Προς το περιεχόμενο

Need for Speed: Hot Pursuit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την ωρα που ξεκινα το παιχνιδι σου ζηταει EA Account !!! αν πατησεις exit σου βγαζει μηνυμα οτι δεν θα ειναι διαθεσιμα ολα τα Features του παιχνιδιου . παρολα αυτα προχωραει κανονικα και επαιξα το πρωτο racing match και εκανε και save !!! (ξεκλειδωσα το RX8)

χρειαζεται να κανουνε register στην EA για να παιξουμε το game ? ποια εννοει Features και τι θα χασω δηλαδη ?

φιλε που ειπες οτι παιζεις με τους αστυνομικους , πιο μετα σε βγαζει να διαλεξεις σε ποια μερα θες να εισαι ?

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Frame drops δεν έχω εδώ τουλάχιστον, πάει κομπλέ.

Όχι, παίζουν και τα 2 campaigns ταυτόχρονα, απλά όσο παίζεις ένα, τόσο το ξεκλειδώνεις.

Χάνεις το autolog (να παίρνεις φωτογραφίες και χρόνους και να σε συναγονίζονται άλλοι στους χρόνους, αλλά φυσικά και το online).

Δημοσ.

στην ουσια δηλαδη το solo campaign δεν επηρεαζεται και παιζετε κανονικα και ας ζηταει καθε φορα που μπαινεις να φτιαξεις account .

εγινε φιλε σε ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
εμενα ειναι κολλημενο ποση ωρα στο connecting to autolog servers..οτι κ να πατησω δεν κανει τπτ

κλείσε την σύνδεση του ίντερνετ, ή απενεργοποίησε την κάρτα δικτύου.Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να απενεργοποίησης το antivirus και το firewall αν έχεις.Αν θες να παίξεις online με original σβήσε το config save απο το my documents/Criterion Games. Επίσης υπάρχει πρόβλημα με επεξεργαστές που έχουν πάνω από 2 cpu.

Επεξ/σία από akiss
Δημοσ.

Παιζω με 3 επεξεργαστες ολα καλα, ιδεα μου ειναι η οσο προχωραει γινεται και πιο ευκολο με περισσοτερα χιλιομετρα ? Πχ το The Ultimate Road Car με την McLaren ηθελε τρελο σκισιμο για το χρυσο, τωρα οσο παει ειναι πανευκολα.

Δημοσ.
κλείσε την σύνδεση του ίντερνετ, ή απενεργοποίησε την κάρτα δικτύου.

thanks αρχηγε..ολα οκ.

Λιγο που επαιξα αρκετα καλο μου φανηκε..

Δημοσ.

Τραγικο το γκειμ,θελει πολλη προσπαθεια για να κανεις ενα racing τιτλο να παιζεται κ με κλειστα τα ματια,τα αμαξια κλασσικα πανε σαν τρενα,τα γραφικα μετρια,αρκει να πατας το γκαζι κ ενοιοτε να στριβεις...εχω χασει καθε ελπιδα πια για ενα need for speed της προκοπης...τζαμπα καιει η λαμπα!

Δημοσ.

Εμενα μου φαινεται οτι ειναι το καλυτερο NFS που εχω παιξει (εκτος του Shift βεβαια).Ειναι ακριβως αυτο που περιμενα.Fun,fun και fun.Τα γραφικα μια χαρα ειναι, εβαλα και ΑΑ και ολα καλα.Αrcade racer ειναι, θα πατας γκαζι και θα στριβεις.τι αλλο θελεις να κανεις?Ειναι και τεραστιο σε διαρκεια, καλο online εχει, τι αλλο να εχει δηλαδη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...