κατι παραπανω απο καλα, με καλο framerate επισης. ετσι ακριβως ειναι. εντελως arcade το παιχνιδι. τι frames πιανεις, με τι ρυθμισεις?
sozz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια εδω αγοραζεις αμαξια και τα πειραζεις η μπα?στα δινουν με τους ποντους? αν ειναι να το διαγραψω γρηγορα τοσο πατατα game δεν εχω ξαναπαιξει κανενας δεν ξερει?
sleepy_head Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ούτε αγοράζεις αμάξια ούτε τα πειράζεις, αναλόγως το bounty που έχεις παίρνεις καινούριο αυτοκίνητο.
slygeo87 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Σούπερκαρς και μπατσαρία..αυτά είναι! Θα το τιμήσω.
JohnVani18 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Οσοι αρχισαν NFS απο παλια, θα το γουσταρουν. Οσοι αρχισαν απο Underground, απλα θα το προσπερασουν.
sozz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ούτε αγοράζεις αμάξια ούτε τα πειράζεις, αναλόγως το bounty που έχεις παίρνεις καινούριο αυτοκίνητο. οκ ευχαριστω και νομιζα οτι ηταν κατι σαν διπλωματα αυτα στην αρχη οπως το gt στο playstation εμπρος καλο μου pc αρχισε το σβησιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα