john2gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Παντως τα τοπια ειναι οντως εκπληκτικα. Χαρακτηριστικο παραδειγμα μια πιστα οπου ειναι νυχτα και ο ουρανος ετοιμαζεται να βρεξει (αστραπες κλπ) οπου σκοπος ειναι με το αστυνομικο να φτασεις οσο πιο γρηγορα στο τερμα. Εγω εκλεισα σειρηνα και οδηγουσα ομαλα μεσα στα βουνα υπο τις δεδομενες καιρικες συνθηκες και το απολαμβανα! Τα τοπία δεν είναι ούτε κατά διάνοια εκπληκτικά (low-res textures, στατικά αντικείμενα με τα οποία δεν αλληλεπιδράς, 'φτηνά' δέντρα, δεν υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη λεπτομέρεια). Τα weather effects και κυρίως το lighting system είναι που κάνουν την διαφορά και ομορφαίνουν τα πράγματα (μαζί με τα καλοσχεδιασμένα αυτοκίνητα βεβαίως)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μάλλον εννοεί να το έχει αυθεντικό Indeed. Αυτό προφανώς. Όσο για το cockpit view, αναθεώρησα παίζοντας με το camera mod που είχαν βγάλει. Πιο βολική η εξωτερική.
drillgr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τα τοπία δεν είναι ούτε κατά διάνοια εκπληκτικά (low-res textures, στατικά αντικείμενα με τα οποία δεν αλληλεπιδράς, 'φτηνά' δέντρα, δεν υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη λεπτομέρεια). Τα weather effects και κυρίως το lighting system είναι που κάνουν την διαφορά και ομορφαίνουν τα πράγματα (μαζί με τα καλοσχεδιασμένα αυτοκίνητα βεβαίως) Εγω εμαθα απο αλλες εποχες, οι απαιτησεις μου ειναι χαμηλοτερες Παντως θυμιζει πολυ τα nfs 3/4 και γι αυτο μου εχει αρεσει πολυ!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 After the first PC-Patch for Need for Speed Hot Pursuit, which addressed problems with Multicore CPUs and weather effects, now the next patch is in the works! The following issues will be resolved with the next patch: -------------------------------------------------------------------------------- Groundcover Graphical Errors When alt-tabbing, the groundcover would start to corrupt, causing random tree images to appear all over the screen. Controller Configurations On some machines controller configurations that have been set up for wheels, pads, etc are not saving correctly to a configuration file. This is now fixed. Rare crash when entering the Career map screen The game sometimes crashes when entering the Career map screen quickly after booting the game. Rare crash when streaming graphical data Fixed. Steering response reported as having large dead zone There was a deadzone. This is now fixed. Player car engine volume too low There remains an outstanding crash affecting players with AMD / ATI Radeon graphics cards if they have over-written the AA settings in the control centre. This occurs as you pick an event in the map screen prior to the car select. Thankfully our friends at AMD/ATI have informed us that this will be fixed in the next release of AMD's drivers (10.12) around the second week of December. Many thanks to the PC users who have reported problems and who have helped us investigate them further. We will update again when we know when the patch is likely to be with you all. If you find that you are having problems that are not addressed here or in the FAQ, please let us know by visiting bugzilla.criteriongames.com/pc/. Από http://www.nfsplanet.com/en/news/5791/
giorgos147 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά, εγώ έχω πρόβλημα. Η τιμονιέρα μου (Thrustmaster GT Force Pro feedback), όταν μπαίνω να παίξω γυρίζει στα αριστερά το τιμόνι και είναι ενοχλητικό. Δηλαδή, αντί να κεντράρει, είναι αριστερά. Καμιά ιδέα; Δεν έχω περάσει το Patch.
kostacurtas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 No DLC support for Hot Pursuit on PC EA has confirmed the PC version of Need for Speed Hot Pursuit will not be getting the Super Sports downloadable content pack which has recently been announced for consoles. That’s not the only blow to PC users though as posting on the game’s official message boards, Criterion has also confirmed the PC port won’t be getting any DLC content at all. “We have a limited amount of resources that makes it so that we are unable to deliver new content to all platforms, however we do have more updates and content on the way for PC players.” There was no further information as to what the “update and content” on the way for PC player is, however the fact that none of the DLC announced for console users is heading to PC will surely be a blow for those who prefer their gaming with a keyboard and mouse.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Yup... Το μόνο που περιμένουμε τώρα είναι το 2ο patch. Μετά... who knows.
john2gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλύτερα. Όπως έχω πει πολλές φορές, το DLC είναι ο καρκίνος του gaming. Χίλιες φορές να μείνει στις κονσόλες αφού είναι έτσι θύματα και τα σκάνε τα φράγκα. Αν δεν έχει το αυτοκίνητο που θέλατε και περιμένετε ένα DLC για να το παίξετε, τότε απλά LOL
Sir Pretender Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δεν θα έλεγα ότι όπως και δήποτε το DLC είναι ο «καρκίνος του gaming». Σίγουρα υπάρχουν πολλά πακέτα που είναι σκέτη κοροϊδία αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα που από πλευράς value for money είναι σούπερ και προσφέρουν ουσιαστικό gameplay στο παιχνίδι για το οποίο κυκλοφορούν. Τα του Need for Speed: Hot Pursuit δεν μπορώ να πω ότι τα κατατάσσω στη δεύτερη κατηγορία (ούτε και στην πρώτη βέβαια, μάλλον κάπου ανάμεσα) αφού η γκάμα του τίτλου είναι μια χαρά από μόνη της και αρκεί για να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς.
dreaming123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Παίδες όποιος θέλει ας κάνει και εμένα add... dreaming123 το όνομα... Και εγω ενω το είχα αγοράσει εδω και μια εβδομάδα αλλά το έκανα εγκατάσταση χθες... Πολύ ωραίο!!!Γραφικά κίνηση αλλά με μια 5770(πίστευα οτι θα το έπαιζα full αλλά δεν...) Ειδικά που πήρα τι garrera gt....ΕΝΤΑΞΕΙ!!
OROKUSAKI Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλύτερα. Όπως έχω πει πολλές φορές, το DLC είναι ο καρκίνος του gaming. Χίλιες φορές να μείνει στις κονσόλες αφού είναι έτσι θύματα και τα σκάνε τα φράγκα. Αν δεν έχει το αυτοκίνητο που θέλατε και περιμένετε ένα DLC για να το παίξετε, τότε απλά LOL Συμφωνω απολυτως τα DLC εινα μια νεα τρελα που θα καταστρεψει το gaming αν συνεχισουν εται. Πρεπει τα παιχνιδια να βγαινουν ολοκληρωμενα απο την αρχη οπως παλια και οχι πετσοκομενα. Εδω εχουν φτασει στο σημειο να ανακοινωνουν DLC πριν βγει το παιχνιδι οπως στην περιπτωση του lost planet 2. Μονο μην τολμησουν να μην βγαλουν dlc του dea space 2 στο pc γιατι θα το μετανωσιουν πολυ ασχημα!
john2gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δεν θα έλεγα ότι όπως και δήποτε το DLC είναι ο «καρκίνος του gaming». Σίγουρα υπάρχουν πολλά πακέτα που είναι σκέτη κοροϊδία αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα που από πλευράς value for money είναι σούπερ και προσφέρουν ουσιαστικό gameplay στο παιχνίδι για το οποίο κυκλοφορούν. Τα του Need for Speed: Hot Pursuit δεν μπορώ να πω ότι τα κατατάσσω στη δεύτερη κατηγορία (ούτε και στην πρώτη βέβαια, μάλλον κάπου ανάμεσα) αφού η γκάμα του τίτλου είναι μια χαρά από μόνη της και αρκεί για να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς. Πραγματικός καρκίνος είναι όταν βλέπω από modders πράγματα όπως τα παρακάτω. http://www.moddb.com/mods/grey-sky Ή μιας και μιλάμε για την σειρά NFS, το Textures Pack στο Undercover ( http://www.pcgameshardware.com/aid,668706/Mod-Need-for-Speed-Undercover-with-better-graphics/News/?page=2 ). Υπάρχει και Textures Pack για το Underground αν δεν κάνω λάθος Χώρια όλα τα υπόλοιπα TC που βγαίνουν, όπως το The Dark Mod στο Doom3 ή το Open Outcast. Για να μην πάμε σε εποχές Quake2 που γινόταν ένας πραγματικός χαμός... Όταν λοιπόν ο άλλος στον ελεύθερο χρόνο του βγάζει mods που κάνουν παπάδες όπως ο Xzero στο Crysis, δεν μου κάνουν καθόλου click οι (ο Θεός να τις κάνει) προσπάθειες των devs να εμπλουτίσουν τον τίτλο τους με νέο υλικό. Ακόμα και τα assets δεν είναι τόσο ποιοτικά όσο κάποια από τα fan made Textures Packs, αλλά οι devs δεν κάθονται να τα διορθώσουν (νέα assets -> παραπάνω χρόνος -> περισσότερα έξοδα -> λιγότερα μελλοντικά έσοδα). Είναι σαν να βγάλει η Crytek το Crysis 2 με κλειστή μηχανή προς την modding κοινότητα και να πει <<ΟΚ παιδιά, επειδή είδαμε ότι θέλετε σαν τρελοί Parallax Occlusion Mapping με Anisotropic Filtering, ορίστε το 'POM with AF DLC Pack' και να το βαράνε 5 ευρώ. Την στιγμή μάλιστα που υπάρχει από τον Xzero ήδη το mod για το Crysis 1. Όσο για τα δε story-driven DLC, τα θεωρώ απλά τραγικά. Ωραία τα DLC stories του Mass Effect 2 αλλά κάλλιστα θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν όλα μαζί ως expansion με τίτλο <<Mass Effect 2 - The alternative stories>> ή κάτι παρόμοιο. Δεν μιλάω καν για content που έχει κοπεί από το κανονικό παιχνίδι και βγαίνει ως DLC επειδή δεν είχαν (τάχα μου) τον χρόνο να το κάνουν 'polish' ώστε να κυκλοφορήσει στην ώρα του. Γενικώς, τα content DLC έχουν καταντήσει να είναι απλά mods, τα story-driven DLC είναι expansions (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) που αποφέρουν περισσότερα κέρδη στους devs (εις βάρος των gamers) και τα expansions πλέον θεωρούνται sequels (καλή ώρα το The Force Unleashed 2). Αυτό που μελλοντικά βλέπω να γίνεται, είναι να 'κλείσουν' τις game engines ώστε να μην επιδέχονται modding και να φάμε γερή πούτσ@ όλοι μας με το DLC. Και πραγματικά θα είναι μια μαύρη μέρα για το gaming κάτι τέτοιο αλλά στον βωμό του χρήματος, όλα γίνονται. Το έχουμε άλλωστε ξαναπεί, το gaming έχει μετατραπεί εδώ και καιρό σε business και έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι μέρες των "From gamers to gamers" (αν εξαιρέσουμε τα indie studios)
marantonis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Καλα ειναι τα γραφικα, σχεδιασμος αυτοκινητων αψογος και υπεροχα εφε, τα τοπια σηκωναν λιγο περισσοτερη δουλεια αλλα δε νομιζω οτι μπορει να παρει κατω απο 8 σ' αυτον τον τομεα με τιποτα. Τουλαχιστον σε 720p στο PS3 που το παιζω. Το gameplay, οσον αφορα την οδηγηση του αυτοκινητου μαλλον θα μπορουσε να εχει καποιες αλλαγες, να ειναι πιο τολμηρος και λιγοτερο αυτοματος ο χειρισμος. Παντως τα οπλα ειναι τα λοιπα gadgets ειναι κορυφαια! Ειδικα οταν παιζεις ως μπατσος. Και απαιτει μεγαλη συγκεντωση για να τα καταφερεις ολα αυτα μαζι, οδηγηση-οπλα-χαρτης-πισω καθρευτης, καταντα πιεστικο κι εθιστικο. Τα τραγουδια τα εχω βγαλει και παιζω μονο υπο τον ηχο των υπεραυτοκινητων, μηχανη συν τα νιτρο/τουρμπο/emp κλπ, αρκετα πραγματα δηλαδη. Βοηθα και για λογους συγκεντρωσης. Αλλα πραγματα που μου αρεσουν ειναι οι ειδικες πληροφοριες σχετικα με το καθε αμαξι οπως και ο σχετικα ικανοποιητικος αριθμος τους, τα cut scenes, κλπ. Το online ειναι αυτο που αξιζει περισσοτερο, καθως το career mode χανει γρηγορα το ενδιαφερον του. Ζορικο πραγμα, ειδικα αν πεσεις με καποιον που να ξερει (εγω για την ωρα παιζω interceptor μονο) και δυναται να προσφερει εντονες συγκινησεις, με μεγαλες κοντρες, διαφορες μπινιες και τετοια. Μου τη σπαει πολυ που δεν εχει split screen mode, κι αυτο ειναι για μενα το μεγαλυτερο μειονεκτημα. Ακομη, ενοχλητικο πραγμα ειναι η αναμονη στο online, αλλα μαλλον αναγκαιο κακο. 7.5/10
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δεν παίζεις στο PC να σε έβαζα στο friend list.
john2gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Next ForceWare teaser 0xAA 4xAA Δώστε βάση στο Memory usage, χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Στα ύψη πήγε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα