planetman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μεγάλη πατάτα ρε παιδιά. Είναι δυνατόν με τιμόνι να ξεκινάει να στρίβει μετά από 90 μοίρες στρίψιμο; ΕΛΕΟΣ.
DJ_Duker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μεγάλη πατάτα ρε παιδιά. Είναι δυνατόν με τιμόνι να ξεκινάει να στρίβει μετά από 90 μοίρες στρίψιμο; ΕΛΕΟΣ. Προφανώς δεν υποστηρίζεται 100%. Ίσως με κάποια ρύθμιση στρώνει. μα και εσύ nfs με τιμονιέρα;;;
doutsos13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Πολύ καλό παιχνίδι έδωσε νόημα στην σειρά και πάλι! Vouch for Chase Mode :DD
RcManiac Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Εγκατέστησα το παιχνίδι και παίζω κανονικά . Την επόμενη μέρα που πάω να ξαναπαίξω μου λέει οτι λείπει ένα αρχειο . Λέω θα εχω κανει καμια μλκια ... Το διαγραφω και παω να το ξανα εγκαταστησω . Βάζω το CD παταω αυτοματη εκτελεση , με ρωταει ποια γλωσσα θελω , και πετα μου εχει 4 επιλογες . Play Technical Support View the readme file Quit Πατάω το play και δεν γίνεται τίποτα . Τι κάνω λάθος ?
drillgr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδια καθε φορα που μπαινω στο παιχνιδι οι ρυθμισεις του keyboard χανονται. Μηπως παιζει ρολο που το παιζω σε offline mode?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Well, κανένας που να το έχει κανονικά να τον βάλω στα friends;
inexhale Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ghost και οποιος αλλος θελει ας με κανει add, το ιδιο nick εχω. Αμα εχετε και steam add και εκει για να μιλαμε και να βλεπεται ποτε παιζω (το εχω κανει add as non-steam) Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2010 από inexhale
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μκία που δεν έχει manual add και πρέπει να κάνεις με κάποιον που τρέχεις εκείνη την στιγμή. Ωραίο το patch που έφτιαξε τα γραφικά όπως έπρεπε να ήταν στο release, άντε να βγάλουν και τίποτ'άλλο για διόρθωση, όπως το DLC Store;
john2gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Όπως είπε ο Ghost, βγήκε το πρώτο patch http://hotpursuit.needforspeed.com/post/need-speed-hot-pursuit-pc-patch-1 Ζήτω οι αόρατοι τοίχοι Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από john2gr
john2gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μιας και όπως ξέρετε δεν δουλεύει σωστά το AA, ορίστε πως μπορείτε να κάνετε downsample μια υψηλότερη ανάλυση (ώστε να μην φαίνονται τα jaggies ). Πειραματιστείτε με την ανάλυση ώστε να είναι η σωστή για την native ανάλυσή σας! PS: Η κατάσταση είναι hit or miss όσον αφορά αυτή την μέθοδο. Στην LG μου δεν δουλεύει καθόλου πχ. Επίσης, αν έχετε SLI τρέξτε το παιχνίδι σε Single GPU mode. Η Nvidia έχει κάνει φανφαριά στο SLI profile του! Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2010 από john2gr
pagratios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις το δοκίμασα. Καλό φάνηκε και ιδιαίτερα που είσαι και μπάτσος αλλά πολύ βίντεο και κακό. Το patchακι τι διορθώνει?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις το δοκίμασα. Καλό φάνηκε και ιδιαίτερα που είσαι και μπάτσος αλλά πολύ βίντεο και κακό. Το patchακι τι διορθώνει? - Quad-core CPU’s crash- Dreamshots are corrupted in non-16:9 aspect ratios: If you configure your game with a different resolution that yields an aspect ratio that’s not 16:9, dreamshots and snapshots were corrupted. This has been fixed. - Missing rain, snow and corona effects - CL Eye driver crashes the game New Features: - D-Box motion chair support Αυτά.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Αλλά και στα παλιά NFS είχε cockpit view και manual gearbox. Το manual δεν με πειράζει τόσο, γιατί με τον χαμό που γίνεται, άντε να βρεις τις ταχύτητες. Το cockpit όμως μκία που δεν έβαλαν. Srsly, τέρμα 2010's Arcade racing played with cockpit view? Γιατί.. Μόνο που είναι τόσο κούκλα το αμάξι και η πλάση γύρω μου, δεν μου πάει η καρδιά να το γυρίσω ούτε για να δω αν υπάρχει.. Το manual πάντα είναι ευπρόσδεκτο on the other hand.. Well, κανένας που να το έχει κανονικά να τον βάλω στα friends; Το χάζευα κάνα λεπτό.. Εδώ τι θες να πεις με το "κανονικά";
pagratios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 ... Το χάζευα κάνα λεπτό.. Εδώ τι θες να πεις με το "κανονικά"; Μάλλον εννοεί να το έχει αυθεντικό
drillgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο με το save των ρυθμισεων του πληκτρολογιου το αντιμετωπιζει κανενας? Το παιχνιδι δεν το εχω κανονικα, μην προτρεξει κανεις. Παντως τα τοπια ειναι οντως εκπληκτικα. Χαρακτηριστικο παραδειγμα μια πιστα οπου ειναι νυχτα και ο ουρανος ετοιμαζεται να βρεξει (αστραπες κλπ) οπου σκοπος ειναι με το αστυνομικο να φτασεις οσο πιο γρηγορα στο τερμα. Εγω εκλεισα σειρηνα και οδηγουσα ομαλα μεσα στα βουνα υπο τις δεδομενες καιρικες συνθηκες και το απολαμβανα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα