sleepy_head Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Όποιος έχει Xbox Controller μπορεί να μου πει αν βλέπει αυτόματα τα κουμπιά και τα σετάρει μόνο του σωστά? Αμέσως είδε το controller, το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το αριστερό stick δεν δουλεύει στα μενού, πρέπει να χρησιμοποιήσω το pad.
Heatspreader Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Τα κουμπιά δεν τα ρύθμισες δηλαδή? Έκανες τα πάντα από το χειριστήριο λες και είναι κονσόλα, χωρίς Mouse, keyboard, κλπ? (Ισχύει και για άλλα παιχνίδια XboX ports?)
sleepy_head Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δεν χρειάστηκε να ρυθμίσω κάτι και δεν χρησιμοποιώ καθόλου το mouse/keyboard.
Heatspreader Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Πω, τέτοια ακούω και γουστάρω... Θα πάω να πάρω και εγώ XboX Controller γιατί δεν πάει άλλο με τα άλλα... Έχω βαρεθεί να set-άρω συνεχώς κουμπιά. Έτσι έστειλα και τα Logitech Rumblepad Wireless.
manost Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δεν χρειάστηκε να ρυθμίσω κάτι και δεν χρησιμοποιώ καθόλου το mouse/keyboard. Πώς ακριβώς αναγνωρίζει το pc το χειριστήριο του XBOX360; Χρειάζεται κάποια επιπλέον συσκευή;
koulouri Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 οχι δε χρειαζεται κατι extra, εχει USB καταληξη.. Εγω αυτη τη στιγμη παιζω με ενα τετοιο το F1 2010 Sent from my iPhone using Insomnia.app
Heatspreader Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 @manost Είναι για PC. @koulouri Μεγάλο πράγμα η συμβατότητα.
GamerManiac Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Παίδες για πείτε μου γνώμες για να ξέρω.Απο θέμα γραφικών πως είναι;γιατί βλέπω πολλά βραβεία.έχει και online mode?
unstable_hero Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια εχει πουθενα στο μενου για ευαισθησια τιμονιου κλπ? δεν βρηκα τπτ εχει πολυ deadzone στριβω λιγο το τιμονι και παει ευθεια θελει να κοψω πολυ για μια μικρη στροφη ελεος δεν οδηγαω και πλοιο...στο dirt 2 ειχε ρυθμισεις τα εβαλα οσο ηθελα και μια χαρα
ex3Lmei Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Παίδες για πείτε μου γνώμες για να ξέρω.Απο θέμα γραφικών πως είναι;γιατί βλέπω πολλά βραβεία.έχει και online mode? Στην αρχή σου φαίνονται περίεργα αλλά μετά καταλαβαίνεις ότι έχει πολλή ωραία γραφικά! Μεγάλο βάθος και επίσης με τη φωτεινότητα στο 1 όλα φαίνονται ρεαλιστικά ακόμα και τα ραγίσματα στο παμπρίζ ! Στο gameplay δε βρήκα κάτι περίεργο εκτός από smooth στρίψιμο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Παίδες για πείτε μου γνώμες για να ξέρω.Απο θέμα γραφικών πως είναι;γιατί βλέπω πολλά βραβεία.έχει και online mode? Στο PC έχουμε κάποια "χαμένα" εφφέ που με ένα απλό patch πρέπει να φτιάχνονται (ελπίζω). Ναι, έχει online.
qsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 @manostΕίναι για PC. διαχωρισμος για pc ή xbox υπαρχει μονο στα ασυρματα, οπου το θεμα ειναι ο δεκτης αυτα που ειναι για pc εχουν στη συσκευασια σχετικο δεκτη (το xbox τον εχει ενσωματωμενο) παρολα αυτα αν καποιος εχει ασυρματο χειριστηριο απο xbox και δε θελει να ξοδευτει ιδιαιτερα μπορει να βρει εναν ιμιτασιον απο το ebay σε πολυ χαμηλη τιμη και τουλαχιστον ενας που εχω δει δουλευει τελεια και πιανει απο αρκετα μακρια (οπως το ξερουμε στο 360) στα ενσυρματα χειριστηρια δεν υπαρχει διαχωρισμος, αυτα που ειναι για το xbox ειναι και για το pc το χειριστηριο το αναγνωριζουν αμεσως ολα τα παιχνιδια που το υποστηριζουν και δουλευει τελεια (και η δονηση) , δε χρειαζεται καμια επιπλεον ρυθμιση απο τα windows , το μονο που ισως χρειαστει καμια φορα ειναι ρυθμισεις απο τις επιλογες του καθε παιχνιδιου (ωστε να το ενεργοποιησεις ως κυριο χειριστηριο ή να το απενεργοποιησεις σε ενα fps πχ που θες να παιξεις με πληκτρολογιο και ποντικι) τελος να πω οτι εχω δει και μερικα κουλα , πχ στο assasin's creed (1+2) οπου η ubisoft αποφασισε να μην υποστηριζει το ασυρματο χειριστηριο σαν συνεπεια το ενσυρματο δουλευει τελεια , αλλα το ασυρματο οχι (υπαρχει βεβαια patch που εχει φτιαξει καποιος χρηστης και δουλευει τελεια) αν καποιος παντως θελει ενα χειριστηριο , για μενα ειναι μονοδρομος αυτο του xbox γιατι τη συμβατοτητα του δεν την εχει κανενα αλλο (υπαρχουν και χειριστηρια απο αλλους κατασκευαστες εκτος ms που το pc τα βλεπει σαν xbox, να το πουμε κι αυτο και δουλευουν και αυτα τελεια) ειδικα για μερικους που ειναι κονσολοαναθρεμενοι και δε θελουν να παιζουν παιχνιδια τυπου mafia, gta ή racing με ποντικι-πληκτρολογιο ειναι σωτηριο
Voodooman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Γελοίο παιχνιδάκι, μας πάει πολλά χρόνια πίσω. Γραφικά μέτρια. Δεν περίμενα (και ούτε ήθελα) ρεαλιστική συμπεριφορά αυτοκινήτων, αλλά, διάολε, θα μπορούσαν τα αυτοκίνητα να φέρονται όπως στο NfS III αν ήθελαν κάτι ανάλαφρο ή σαν το Porsche Unleashed, αν ήθελαν κάτι πιο "σοβαρό". Και δεν έχει καν επιλογή για ταχύτητες ή έκανα λάθος; Και τί κρίμα, δεν μπορώ να το επαληθεύσω κιόλας, το απεγκατέστησα μετά από 15 λεπτά παιχνιδιού!
Titanomaxos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Mεγαλη πατάτα το game, δεν μπορούν να φτιάξουν ενα MOST WANTED 2 .....
activex Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάντως το διασκεδάζω αρκετά, ιδικά για Online είναι ότι πρέπει. Φυσικά το παιχνίδι είναι τουλάχιστο κατά ένα 80% arcade , αλλά αυτό μάλλον θετικά λειτουργεί στη φύση του τίτλου. Οπότε και η ύπαρξη manual κιβωτίου μάλλον άπατη θα πήγαινε. Ποιος ο λογος να παίζεις με ταχύτητες σε παιχνίδια αδρεναλίνης τύπου nfs underground ή most wanted ; νταξ το δικαίωμα της επιλογής οπωσδήποτε είναι θεμιτό αλλά λέμε... Απαράδεκτο είναι να μη μπορείς να ρυθμίσεις το deadzone, αυτό ναι. Τα γραφικά και ιδίως τα περιβάλλοντα απο την άλλη, προσπάθησαν να αποδοθούν ρεαλιστικά και σε ενα βαθμό το καταφέρνει ικανοποιητικά, να είχαμε και λίγο AA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα