george-GR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Και εγώ έχω την εντύπωση ότι έχουν κλείσει οι server. Αν όντως έχουν κλείσει δυστυχώς δεν γίνεται να φτιάξετε server από όσο γνωρίζω
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Και εγώ έχω την εντύπωση ότι έχουν κλείσει οι server. Αν όντως έχουν κλείσει δυστυχώς δεν γίνεται να φτιάξετε server από όσο γνωρίζω Ε είναι τελείως ηλίθιοι τζάμπα λεφτά δώσαμε δεν υπάρχει καποιος τροπος να δημιουργήσεις κανέναν server ; http://www.polygon.com/2014/5/11/5708330/ea-shutting-down-classic-battlefield-fifa-crysis-need-for-speed-games EA shutting down 50 titles including classic Battlefield, FIFA, Crysis, Need for Speed games (update) το παιχνίδι το έβαλε για την συλλογή των παιχτών κυρίως και όχι για online που και να μην είχανε κλείσει οι servers,έχουν βγει 4 τίτλοι μετά από αυτό..Δεν θα υπήρχε ψυχή,και τώρα μόνοι όσοι το πήρανε και το βάλανε να παίξουν..
rafail1994 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δεν το είχα παίξει ποτέ το είδα πρόσφορα ειπα και κάνα δυο φιλαράκια να το πάρουμε για να παίξουμε online . Φάγαμε φόλα απο οτι φαίνεται ομως
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δεν το είχα παίξει ποτέ το είδα πρόσφορα ειπα και κάνα δυο φιλαράκια να το πάρουμε για να παίξουμε online . Φάγαμε φόλα απο οτι φαίνεται ομως το χα πάθει με το fuel πέρσι....ΑΔΕΙΟ!αλλά τουλάχιστον μπορούσαμε μεταξύ μας να παίξουμε
SearchEngine Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Οι σερβερς δεν εχουν κλεισει,το ξαναεκανα install,εκανα connect με origin και βρηκα 10-15 ατομα μεσα.
SearchEngine Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Αν εχεις origin κανε log in αλλιως σου λεει εκει να κανεις δημιουργια
rafail1994 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Το ηλίθιο μου βγάζει συνεχώς error γρρρρρρρρρρ
overpower Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Για να φερω το θεμα στην επιφανεια Πως μπορω να βρω το serial key χωρις την θηκη? Μετακομισα σαν φοιτητης και μετα απο καιρο ειπα να το παιξω αλλα ειχα κανει φορματ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα