Προς το περιεχόμενο

Need for Speed: Hot Pursuit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μεγάλη πατάτα ρε παιδιά. Είναι δυνατόν με τιμόνι να ξεκινάει να στρίβει μετά από 90 μοίρες στρίψιμο; ΕΛΕΟΣ.

Προφανώς δεν υποστηρίζεται 100%. Ίσως με κάποια ρύθμιση στρώνει. μα και εσύ nfs με τιμονιέρα;;;

Δημοσ.

Εγκατέστησα το παιχνίδι και παίζω κανονικά .

Την επόμενη μέρα που πάω να ξαναπαίξω μου λέει οτι λείπει ένα αρχειο .

Λέω θα εχω κανει καμια μλκια ...

Το διαγραφω και παω να το ξανα εγκαταστησω .

Βάζω το CD παταω αυτοματη εκτελεση , με ρωταει ποια γλωσσα θελω , και πετα μου εχει 4 επιλογες .

Play

Technical Support

View the readme file

Quit

Πατάω το play και δεν γίνεται τίποτα .

Τι κάνω λάθος ?

Δημοσ.

Ρε παιδια καθε φορα που μπαινω στο παιχνιδι οι ρυθμισεις του keyboard χανονται. Μηπως παιζει ρολο που το παιζω σε offline mode?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ghost και οποιος αλλος θελει ας με κανει add, το ιδιο nick εχω.

Αμα εχετε και steam add και εκει για να μιλαμε και να βλεπεται ποτε παιζω (το εχω κανει add as non-steam)

Επεξ/σία από inexhale
  • Moderators
Δημοσ.

Μκία που δεν έχει manual add και πρέπει να κάνεις με κάποιον που τρέχεις εκείνη την στιγμή. <_<

Ωραίο το patch που έφτιαξε τα γραφικά όπως έπρεπε να ήταν στο release, άντε να βγάλουν και τίποτ'άλλο για διόρθωση, όπως το DLC Store; :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και όπως ξέρετε δεν δουλεύει σωστά το AA, ορίστε πως μπορείτε να κάνετε downsample μια υψηλότερη ανάλυση (ώστε να μην φαίνονται τα jaggies ;)). Πειραματιστείτε με την ανάλυση ώστε να είναι η σωστή για την native ανάλυσή σας!

pKaYG.jpg

PS: Η κατάσταση είναι hit or miss όσον αφορά αυτή την μέθοδο. Στην LG μου δεν δουλεύει καθόλου πχ. Επίσης, αν έχετε SLI τρέξτε το παιχνίδι σε Single GPU mode. Η Nvidia έχει κάνει φανφαριά στο SLI profile του!

Επεξ/σία από john2gr
  • Moderators
Δημοσ.

Μόλις το δοκίμασα. Καλό φάνηκε και ιδιαίτερα που είσαι και μπάτσος αλλά πολύ βίντεο και κακό. Το patchακι τι διορθώνει?

- Quad-core CPU’s crash

- Dreamshots are corrupted in non-16:9 aspect ratios: If you configure your game with a different resolution that yields an aspect ratio that’s not 16:9, dreamshots and snapshots were corrupted. This has been fixed.

- Missing rain, snow and corona effects

- CL Eye driver crashes the game

New Features:

- D-Box motion chair support

Αυτά. :P

Δημοσ.

Αλλά και στα παλιά NFS είχε cockpit view και manual gearbox.

Το manual δεν με πειράζει τόσο, γιατί με τον χαμό που γίνεται, άντε να βρεις τις ταχύτητες. :P

Το cockpit όμως μκία που δεν έβαλαν. :-(

Srsly, τέρμα 2010's Arcade racing played with cockpit view? Γιατί.. Μόνο που είναι τόσο κούκλα το αμάξι και η πλάση γύρω μου, δεν μου πάει η καρδιά να το γυρίσω ούτε για να δω αν υπάρχει..

Το manual πάντα είναι ευπρόσδεκτο on the other hand..

Well, κανένας που να το έχει κανονικά να τον βάλω στα friends; :D

Το χάζευα κάνα λεπτό.. Εδώ τι θες να πεις με το "κανονικά";

Δημοσ.

Αυτο με το save των ρυθμισεων του πληκτρολογιου το αντιμετωπιζει κανενας? Το παιχνιδι δεν το εχω κανονικα, μην προτρεξει κανεις.

Παντως τα τοπια ειναι οντως εκπληκτικα.

Χαρακτηριστικο παραδειγμα μια πιστα οπου ειναι νυχτα και ο ουρανος ετοιμαζεται να βρεξει (αστραπες κλπ) οπου σκοπος ειναι με το αστυνομικο να φτασεις οσο πιο γρηγορα στο τερμα. Εγω εκλεισα σειρηνα και οδηγουσα ομαλα μεσα στα βουνα υπο τις δεδομενες καιρικες συνθηκες και το απολαμβανα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...