Anastazio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Εμενα μου φαινεται οτι ειναι το καλυτερο NFS που εχω παιξει (εκτος του Shift βεβαια).Ειναι ακριβως αυτο που περιμενα.Fun,fun και fun.Τα γραφικα μια χαρα ειναι, εβαλα και ΑΑ και ολα καλα.Αrcade racer ειναι, θα πατας γκαζι και θα στριβεις.τι αλλο θελεις να κανεις?Ειναι και τεραστιο σε διαρκεια, καλο online εχει, τι αλλο να εχει δηλαδη? ...μια σταλα challenging gameplay...να απαιτει 1 εγκεφαλικο κυτταρο ενεργο για να οδηγησεις το αμαξακι σου,τεσπα,γουστα ειναι αυτα,απλα ειπα την αποψη μου!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Εγώ online θέλω να το δω κυρίως. Επίσης τί πρόβλημα έχετε με τα γραφικά; Εκτός 3 bugs γνωστών στο PC, εμένα μου φαίνονται πολύ ωραία. Τί λεπτομέρια ψάχνετε...;
Heatspreader Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω αυτό. Ξαφνικά έχουμε ανεβάσει τον πήχη, χωρίς να έχουμε δει όμως στο παρελθόν κάτι τόσο καλό όσο περιμένουμε. Οπότε από που και γιατί περιμένουμε ένα παιχνίδι με τόσο καλά γραφικά?
IMMORTALFRANK Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Antialising από πού έβαλες? Έκανες force από τους drivers της κάρτας σου? Γενικά εμένα μου λείπουν οι επιλογές για ΑΑ και Anisotropic και τα γραφικά δείχνουν .... κάπως. Δεν λέω ότι είναι άσχημα. Τα εφέ υπάρχουν. Επειδή είναι οι περισσότερες πίστες σε ημέρα, είναι λίγο λιγότερο εντυπωσιακά. Αν πέξετε πίστα που είναι βράδυ θα καταλάβετε. Αλλά και πάλι οι γραμμές "στραβώνουν" λόφω έλλειψης ΑΑ.
Anastazio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδες στο Free Roam εχει Cops?? μπα...απο οτι ειδα οσο επαιξα,οχι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδες στο Free Roam εχει Cops?? Όχι. Δυστυχώς είσαι μόνος σου. Και Online Free Roam έχει μόνο το Interceptor Mode που είσαι 1 εναντίον 1ος, όπως και στο single player.
rowan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Πολύ καλά γραφικά στο PS3 αλλά αυτό δεν ισχύει δυστυχώς και στο iPhone
adi32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 3-4 αποστολες επαιξα και κερδισα ανετα Πολυ παιδικος ο χειρισμος Γινεται να παιξεις αποστολες εκτος καριερας ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Arcade είναι, μην περιμένετε εξομοίωση, sigh... Αλλά ενάντια στο ΑΙ χαίρω πολύ, μια ζωή το τρώμε σε όλα τα games. What about human players?
Vagolas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Online εχει παιξει κανεις να μας πει τη γνωμη του αξιζει??
koulouri Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Παρα πολυ ωραια γραφικα.. αλλα απο δυσκολια-gameplay λες και παιζεις coast-to-coast..
Anastazio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 αλλα απο δυσκολια-gameplay λες και παιζεις coast-to-coast.. α γεια σου ρε κουλουρι... +1M
Heatspreader Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Όποιος έχει Xbox Controller μπορεί να μου πει αν βλέπει αυτόματα τα κουμπιά και τα σετάρει μόνο του σωστά?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Παρα πολυ ωραια γραφικα..αλλα απο δυσκολια-gameplay λες και παιζεις coast-to-coast.. Έχει πλάκα ότι μια racer "πίστα" λέγεται "coast to coast".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα