Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δεν έχει και demo βρε γμτ και δεν λέει να σε πάρουμε στον λαιμό μας αν έχεις πρόβλημα στην τελική. :/
alexcool Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Eνταξει παιδια τελικα το παιζει το παιχνιδακι τις μνημες αν ειναι να δω διαφορα προς το καλυτερο απο εβδομαδα θα τις παρω αλλα εγω ομως εχω τα 32μπιτ δεν πεζει ρολο αυτο η οχι; Στο παιχνιδι τωρα εαν εξερεσεις λιγα ψιλοκοληματα ελαχιστα οταν παταω τις τουρπινες αλλα μονο στα γρηγορα αμαξια κατι βε'ι'ρον κατι παγκανι κτλ που πανε τα φρε'ι'μ σφαιρα κατα τα αλλα μια χαρα. Ηθελα τωρα να ρωτησω σε ηντα αναληση να ρυθμισω το παιχνιδι απο το μενου πως θα το δω αυτο για να βαλω τη σωστη απ οτι βλεπω η καρτα μου σηκωνει ηψηλη αναληση. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19034&cat=5
salamalekum Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 το παιχνιδάκι είναι κόλλημα. επιτέλους δε το ξεφτίλισαν άλλο
gavros10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 παιζει κανεις σας ακομα hot pursuit? το αγορασα απο το public σημερα 16 ευρω γιατι ειναι τελειο παιχνιδι οποιος θελει να με κανει add να παιζουμε online gavros10
Galis Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 παιδια τελικα υπαρχει κατι να κανουμε για το stuttering? τα patch δεν βοηθησαν
fe31h Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Εχω αυτο εδω το προβλημα μπορειτε να μου εξηγησετε τι μπωρο να κανω για αυτο?? Για να μπωρει να ξαναπεξει... (εχω windows xp)
evoracing Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα... Υπάρχει κάποιος από εδώ που να έχει εύκαιρο το Need For Speed Hot Pursuit (εγκατεστημένο), θέλω μια εξυπηρέτηση... Ευχαριστώ (είναι διαδικασία 1 λεπτού)
rallistas Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Καλησπερα.Πηρα το παιχνιδι σημερα σε προσφορα απο το Media Markt και μου λεει πως το serial ειναι λαθος.Πως και που επικοινωνω για να λυσω το θεμα? Ευχαριστω!
rafail1994 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Επαναφέρω λίγο το θέμα το αγόρασα απο το steam σε πρόσφορα και δεν μπορω με τίποτα να κανω λογαριασμό για να παίξω online τι διάολο θελει να κάνω ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Έχω πολύ καιρό να το παίξω, οπότε δεν θυμάμαι αν παίρνει του Origin ή κάποιο παλιότερο της ΕΑ. :/ Edit: Επίσης, δεν γνωρίζω πόσος κόσμος το παίζει online πια, αφού το Rivals είναι spiritual sequel.
rafail1994 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Το έβαλα να το ξανά κατεβάσω απο το origin σπάσιμο νευρών ειναι
SearchEngine Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Νομιζω εχουν κλεισει οι server,τελευταια φορα που μπηκα ηταν πριν 1 χρονο και βρηκα ενα ατομο στο online μετα απο πολυ ψαξιμο
rafail1994 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ε είναι τελείως ηλίθιοι τζάμπα λεφτά δώσαμε δεν υπάρχει καποιος τροπος να δημιουργήσεις κανέναν server ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα